- 21 Ağustos 2015
- 31.610
- 95.730
- 598
- 37
Saoalsın cnmÇok geçmiş olsun canım,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saoalsın cnmÇok geçmiş olsun canım,
Tesekkürler cnmCanim öncelikle kardesin ve ailesine çok gecmiş olsun.
Benim kizda tek cocuk seninkiyle cok yas farkida yok. Eskiden bende senin gibi cok oyun oynardim, ama baktim artik bensiz hic oynamiyor baya baya azaltdim. Ev temizliyorum dedim, yemek yapcam dedim filan oynamadim. Baktim ki tek basinada cok güzel oynuya biliyormus. Bu sürecde daha yaratici oldu misal. Oyun kurdu resimler, birseyler katlamalar filan.
Cocuklar icin ( biz anneler icinde ) yanliz oynamakta cok önemli gerçekten.
Basda biraz zorlar oynamadiginda, ama bence baya bi azaltmaya calis ki alissin.
Hepimiz çocuğumuzu seviyoruz, ama tüm gün de onlari oynatamayiz. Kafayi yeriz o durumda kesin
Umaörim alisir biraz, sende kendine zaman ayira bilirsin
Ben oda da tek olunca vicdan yapıyorumCok gecmis olsun beybi
Benimkide öyle
En kötü sey diyo ozaman ben oynim sen beni izle.
Eee ben yine başında oturunca oturup oynuyorum anlamsız oluyor.
Oglum tek basina oyun kurardı
Mesela arabalarini dizerdi kendine bi otopark olustururdu.
Onlari tek tek cikarir sonra park ederdi falan kızda hic yok.
Hep yaninda birini istiyor
Zamanla kendi başına da etkinlik yapar canım, seneye ilkokul 1.sınıfamı başlayacak Alya. Eğer başlayacaksa ingtagramda benim takip ettiğim bir öğretmen var güzel anlatmış oradan harflerin seslerini yazılışını yavaş yavaş öğretebilirsin. Bizim öğretmen 'keşke anaokulunda harfleri göstermeselerdi' dedi.Tesekkürler cnm
Vicdan yapıyorum ben biraz yanlıs aslında
Uzmanlarda tek oyun kurabilsin yaratııcılıgı gelissin diyor zaten.
Benimki telefon tablette izlemiyo onu da verdim yalan yok
Youtube kids var sadece orda challengeları görüyo hadi challenge yapalım diye geliyo bu sefer
Onu da kaldırdık .
Bebekligindrn beri krese gittiğinden herhalde hep bi etkinlik yapma istegi var cocugun
Ögretmencilik oynuyorz hadi yaz bi sayfa adını diyorım
Anne onu dün yazdık baska bisy ögret diyo.
Harfleri de ögretmek istemiyorm farklı ögretiyolR okullarda kaldık böyle anlayacagın
Büyük geçmiş olsun babym. Verilmiş sadakaları varmış çok şükür bin şükür kendilerine birşey olmamaış. Babacığının da doğum günü kutlu olsun.İyigeceler
Dün kardesimler istanbula gitti dönüste ciddi bi kaza atlatmıslar 4 saat cekici beklediler resmen
Arac perte de cıkabılırmıs öndeki aractan tugla kadar demir parca fırlamıs
Motori delmis
Allah korumus on cama gelmemis yoksa daha kötü seyler olabilirdi
Aracı cektirdim gelen cekici arıza yap yarı yolda
Hadi indirdiler tekrar cekici yönlendirildi aksam trafiğinde 1,5 saatte gelmis oda
Bugun burda bi servise cektirdik falan
Dünden beri ugrasıyprum
Allah beterinden korusun.
Lellim bizim kredi kartları güncel 29000 tl olmuş ayın 5 kesiliyor. Taksit yapılmadığı için hepsi peşin geçiyor. Aldıklarınız bereketli olsun.Günooo
Gundüz evi söyle bir toparladım
Etkinlige git gel sonra annemle markete gitti geldi kız.
