• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınn
Bugun Alya kafa izni verdi kendine uyucam dedi
Ama 9 da dikildi ayaga🤦🏻‍♀️
Daha saat 12.30 biz butun oyunları bitirdik cupcake falan yaptık
Aksm nasıl olur bilmiyorm🤦🏻‍♀️
2 gündür okul haric cıkmadım evden zaten
Aksma bana pırasa ev halkına taze fasulye uapcam
Yanına da garnitürlü pilav yaparım.
Hergün aynı sil süpür bezdunmm
Kız iyiki calısmısım imkanım varken🤣

Dün kızlarla buluştum ama evde yapıcak olduğum tüm işlerimi yaptım kafam rahat gittim onlarla sohbet ettik güzeldi hesabı ödeyip kalktık en sevdiğim kısım temizinden ev kirlenmiyor hazırlık yapılmıyor. Arkadaşımın kızının voleybol oynarken çarpraz bağları yırtılmış iki haftalık mevzu telefon ettim eşim hastanede ilgilenmiş hala köpürte köpürte anlatıyor ameliyat için profesör bakıyorum dedi iyi düşünmüşsün dedim ben eve kabul etmediğim için evden çıkmadan peçetenin içine 100 tl koydum kızına vermesi için valla ne gelsin ne gideyim rahatsız etmemek için gelmedim dedim. Allah var ya hiç gelinip gidilsin istemiyorum onunla neyse dün bayağı bi kafamızı ütüledi ama hiçbir rutininden geri kalmıyor 3 tane günü var aksatmıyor pilatese de devam ediyor halk eğitim merkezinin açtığı 2 kursa da gidiyor ama sorsan çok ilgileniyor kızınla ayyy Allah dün büyük sabır verdi dün akşam eşime anlatıyorum hastanede de beni darladı dedi. Neyse eve geldim ama kafam bi dünya olmuş tv açtım sesini kapattım bir süre öyle sessizlikte kaldım çok konuştu dün.
Bu gün de içime karınca kaçtı herhalde sabah sabah kısır yaptım, eşim çiğ köfte almış ama elini bile sürmedi onu da elimle şekil verip buzdolabına koydum canım börek istiyordu hamur tuttum ıspanakları akşamdan yıkamıştım peyniride rendeledim hamur dinlenene kadar kargoya gidip kargomu aldım ordan market yaptım kızımın yediği zeytin ve peyniri aldım farklı markanın
ürünlerini yiyorlar banyo sabunu nescafe aldım iki paket eşimle bana birkeç birşey daha vardı ama unuttum kredi kartı ile ödeme yaptım.Eve geldim çamaşır makinesi bitmek üzereydi aldıklarımı yerleştirdim çamaşırları astım sonra böreğimi yaptım iki tepsi çıktı bir de ramazan geliyor diye kadayıf da gelmiş aldım onu da şerbetledim. Sonrası uzunca bir süre mutfak topladım evi topladım elektrikli süpürgeye tuttum. Az önce eşim geldi onunla kahve içtim bu gün yemek bile yemeği unuttuğum bir gün oldu. Yorulmuşum şimdi dinleniyorum az önce gratisten de alışveriş yaptım bitmiyor alınacaklar Allah evlerimize bereket sağlık sıhhat huzur versin de alalım.

Ya ben de 1-2 saat oturulsa ses etmicem ama 5-6 saaf bana cok geliyo
İnsanız 1-2 saat gidersin havan degisir
5 saat olunca cocuklarda sapıtıyo
Oyuncak kvgası vs biyerden sonra oyun da bitiyo kavga baslıyo yani.
Malesef doğru hepsi.
Büyücekler bir şekil bakalım

Selammm
Gün güzel gecti masAllah suphanAllah bu komsu yegeni akıllı uslu Alya azcık sürtün evladım dedim arkadasina belki bulasir asdffhjjk
Parmak boyasi yapmak istediler tamam dedim.
Kız okadar dikkatli ki Alyayıda uyarıyor halıya degmesin duvara degmesin parkenin uzerinde yaptılar dedim degsin parkeye oynayın kız sonra sildi temizledi topladı hepsini.
Ayyy onun aklını severim ben.
Benim kıza kalsa halıya boydan sıvar inadına yapar.
Komsumla kardesi indiler eve 4 gibi bebesi durmadi kız durmak istedi dedim dursun müzik actım oynadilar.
Yemek yediler minderlere kadar topladi kuzum gitmeden.
Siz oynayın toplamayın dedimsede ben mi yetistiremiyorum bilmiyorum ya.
Benim kız zaten Allah vere üstünden atlar geçer.
Sonra esim geldi disciye ugramisti 19.30 gibi benim uykum geldi dedi götürdüm kızı
9 da da uyuyormus.
Gitmişlerdir eşi alacaktı.

