• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cumamız mübarek olsun, Sevgililer günümüz kutlu olsun sağlık olsun hergün bize sevgililer günü olur. Dün eşim tarlaya 3 kişi göndermiş budama için 5000 tl ödeme yaptı gidip baktık eşim güzel olmuş dedi kestikleri yerde tabi yarın gidip onları toplayıp yakıcaz. Bir zor geliyor bana gidip işlenmek neyse gidicem bir şekilde. Evde temizlik bitmiyor ya biz çok dağınığız ya da ben beceremiyorum ev işlerini inanın hergün süpürge açıyorum kızların saçları eşimin tırnak yeme alışkanlığı var. içim almıyor böyle olunca da illa açıcam süpürgeyi. Kızım karnıbahar yemeği istedi benim canımda kapuska istedi ikisini yaptım çorbam var salata ve brokoli de hazırlarım kısırım ve çiğ köfte de yeter. Kızım kajuyu çok seviyor gittim ona kaju almaya yanında da pirinç nişasta ve çerez aldım nakit ödedim çok harcıyoruz ve herşey çok pahalı yarın da pazar var orada da hatrı sayılır bir para öderiz. Kendime 4 kışlık kaban aldım çok güzel şişme olanlardan krem aldım içime çok sindi bekliyorum gelmesini. Ama dolabımı yenilemek bana çok iyi geldi. Daha da alıcaklarım var zamanla alırım acelem yok. Biraz da para biriktirdim ama böyle harcarken çok birikim yapamadım ama kafama da takmıyorum altın da çok yükseldi artık neyi ne kadar yapabilirsem.
Güzel günlerde kullanın 🌺

Selam kızlar
Dün biraz yoğundum
Evi toparladım
Kayınpederin banka işlerini hallettim
Eve geldim hafta içi yatınca analizler birikti onları organize ettim
Sonra oğlanı aldım dedim akşam yemeği dışarda yiyeceğiz
Bir saat AVM dolaşalım dedim
Eve geldim üstümü değiştirdim, makyajımı yaptım
Akşam sevgililer günü yemeği yedik♥️
Bizim çocuk çok meraklı
Hatta güldük 5 yıl sonra artık sen ayrı kutlarsın dedik🤣🤣
Akşam yine biraz dolaştık
Eve geldik kızılcık şerbeti izlerken az daha çalışıp uyudum.

Tabi Ütü bugüne kaldı🙈
Az sonra onu aradan çıkarıp
Akşam yemeği alış verişini yapacağım
Ve bir dünya ödev için çocuğu ittireceğim
Hadi diye🤣

Kızlar ashaplarım çok bozuk
Telf caldırdım:(
Sımdıye kadar ne para ne başka bişi kaybettim ya da caldırdım
Saniyeler icinde oldu
Telf. Üzülmüyorum zaten degısecektım
Ama resimler :(((
Hıc bırınıde yedeklememiştim
Hattımı bloke ettık kartları anında ınt Alısverısıne kapadık ve ıptal ettık ettık. Telf. zaten ekran sıfresı vardı o an hattı attı muhtemel açamadı çünkü telf
Offf resımlere asırı üzüldüm :(
Çokda dıkkatlıyımdır anlık oldu sok olduk
Hatta çağırır gıbı esımede dedım kalabalık çantam aramızda dursun araya alalım dıye o koluma aldım çantamı aramıza
Ama telf anlık cebime koydum esım resim cekıyordu ıkımıze o ara oldu
Nasıl profesyoneller ne çarpma ne ıtme hıc bısı yok
Değmedi bile kımse hıc hıssetmedım
Cana gelmesinde tabı gıden gıtsın ama keske resimleri kurtarabılseydım
Müge’ye cıkıcam esgalimi gör resimlerimi ver diye
Allah yok etsin onuda istese verirdim resimleri netcem şimdi ben ya

