Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence her kadının kenarda bir miktarda olsa parası olmalı. Özellikle çalışmayan kadınların olmalı. İnsanın başına herşey gelebilir.Bacım bu erkekler ailesi için ölüyorlar heerşeyde haklılar herşey onların elinde artık o kadar bıktım ki ben benimkini iade edeceğim
Deli oluyorum hele bu aralar öldürsem yeri yeminle kimse tutamaz bdni
Çileden çıkıyorum artık o kadar bıktıım
Son rollerini oynuyor
Valla gizli birikime başladım baktım ailesine harcamaları abartı olmaya başladı bende kendim haricen biriktirmeye başladım bu harcıyor habire niye onlara gitsin kv altın yapıp yapıp koyuyor benden gidiyor habire yok anam bacım eskiden benim komsum derdi bak citl gizli birikimi olsun abla param yok derdim zaten vermez Di anca ya mmaa ya bez parası alacagını olur kalırsın haa şimdi neler görüyorum öylemi bende saklamaya başladım olması şartmıs
Size hafta sonu yapacaklar tatiliBizim ki çok mutsuz Bursa da tatil olmuş
Niye bize yok diyor
Ama şaka bir tarafa -9 du sabah
Bence çalışan anneleri düşünüyorlar ondan
Sormaa ya evet altınım var da keşke borsadakileri de altın yapsaydım. Ha yükseldi diye bekleye bekleye hiç kar edemedim.Altın fiyatlarını gördünüz mü? Aa dostlar
Az biraz gevşese de alır yürür gibi…
O da sabah alışveriş yapadım ya ondan oluyo hep dedi(kartlar bloke malum)Bence senin yorgunluğunla alakalı. Hem yorgunsun hem de hassas olduğun konu ailesi olunca o yorgunluk üstüne hiç iyi gitmemiş. Geçer canım ya, biraz alışveriş yap kendine gel :)
Kuru kayısıdan reçel nasıl yapılıyorÇok şükür bin şükür bu gün daha iyiyim. Sabah herkesi yolcu edince önce toz aldım sonra süpürge tuttum heryere. Toplama ve düzen işi rutinim oldu bir makina çamaşır yıkandı asıldı, dışarıda deli rüzgar çamaşırları telden düşürmese keşke diyorum.Yemek ve çorba var yanına mısırlı pilav yapıcam ısladım onuda. Mecburen alışverişe gidiyorum mecburen diyorum çünkü hem nakit harcıyorum hem kredi kartı kullanıyorum ve düzenli alışveriş yapmazsam sonra hepsi birikiyor düzen en iyisi. Halktan dan 1 kilo kuru kayısı aldım ıslattım şimdi reçel yapıcam kayısı ve erik reçelim bitti diğerleri duruyor ama en çok tüketilen de bunlar. Kızlara kaju pul biber ve bulgur aldım marketten de bir paket tel şehriye arpa şehriye ve kuskus aldım bu gün hepsini nakit ödedim. Nakite mecbur olmak da canımı sıkıyor kredi kartını da sürekli kullanamıyorum öderken zorlanıyoruz. Birazdan bir kahve yapıcam kendime dinlenme moduna geçicem dışarı çıkmak yorucu oldu bu gün yarın daha da iyi de olurum evde daha aktif olurum inşallah.
Eksik olmasınlarSize hafta sonu yapacaklar tatili
Burada en fazla 3 derece oldu soğuk.
-9 derecede dolar kalırım heralde![]()
Thy de Hep duyuyorumSormaa ya evet altınım var da keşke borsadakileri de altın yapsaydım. Ha yükseldi diye bekleye bekleye hiç kar edemedim.
Thy hisse almıştım. Düştü bayağı düşük gitti. bu ara yükseldi ama bugün yine düştü.
Deli olucam.
Satıp altın alsammı diye düşünüp duruyorum
Kuru kayısıyı önce suya bastırıp en az 5-6 saat suda kalıyor iyice şişiyor sonra normal küçük küçük doğrayıp tencereye koyuyorsun üzerini 2 parmak geçecek kadar şeker döküp birgece buzdolabında bekletip ben balkona koydum balkon daha soğuktu. Sabah ta kaynatıyorsun annemler reçel olarak tükettiği için içine iki yemek kaşığı tereyag atıyor bende marmelat yaptım hiç tereyağ atmadım. Mecburiyetten yapıyoruz çünkü yazdan hazırladıklarımız bitti.Kuru kayısıdan reçel nasıl yapılıyor
Ben daha önce hiç yapmadım
Allah sifa versin cnm tez zamanda iyilessin ins.Öglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü
Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam
Tşk ederimKuru kayısıyı önce suya bastırıp en az 5-6 saat suda kalıyor iyice şişiyor sonra normal küçük küçük doğrayıp tencereye koyuyorsun üzerini 2 parmak geçecek kadar şeker döküp birgece buzdolabında bekletip ben balkona koydum balkon daha soğuktu. Sabah ta kaynatıyorsun annemler reçel olarak tükettiği için içine iki yemek kaşığı tereyag atıyor bende marmelat yaptım hiç tereyağ atmadım. Mecburiyetten yapıyoruz çünkü yazdan hazırladıklarımız bitti.
Balat’ta her yer bembeyazHayırlı cumalar bacımalr
Kocinin market cekleri gelmis sabah ona gittik markete
Kar yagmadan tatil yaptılar ,tatil yapalım kar da yagar herhlade dediler
Yani biz daga yakın taraftayız artık burda bile tutmadı
Marketten donduk gelirken aldıklarımızı yerlestirirken kapı caldı kpdr
Habersiz gelmelerine ayrıca uyuzum yani
Koci kahvaltı etti berabrr cıktılsr
Alya 3 gündür evde,ögretmeni raporlu
Huniyi takıp gezcem o derece bogaldım
Evi silip süpürüyırum arkamı dönüyorm heryer heryerde
Dün lahmacun böregi yaptm
Kalanları da koci yemis gece
Bugun spagetti yapcam valla dedim boronez soslu yeter
Öglen kısır yaptm seviyor alya
Tek cesit yapıuorm bu ara hic cesit cesit yemek mentalim yok.