Bukadarla yetinmedim yarın sabahada kahvaltıya arkadas çağırdım 😆
Kabul haftam.
Aklımdaki herkesi bu hafta ağırlim.
Zaten önümüz ramazan göruşemeyiz.
Komşumda Allah razı olsun 1 tepsi çörek yapmış, recel, Kahvaltılık sos 1 kavanoz bi de ben seviyorum diye helva yapmis getirmiş.
Güzel oldu.
Birlikte hazırladık birlikte topladık.

İyi geceler beybişler,
Yazamadım ancak bu zamanı buldum.
Salı günü sabah fena kar yağmaya başladı. Eşim dedi gitmeyin bence.. biz de tam hazırlanmıştık. Hafif sakinleyince gidelim boşver dedim. Çıktım yola. Tabi inanılmaz arttı. Bir araba da tam dik yokuşun sola döndüğüm yerinde dolmuşu geçme sevdasına o karlı havada benim şeritte karşıma çıktı aniden.neyse frene bastım geçti. Karlı havada ve tam dönüş yerinde yapılırmı.ya sabır.
Okula 10 dk da gittik. Pastaneye uğradık simit aldım. Ela oturup kar izleyerek yemek istedi.yedikten sonra okula bıraktım.
Sonra veli arkadaşlardan birinin kar lastiği yokmuş. Oralarda beklerim okul çıkışı da eşim gelir alır diyordu. Soğukta beklemesin diye çağırdım. Tabi biraz cesaretimi topladım. Arabayla ilk kar tecrübemdi. Farklı yoldan geldim eve. Çünkü geldiğim yol dik yokuş. Benim kar lastiğim var ama başkasınjn olmaz sıkıntı olur.
Kahvaltı hazırladım. Tam yapıyorduk. Okul tatil diye mesaj geldi. Bu defa da farklı yoldan gittim mecbur.
Aldık çocukları o da baktı açılmış yollar iyi oldu.
Biz eve dönünce komşumla bahçede çocukları oynattık. Kardan adam yaptık.
Sonra evlere çıktık. Ela sıcak çikolata istedi😅
Bugün de diğer arkadaşımı kahvaltıya çağırdım. Büyük kızı ile çoook oldu görüşemedik çağıramamıştım.Biraz oyun oynadılar.
Kahvaltı sonrası kar yağmaya başlayınca attık kendimizi bahçeye 😁
Dönüşte markete uğradım.
Evi toparla süpür çamaşır at yemek yap, Elaya da mantı açtım. Yarın için köfte yaptım.Ayy yazarken yoruldum🤣🤣
Sağolsun arkadaş gitmeden Elanın odasındaki oyuncakları toplamış.
Çamaşır katla falan gün bitti.
Mantıyı Elayla birlikte yaptık. Ödev yaptık.
Yemekten sonra da ilk bulaşık yıkamasını, bulaşık yıkamak çok eğlenceli diye şarkı söyleyerek yaptı😁

Ben seciciyim.
Buraya taşınalı 4 sene olacak sadece onunla görüşüyorum o da yazdan beri.
Digerlerinin cocuklari daha küçük mesela yani bnm kıza daha yakın yaşları ama komsuculuk sevmedigimden mesafemi koruyorum.
Onlarda kac defa davet etti gitmedim.
Simdi bu komsumla gidip geliyoruz falan mutlaka sasirmislardir.
Bu komşum onlarlada görüşüyor.
Aslında gorustugum komsumun küçük cocugu yok.
Kız kardesinin var o da baska semtde.
Birbirimizi davet edip ya da komsuma gelince kardesi beni çağırıyorlar. Yani benim kız o kızı ayda 1 ancak görüyor.
Cocuksuz komsu sectim bacım😂 ben
Bana çocuklu komşu gelsin daha da gerisini istemem😂😂😂
Çalışırken zaten komşu nedir bilmezdim 😅 sonrasında da bu binada karşı komşum vardı küçük çocuğu yoktu. Ama Ela Ela diye ölüp bitiyordu.onunla vakit geçirmeyi severdi.Ondan sanırım sürekli görüşürdük. Taşındı yıllar oldu. Hala da sağolsun arıyor.
Gidip geliyoruz. Kedisi ve köpeği var Ela da sıkılmıyor.