Saniyeler icinde oldu
Hattımı bloke ettık kartları anında ınt Alısverısıne kapadık ve ıptal ettık ettık. Telf. zaten ekran sıfresı vardı o an hattı attı muhtemel açamadı çünkü telf
Hatta çağırır gıbı esımede dedım kalabalık çantam aramızda dursun araya alalım dıye o koluma aldım çantamı aramıza
Ay çok üzüldüm
Gittiğiniz yerde mi çaldılar
Geçmiş olsun canım
Resimler gidince insan çok üzülüyor
Ondan ben yedek İnsgram hesabıma yüklüyorum
Keşke böyle bir şey olmasaydı 😔

Yine rahat durmadım
Kayınvalide akşam yemeğine çağırdı
Bende evde yapılacak işleri hallettim
Yatak odası tozu oturma odası tozu ve dip köşe yaptım
Elimi vurunca gördüğüm yerleri hallettim
Hafta içi işim çok

zor olur diye giriştim
Çocuk ödevi kendisi yaptı
Allahtan yoksa çok zordu

Şimdi duş aldım
Yeni cicilerimi giyip süslenip gideceğim
Saçımı topladım
İstesem bu kadar güzel saçı toplayamazdım🤣

Altın iki kolyemi verip başkası ile değişiyim diyorum
Altında çıkmışken satayım
Gevşeyince alırım diye düşündüm
Bakalım fiyat ne diyecekler

Şimdi gideyim kayınvalideme yardım edeyim edep sen ne güzel şeysin🤣

Kafam bi ton geziyorum
Aklım resimlerimde anılarımda 😩
Akşam hersey çok güzeldi oysa :(
Okadarda güldük ki o ana kadar hersey olağan gelişti yer rezv. Ettırmiştik havada baktık güzel iptal ettik ist. kazan bir kepçe sabaha kadar gezelim dedik güya
Bnm premsesliğin külkedisinden daha kısa sürdü
Vapura son anda bindik çünkü o an karar verdik
Vapurda bile nereye gitsek karar veremedik kafamıza göre gezecektik.
Çocuk gıbıydık halimize gülüyorduk falan
Neysaa mazi kalbimde yara diye diye aklıma geldikçe resimlerim ağlarım

Akşam eşim bilekliğimi aldı yani birlikte seçtik
Bugünde hattımla uğraşacaktı açtırmakla öğlen cıktı
Dedim hattı kurtarırsak mailler uyg. Sıfreler vs en azından onlara girerim
Aksi gibi insta şifremi bile anımsayamadım
Telefonuda mayıs gibi değişecektik erkene gelmiş oldu
Eşimde sağolsun iPhone almış hiç model konuşmamıştık
Çifte hediye oldu bana ama resimlerim dursaydıda almasaydı bişi razıydım
Bi de ben nasıl şoktayım akşam dönüşe geçtik artık giden gitti diye çiçek almıcaz mı dıyo😩
Çelenk olsun dedim en siyahından

Son düzenleme:
Saniyeler icinde oldu
Lellim geçmiş olsun, yeni telefonunuda güzel günlerde kullan en güzel fotolarını çekmek nasip olsun.

Güne fırın alışverişi ile başladık ben ekmeği fazla alıyorum en az 3 hafta gider bize dondurucuda bir rafı ona ayırdım 4 çeşit ekmek aldım. Kahvaltı sonrası eşimle elektrik malzemesi satan yere gittik eşim kordon saklayıcılardan aldı. Ordan pazara gittik elma portakal marul maydanoz dereoto tere havuç limon patates soğan aldık bu gün bayağı harcadık salatalık almayı unutmuşum yarın marketten alıcam. Güzel harcadık bereketli olsun. Eşimin maaşı yattı bir kısmını çektik diğer kısmını da eşim pazartesi günü yarım altın ve dolar alıcak Allah nasip ederse. Kredi kartları çok geldi bu ay yatırıma yine de çok şükür ayırabildik.

Daha teshis konmadı ama ilacları var tam da demiyo kpder ne oldıgınu unutuyo diyolar.
Sordugu soruyu dönüp dönüp soruyı
Kızı okula sen mi götürüyon diyo her geldiğinde evet anne kücük daha cok diyoruz 10 dk sonra bidaha aynısı soruyo
Allah yardımcıısı olsun😔
Çok geçmiş olsun canım, belki başlangıcı olabilir. Benim arkadaşımın eşi de öyleydi. Alzheimer teşhisi konulmuş.oysa işe de gidip geliyor hala. Daha ilerlememiş ondan sanırım.
Tedaviye başlamışlardı en son görüştüğümüzde.
Aslında doktora gitse iyi olur.
Umarım değildir. Ama arkadaşımın anlattığı sürece benzetttim.