Yoruldu 5 gibi uyudu.
6 da biz esimle ciktik önce dişçiye sonra anpa yaptık.
5bine yakın tuttu aslında cok detaylıda almadım gidiyor para bir şekil.
Aylık sigarasinida aldı esim oraya ne odedi gormedim.
Boynerdende 1 pant 3 kazak aldık esime.
Kazaklar 400tl pant. 800tl dusmustu..2bin falanda orada bıraktık
Biz de 10bin tl lik olduk çıktık.
Bu ara cidden anlamıyorum nereye gidiyor bu paralar.
Emsanın 1 catal kasik tkm begendim (bende gunluk kullandigim set harici yedek yok) alicam 6bin falan.
Esim garantiden kk basvurdu.
Cikmis karti bekliyorum.
World taksit yapmiyor trendyol ve hepsi noldu bunlara beğ.
Alamıyorum daha dogrusu tek seferde yüklenmek istemiyorum karta taksitle odenir.
Onu alıcam.
1 de gold kahvaltı catal bicak siparis verdim yine emsan.
Bunlar bana üst katda cok lazım olacak simdiden yavas yavas alim atim kenara.
Burada yerim yok diyede almiyordum yoksa alırdım aydan aya yavas yavas.
Az öz iyi markalardan birer set alıcam.
Sonra lazım oldukca alırım.
Beni lincleyebilirsiniz atıs serbestZamanla kendi başına da etkinlik yapar canım, seneye ilkokul 1.sınıfamı başlayacak Alya. Eğer başlayacaksa ingtagramda benim takip ettiğim bir öğretmen var güzel anlatmış oradan harflerinseslerini yazılışını yavaş yavaş öğretebilirsin. Bizim öğretmen 'keşke anaokulunda harfleri göstermeselerdi' dedi.
Çünkü çocuklar zorlanmış. Ama şimdi doğru şekilde gösterirsen bir aşınalığı olur. Önemli olan öğrenecekleri şekilde öğretmek.zaten öyle bir hızlı ilerleniyorki.bazen hızına yetişemiyoruz :)
Saolasın ablaBüyük geçmiş olsun babym. Verilmiş sadakaları varmış çok şükür bin şükür kendilerine birşey olmamaış. Babacığının da doğum günü kutlu olsun.
Lellim bizim kredi kartları güncel 29000 tl olmuş ayın 5 kesiliyor. Taksit yapılmadığı için hepsi peşin geçiyor. Aldıklarınız bereketli olsun.
Hahah Ben de öğretmenler öğretsin diyorum valla anasınıfında bazı sesleri öğretiyorlar baş harflerini falan, yeterBeni lincleyebilirsiniz atıs serbest
Onu da ben ögretemicem valla suan hic o mentalim yok
Gercekten yalnız cocuk buyutuyorum resmen onu da babası ögretsin bi zahmet
Saoalsın cnmÇok geçmiş olsun canım.
Bereketli olsun ablaCumamız mübarek olsun tekrarını nasip etsin Rabbim. Sabah temizlik ve toz almadan sonra aile hekimine gittim ilaç yazdırdım eczaneye yine katkı payı ödedim en sevmediğim kısım sağlığımızda paralı. ordan kuyumcuya gittim yılın ilk yarım altınını aldım10 400 tl olmuş. Çok yükselmiş. Ordan ambara gittim nişasta çerez lokum aldım ordan mandıraya 2 litre süt marketten de meyve ve iç fındık aldım bu gün güzel dağıttım sadece markette kredi kartı kullandım diğerlerini peşin ödedim eşimde evdeki su arıtıcısının filtrelerini sipariş vermiş bu gün kabul günümüz oldu. Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim kahvaltı yaptım sütü pişirdim mutfak topla derken bu saat oldu şimdi çay demledim çay içicem yorulmuşum en güzel yanı ise günün yemeğim var eşim kuskus pilavı istedi onu yapıcam.