Yine büyük konuşmimde ben istemezdim.
Gecen bi mekanda cay ictik kedi yatiyordu puffda
Ayy bi kalktı bir tomar tüy pufda.
Tövbeler olsun dedim evde dusunemiyorum ben bunu.
Ben erbasların kılı tüyü söyleniyorum😂 hergün
Aman aman evlerden ırak.
Bizim kızda istiyor ayrı eve falan cıkarsan alırsın evladım diyorum.
Ananın sabrı gücü tahammülü bitti artık.
Yıllardır büyüyünce alırız diye teselli veriyorum😅

İyi geceler beybişler,
Yazamadım ancak bu zamanı buldum.
Salı günü sabah fena kar yağmaya başladı. Eşim dedi gitmeyin bence.. biz de tam hazırlanmıştık. Hafif sakinleyince gidelim boşver dedim. Çıktım yola. Tabi inanılmaz arttı. Bir araba da tam dik yokuşun sola döndüğüm yerinde dolmuşu geçme sevdasına o karlı havada benim şeritte karşıma çıktı aniden.neyse frene bastım geçti. Karlı havada ve tam dönüş yerinde yapılırmı.ya sabır.
Okula 10 dk da gittik. Pastaneye uğradık simit aldım. Ela oturup kar izleyerek yemek istedi.yedikten sonra okula bıraktım.
Sonra veli arkadaşlardan birinin kar lastiği yokmuş. Oralarda beklerim okul çıkışı da eşim gelir alır diyordu. Soğukta beklemesin diye çağırdım. Tabi biraz cesaretimi topladım. Arabayla ilk kar tecrübemdi. Farklı yoldan geldim eve. Çünkü geldiğim yol dik yokuş. Benim kar lastiğim var ama başkasınjn olmaz sıkıntı olur.
Kahvaltı hazırladım. Tam yapıyorduk. Okul tatil diye mesaj geldi. Bu defa da farklı yoldan gittim mecbur.
Aldık çocukları o da baktı açılmış yollar iyi oldu.
Biz eve dönünce komşumla bahçede çocukları oynattık. Kardan adam yaptık.
Sonra evlere çıktık. Ela sıcak çikolata istedi😅
Bugün de diğer arkadaşımı kahvaltıya çağırdım. Büyük kızı ile çoook oldu görüşemedik çağıramamıştım.Biraz oyun oynadılar.
Kahvaltı sonrası kar yağmaya başlayınca attık kendimizi bahçeye 😁
Dönüşte markete uğradım.
Evi toparla süpür çamaşır at yemek yap, Elaya da mantı açtım. Yarın için köfte yaptım.Ayy yazarken yoruldum🤣🤣
Sağolsun arkadaş gitmeden Elanın odasındaki oyuncakları toplamış.
Çamaşır katla falan gün bitti.
Mantıyı Elayla birlikte yaptık. Ödev yaptık.
Yemekten sonra da ilk bulaşık yıkamasını, bulaşık yıkamak çok eğlenceli diye şarkı söyleyerek yaptı😁
Mantı actık derken mantı paketi mi acıyonuz🤣
İnsan bukadar sık mantı acamaz bence paketi acıyosunuz dimi fmfmm

Slm bacımllar
Hayırlı kandiller🙏🏻
Koca tarafım yine bize geliyor
Dün ıspanakla yufka almıs pazardan iyi börek yaparım yarun dedim olur dedi
Sabah yine bisey demedi
11 de aradı napıosn ne ediyosn diye
Fazla yap kaynananı da cagır bari diyo
Ya sabır gec kaldın dedim
Kandil kandil günaha girmeyeyim diye aradm gelin aksama diye
Valla ben kpderle kvdeme haber verdim ins toplasıp gelmez tüm sülaleİ😃
Kızı okuldan aldm yine konustuk gelcekler diye
Corba yaprım yanına dedim
İyi etli yap bari diyo
Düğün corbası yapcakmısım bide
Hüüüüç dedim ugrasamam ben düğün corbasu yapmayalı yıl oldu tarifi unuttum dedim
Gelince yaparız beraber dedi
Gelsin yapsın valla sirkeli mirkeli bisey yapııo o.
Markette 5 dk pastası icin bisküvi gördük ondan aldık tatlı da bisküvi pastası
Yogurtlu salata falan yaparım yeter
Yemek yapayım mı yanına böregin dedim gerek yok yemiiyolar zaten dedi
Kendi bilir😃

Mantı actık derken mantı paketi mi acıyonuz🤣
İnsan bukadar sık mantı acamaz bence paketi acıyosunuz dimi fmfmm
Ahahahahaaaa 😂😂 yok bacım özbek mantısı yaptık. Ela onu seviyor. Hem daha pratik. Kesme aletim var hooop. Birlikte kapatıverdik bitti. O biraz da bohça mantı üretti 😅
Daha yapıp buzluğa atacağım.o bir pişirimlikti.