Cumamız mübarek olsun, Sevgililer günümüz kutlu olsun sağlık olsun hergün bize sevgililer günü olur. Dün eşim tarlaya 3 kişi göndermiş budama için 5000 tl ödeme yaptı gidip baktık eşim güzel olmuş dedi kestikleri yerde tabi yarın gidip onları toplayıp yakıcaz. Bir zor geliyor bana gidip işlenmek neyse gidicem bir şekilde. Evde temizlik bitmiyor ya biz çok dağınığız ya da ben beceremiyorum ev işlerini inanın hergün süpürge açıyorum kızların saçları eşimin tırnak yeme alışkanlığı var. içim almıyor böyle olunca da illa açıcam süpürgeyi. Kızım karnıbahar yemeği istedi benim canımda kapuska istedi ikisini yaptım çorbam var salata ve brokoli de hazırlarım kısırım ve çiğ köfte de yeter. Kızım kajuyu çok seviyor gittim ona kaju almaya yanında da pirinç nişasta ve çerez aldım nakit ödedim çok harcıyoruz ve herşey çok pahalı yarın da pazar var orada da hatrı sayılır bir para öderiz. Kendime 4 kışlık kaban aldım çok güzel şişme olanlardan krem aldım içime çok sindi bekliyorum gelmesini. Ama dolabımı yenilemek bana çok iyi geldi. Daha da alıcaklarım var zamanla alırım acelem yok. Biraz da para biriktirdim ama böyle harcarken çok birikim yapamadım ama kafama da takmıyorum altın da çok yükseldi artık neyi ne kadar yapabilirsem.
Nazeninciğim sen de ev işini beceremiyorsan ben ne diyeyim😅 valla maşallahın var pire gibisin🧿

Saniyeler icinde oldu
Geçmiş olsun canım ya. Bende lifebox programı vardı. Ona yüklüyordu öylece resimlerim silinmemişti. Bilgin olsun.
Ama şimdi o da dolu google depolamada dolu. Birara oturup gereksizleri silmem lazım. Telefonumda bile silinecek çok şey var ama vakit bulamadım. Silsem yeni resimleri de depolayacak.

İyi geceler,
Uyku öncesi kitabımı okudum.
Ardından buraya uğradım.
Cuma günü sabah Elaya pankek yaptım. Çilek de koydum. Sonra kalp kalıplarla kestim.
Sevgililer gününe önem vermem ama işte ufak bir jest olsundu :)
Okul çıkışı anlatıyor. Anne ben sadece iki tane yedim. Arkadaşlarım çok beğendi. İstediler verdim dedi.
Okul çıkışı iki arkadaşı ile parkta takıldık.
Koci yemek yapma döner yemeye gidelim, sen gelirsin oraya dedi.
Beni bir telaş aldı. Yani tek başıma arabayla gitmediğim yoldu. Hangi yol sakin olur tam iş çıkışı saati dedim.
Ayy ne bukadar stres yaptın diyor.
Ne yapayım iş çıkışı ve gerçekten iki yoldan birisi çift yönlü dar bir yol. Yayalar motorlar şeridimde duran arabalar falan diye düşünürken,zor olan yoldan gitmeye karar verdim.
Ohh çok rahatça da gittim. Zaten trafik vardı.
Hiç büyüttüğüm kadar da değilmiş ama benim kaygım ya arabalara sürtersem. Tam ayarlayamazsam tedirginliği. O da zamanla geçecek inşallah. Şimdilik öyle yerlerde yavaşça geçiyorum. Herkes gibi fıııır diye geçemiyorum :)
Dönüşte eşim kullandı arabayı. Çünkü kuruyemiş almaya uğrayacaktık. Park yeri bulamazsın sıkıntı olur dedi.
Bugün de sabah onlar resim kursuna gittiler.
Ben dün yürüyüşümü yapmıştım. Gelmeyeceğim sen Elayı bırakır gidersin yürüyüşe dedim.
Ben de kahvaltı hazırladım. Evi toparladım. Süpürdüm.
Gün içinde ödeve giriştik. Hadi ödev yapalımlar, hadi ara verelim yoruldum sonra devam edelimler 🤢 nihayet bitirdik ödevlerin hepsini.yarın rahat ederiz.
Akşamüstü Elanın dolabındaki ıvır zıvırları ayıkladım. Yarın da büyük ihtimal devam ederim.
Akşam otururken de temudan alışveriş yaptım. 650 tl vergi parası ya çok fazla.
Tutar sınırı olduğu için de sepetten bayağı şeyi çıkarttım.

