İyi geceler beybişler,
Yazamadım ancak bu zamanı buldum.
Salı günü sabah fena kar yağmaya başladı. Eşim dedi gitmeyin bence.. biz de tam hazırlanmıştık. Hafif sakinleyince gidelim boşver dedim. Çıktım yola. Tabi inanılmaz arttı. Bir araba da tam dik yokuşun sola döndüğüm yerinde dolmuşu geçme sevdasına o karlı havada benim şeritte karşıma çıktı aniden.neyse frene bastım geçti. Karlı havada ve tam dönüş yerinde yapılırmı.ya sabır.
Okula 10 dk da gittik. Pastaneye uğradık simit aldım. Ela oturup kar izleyerek yemek istedi.yedikten sonra okula bıraktım.
Sonra veli arkadaşlardan birinin kar lastiği yokmuş. Oralarda beklerim okul çıkışı da eşim gelir alır diyordu. Soğukta beklemesin diye çağırdım. Tabi biraz cesaretimi topladım. Arabayla ilk kar tecrübemdi. Farklı yoldan geldim eve. Çünkü geldiğim yol dik yokuş. Benim kar lastiğim var ama başkasınjn olmaz sıkıntı olur.
Kahvaltı hazırladım. Tam yapıyorduk. Okul tatil diye mesaj geldi. Bu defa da farklı yoldan gittim mecbur.
Aldık çocukları o da baktı açılmış yollar iyi oldu.
Biz eve dönünce komşumla bahçede çocukları oynattık. Kardan adam yaptık.
Sonra evlere çıktık. Ela sıcak çikolata istedi

Bugün de diğer arkadaşımı kahvaltıya çağırdım. Büyük kızı ile çoook oldu görüşemedik çağıramamıştım.Biraz oyun oynadılar.
Kahvaltı sonrası kar yağmaya başlayınca attık kendimizi bahçeye

Dönüşte markete uğradım.
Evi toparla süpür çamaşır at yemek yap, Elaya da mantı açtım. Yarın için köfte yaptım.Ayy yazarken yoruldum

Sağolsun arkadaş gitmeden Elanın odasındaki oyuncakları toplamış.
Çamaşır katla falan gün bitti.
Mantıyı Elayla birlikte yaptık. Ödev yaptık.
Yemekten sonra da ilk bulaşık yıkamasını, bulaşık yıkamak çok eğlenceli diye şarkı söyleyerek yaptı