Selam kızlar
Hayırlı kandiller
Gönlünüzden geçen dilekleriniz kabul olsun

Sabah buraya az da olsa kar yapmış ve sağlam ayaz yapmıştı
Öyle olunca eşim sen soğukta hiç çıkma ben oğlanı alırım dedi
İşten 5 Dk çıkıyor alıp eve bırakıp geri dönüyor işe
Ev okul iş yakın olunca rahat oluyor

Bende bugün zaten klasik uyumuş kalmışım
Saat 11:00 de uyandım
İki posta çamaşır yıkadım
Yarın onları ütüler kaldırırım

Eve süpürge saldım
İki banyoyu yıkadım ve kek yaptım
Dedim bugünlük yeter
Yarın toz alır büyük süpürgeyi çıkarırım

Akşama kıymalı yumurta istediler
Yanına peynir zeytin acuka filan çıkarırım
Arada böyle kahvaltı istiyorlar
Benimde işime geliyor

Duş aldım saçımı düzleştirdim
Biraz dinlendim
Şimdi oğlanın ödevlerini yaptırıyorum

yarın kayınpeder ile evin karşısında ki bankaya gideceğiz vadelisi dönüyor illa sende gel dedi
Elimde hazırladığım bir iş var
Onu bitirmem lazım pazartesi danışmanlığım var
Salı doktor işim var
Çarşamba yine bir danışmanlık var
Koşturmaca

İyi geceler
Aksm üzeri bi is görüsmesi icin arandım
0 arac bayisi yine sevindim dHa basvuru yapmamıstım cv mi güncellemistim sadece ordan görüp aramıslar
Hevesim kursagımda kaldı
Koci nasıl gitcen Alya nolcak dedi
Dedim idare ederiz belki annenler falan arada anneme kitleriz
Cok bunaldım o da farkında ama görüyosun oluru yok dedi
Aksam kvdemler geldi yemege
İctiği suyu unutuyo artık😔
Kpder hep yanında yalnız bırakmıyo
Koci de Alyayla asla basedemez annem
Ulen dedim tam heves ettim olmadı
Okadar seviyorum ki calısmayı resmen ev üstüme üstüme geliyor
Ama iste imkan yok özelde bile alacak biri lazım
Hayırlısı artık
Kurslara basvurcam nisan gibi kendimi oyalarım en azından.

İyi geceler
0 arac bayisi yine sevindim dHa basvuru yapmamıstım cv mi güncellemistim sadece ordan görüp aramıslar
Hevesim kursagımda kaldı
Hayırlısı artık
Alzheimer başlangıcı falan mı var :(

Alzheimer başlangıcı falan mı var :(
Daha teshis konmadı ama ilacları var tam da demiyo kpder ne oldıgınu unutuyo diyolar.
Sordugu soruyu dönüp dönüp soruyı
Kızı okula sen mi götürüyon diyo her geldiğinde evet anne kücük daha cok diyoruz 10 dk sonra bidaha aynısı soruyo
Allah yardımcıısı olsun😔

Selammm
Dün cok güzeldi
Sabah arkadasimla kahvaltı yaptık 2 gibi komsumu aradım helva yapalım mı?
Onun helvası güzel oluyor dedim senin annenin benim babamın ruhuna gitsin
Sagolsun yaptık
Arkadasimda gitmedi kafaları sardı onlarında.
4e kadar oturduk.
Sonra helvayı dağıttım
Komsu ablama arkadasima arkadasin babasi falan derken yinr 15 kase vardı 15 kisi nasiplendi.
Rabbim kabul eylesin insallah ölmuslerimizin ruhuna gitsin.