Son düzenleme:
Günaydın güzel bir pazar günü olsun hepimize. Ben erkencigillerden uyuyamıyorum her sabah erkenden uyanıyorum ama şikayetçi değilim rutinim olan kahvemi içtim gün başladı bana güzelliklerle gelsin hepimize. Dün süt almadım hepsini bir araya sıkıştırınca ben daha çok yoruluyorum birazdan sütü alır geliriz eşimle kahvaltımızı yaparız yazlığa gideriz uzundur gidemedik. Akşama balık-patates kızartıcam marul salatası çiğ köfte yeterli. Sütü alınca da sütlaç yapıcam tatlısız olmuyor eşimle ben yiyorum kızlar yemiyorlar. Hafta sonu ev işleri ile fazla meşgul olmamaya çalışıyorum hafta içi yeterince yaptığım için ben de kendime mola veriyorum.

Saniyeler icinde oldu
Aaa gecmis olsın😣

Kafam bi ton geziyorum
Aklım resimlerimde anılarımda 😩
Akşam hersey çok güzeldi oysa :(
Okadarda güldük ki o ana kadar hersey olağan gelişti yer rezv. Ettırmiştik havada baktık güzel iptal ettik ist. kazan bir kepçe sabaha kadar gezelim dedik güya
Bnm premsesliğin külkedisinden daha kısa sürdü
Vapura son anda bindik çünkü o an karar verdik
Vapurda bile nereye gitsek karar veremedik kafamıza göre gezecektik.
Çocuk gıbıydık halimize gülüyorduk falan
Neysaa mazi kalbimde yara diye diye aklıma geldikçe resimlerim ağlarım

Akşam eşim bilekliğimi aldı yani birlikte seçtik
Bugünde hattımla uğraşacaktı açtırmakla öğlen cıktı
Dedim hattı kurtarırsak mailler uyg. Sıfreler vs en azından onlara girerim
Aksi gibi insta şifremi bile anımsayamadım
Telefonuda mayıs gibi değişecektik erkene gelmiş oldu
Eşimde sağolsun iPhone almış hiç model konuşmamıştık
Çifte hediye oldu bana ama resimlerim dursaydıda almasaydı bişi razıydım
Bi de ben nasıl şoktayım akşam dönüşe geçtik artık giden gitti diye çiçek almıcaz mı dıyo😩
Çelenk olsun dedim en siyahından
Güle güle kullan bacım🥺
En azından calarken flaan gözgöze gelmemissin benim en korktugum sey hırsızla karsılasmak😣

Günaydınnn
Dün kızlarla komsu arkadasta toplandık ilkokul liseye kadar beraber okuduk
Ben sok bize aksam yemegine mısır patlatan arkadas 7 cesit yapmıs kız
Hic görmediiim ceyiz tabajlarını cıkarmıs falan
Demek bizi layık görmedi😅
Profiterol yaptım ben de götürdüm elim bos gitmiyim diye.
2. Olayım da alyaya dogumda gelmeyen arkadas alyaya gelmemisti bizden topladı altınları
Dün kızlara barbie bebek almıs bize de ev hediyesi kupa takımı almıs kesesine bereket
Yani bunu bile beklemiyoduk sasırdık
2.ye hamile herhlade bi gram daha gelir diyo🙆🏻‍♀️🤣
gıybeti mi de yaptım Allah affetsin🤪

Back
X