Saat 1 de de hasta ziyaretine gidicem.
Evi üstünden topladimm
Makarna var şiş tavuk çıkardım buzlukdan onu kızartirim yanina eve gelince tamam.
Aksam rezv. Yaptırdık 9 da basliyo ama 8 gibi duseriz biz semt uzak.
Esim yemegide disarda yeriz dedi ama oglan evde yemek bırakmam lazımdı.
Anne olunca mecbuuuurrrrr.
Biz disarida yeriz 6 gibi gelecek esim.
Bileklige git bak bana iban at dedi ne tutarsa kalani adamin hesabina atim dedi (onun kuyumcusundan almicam bu sefer aldiklarım harici diger modelleri begenmedim)
Ya aceleye getirmek istemiyorum çünkü kalicı bu surekli bozulcak degiscek bisi degil kayıp cok oluyor öyle esimde bi darlıyo al al.
Üsenmezsen dönuste ugricam bakıcam baska kuyumcaya.
Belki aksam birlikte bakarız bi konusimde.
Bugünde beeeeyyyle geçer.
Ev cok fena 2 gun ust uste misafir alınca ne bulasik mak. Bos kaldı ne Alyanın odasi.
Oyuncaklari hep ayırmam lazım haftasonu oturur onlari ıncık cıncıklarım artık napim.

Cumamız mübarek olsun, Sevgililer günümüz kutlu olsun sağlık olsun hergün bize sevgililer günü olur. Dün eşim tarlaya 3 kişi göndermiş budama için 5000 tl ödeme yaptı gidip baktık eşim güzel olmuş dedi kestikleri yerde tabi yarın gidip onları toplayıp yakıcaz. Bir zor geliyor bana gidip işlenmek neyse gidicem bir şekilde. Evde temizlik bitmiyor ya biz çok dağınığız ya da ben beceremiyorum ev işlerini inanın hergün süpürge açıyorum kızların saçları eşimin tırnak yeme alışkanlığı var. içim almıyor böyle olunca da illa açıcam süpürgeyi. Kızım karnıbahar yemeği istedi benim canımda kapuska istedi ikisini yaptım çorbam var salata ve brokoli de hazırlarım kısırım ve çiğ köfte de yeter. Kızım kajuyu çok seviyor gittim ona kaju almaya yanında da pirinç nişasta ve çerez aldım nakit ödedim çok harcıyoruz ve herşey çok pahalı yarın da pazar var orada da hatrı sayılır bir para öderiz. Kendime 4 kışlık kaban aldım çok güzel şişme olanlardan krem aldım içime çok sindi bekliyorum gelmesini. Ama dolabımı yenilemek bana çok iyi geldi. Daha da alıcaklarım var zamanla alırım acelem yok. Biraz da para biriktirdim ama böyle harcarken çok birikim yapamadım ama kafama da takmıyorum altın da çok yükseldi artık neyi ne kadar yapabilirsem.

Hayırlı cumalar bacımlar
Kendimi sabah avmye attım
Biraz rossman gratis falan yaptım
Gratis sacmalamıs ,kagıt maske 25 tl kore olanlar 38 yapmıs onları 250 tl üzeri alısverise 11 tl ye düsüyo ben niye 250 tl alısveris yapmak zorundayım ?benim alcagım 2 maske dedim magaza sorumlısuna valla
Almadan cıktım rosmanfdann aldımm maske falan.
Hediye almadım daha yılbasında yeni forma aldım valla
Ama baget ekmek aldım avmye baget ekmek almaya gitmeyen de ne bilim😆
Snak bar hazırladık kociye kızla sandvic cesitleri,atıstırmalık krakerler cipsler falan,meyve salatası yaptık bide
Onun da gec cıkacagı tuttu 6 da gelcekmis
Aksama da kavurma pilav sevgililer günü yemegimiz😅

İyi geceler
Hevesim kursagımda kaldı
Hayırlısı artık
Canım etüt yok mu ?
Ben çalışırken sın bir yıl kayınvalidem bakamam dedi
Bende okulun etütüne gönderdim
Saat 18:40’a da alıyordum
Evet çok uzun bir süre ama oğlum bıraksan uyuyacaktı zorla eve getiriyordum😀

Daha teshis konmadı ama ilacları var tam da demiyo kpder ne oldıgınu unutuyo diyolar.
Sordugu soruyu dönüp dönüp soruyı
Kızı okula sen mi götürüyon diyo her geldiğinde evet anne kücük daha cok diyoruz 10 dk sonra bidaha aynısı soruyo
Allah yardımcıısı olsun😔
Ay canım benim çok geçmiş olsun
😔

Back
X