• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm bacımlar
Gün gecmiyorki hayatımızda degisiklik olmasın
Ben ikizlerim hayatımda ikizler😅
Koci morali bozuk geldi
Sadece %20 zam vermis fabrika
Bırakıp gelcektim kredi olmasa dedi
Temmuz da zam almıstı onlar
Ama pul oldı tabi o zam
Yapmasaydılae temmuzda ozman diyo
Ben de dedim bakarım ben is ozman
Valla zaten bu sekilde götüremeyiz dedi
Kızı olmadı buluruz bi okul eylülde özele yazdırırız falan dedi
Ben zatem istiyorum calısmak da bakalım kısmet.
6 ay dinlendiğime sayarım
Ah şu mecburiyetler
Dikkat çeken düşman çeker derler
Bende hem maddi hem manevi anlamda kimse bişeyimi bilsin istemiyorum
Anneme zaten cok oldu anlatmayalı
Arkadaslarımada söylemiyorum
Bileklikti kolyeydı zattn görunuyorda yeni bileziklerimi kimse bilmiyor
Annemde en son 5tane diye biliyordu söylemem asla
Yenilerden takarsamda modelini degiştim diyorum hepsini takmadığımdan bilmez.
Ben artık seyide fark ettim kimseye bişey anlatacak mecalimde yok daha
Gecmiş olsun lelli arabayı almadan önce kv benim bilezikleri gördü şok oldu tanıdıklarına diyomus Eltisinin geline bir kere göstermedi bize bilezikleri göstersem ohoooo yedi düvele anlatırdı allahtan son dk gördü

İyi geceler kızlar,
11 de uyumuştum. Uyanınca tekrar uyku tutmadı. Bu alışkanlık kötü oldu ama ne yapayım.
Cumartesi ödev bitti sanmıştım. Tabi hayat bilgisi dersindeki etkinlik için resim çıktısı almamız lazımdı. Pazartesi yaparız diye düşündüm. Sonra öğretmene sordum. Pazartesi sunum yapacaklarmış.
Türkiye ve yaşadığımız bölge ile ilgili..
Pazar günü kahvaltıyı yine saat 1 de yaptık.
Daha toplamadan ödev telaşına düştüm. Hızlıca topladım. Sonra ödev için eski resimlere baktım seçtim.
Kırtasiyeye gittik çıkarttık.malzeme aldık.
Gelince Elayı banyoya soktum. Babası resimleri kesti. Banyo sonrası yemek yedik.
Sonra Elayla bizde diğer kalan yapıştırma ve açıklama yazmayı tamamladık. Kendi yapmak istiyor yazı yazması zaman alıyor.tabiki doğru olan onun yapması ama ben de mecbur başında oturup kalıyorum. Çünkü yazacaklarını söylüyorum.
Bugün sınıfta sunum yapmışlar.
Ben de okulun konferansı vardı ona katıldım. 2 saat için eve gitsem git gel gerek yok dedim.Sonra da komşumla plan yaptık. Okulun yakınlarında bir yerde kahve içmeye gittik.
Sonra Elayı aldım. Eve geldik. Motoru taktım :) Rutin ev işini yaptım. Sonra ödev yaptık. Yemek balık yaptım.Ela da tavaya dizdi. Çok sever tavaya dizmeyi😅
Sonra banyo lavabosunda oyuncakları ile oynadı. Bir de sulu boyalarını temizlemek istemiş. Kapı lavabonun kenarları boya damlacıkları 😬 benim işim bitmez. Oyuncaklar birazı mutfakta. Sulu boya ile boyama yaptı masası öylece dağınık.Evde kendi başına birşeyler yapsın oyun kursun diye birşey de demiyorum. Bir daha bu günleri çocukluğu gelecekmi.... ne yapayım çocuktan sonra ben değiştim. Ev dağılıyor cam ve aynada parmak izleri. Yetişebildiğim kadar yetişiyorum. Yetişemediğim de kalıyor.
Ev işinde en çok vaktimi alan ev toplamak.
Bugün okul çantasından birşeyler çıkartmış.yatmadan önce ona toplattım.
Yarın da temizlik yapamam.Sabah birkaç arkadaş dışarda kahvaltı için sözleşmiştik.
Çarşamba günü kolları sıvarım.

Kızlar ben şunu bilir şunu söylerim. Paran varsa kimse bilmeyecek. Bildimi borç isteyen de çok olur.
Ben zamanında kocama bile söylemedim para biriktirdiğimi😂
Bugün de bana diyor hadi iyisin emekli maaşın yatmış. Gömü yaparsın artık😂😂😂
Ne mümkün dedim. Kaç aydır taksit ödedim.
Bu ay da taksitin biri bitti. Bendeki kredi kartını bana kitledin dedim😅
Yapabilirsem yaparım yatırım ama zor gibi.
Kartı çok kullanmayıp nakit kullanmaya çalışacağım.
Ben de çalışıyor olsam şimdi iyi para biriktirirdik. Ama mümkün değil.
Çalışsam özel okula vermem gerekecek, eee servis ücreti de eklenecek.
Kafakafaya denk gelecek. Bir de ev işi de bana binecek. Eve gelince ödevdi işti yemekti. Eşim çok erken işten gelemiyor.
Neyse kır bacağını otur evinde diyorum kendime.çalışmak senin neyine.🤣🤣🤣🤣🤣
Umudun benim emekli maaşım. O da üç kuruş neye yeterse artık. Kaldı 9 ay.
Şimdilik olan birikimimiz az da olsa kazanıyor. Emekli olduğumda bir maaşı birikime ayırmamız lazım. Bakalım yapabilirsek.

Kızlar ben şunu bilir şunu söylerim. Paran varsa kimse bilmeyecek. Bildimi borç isteyen de çok olur.
Ben zamanında kocama bile söylemedim para biriktirdiğimi😂
Bugün de bana diyor hadi iyisin emekli maaşın yatmış. Gömü yaparsın artık😂😂😂
Ne mümkün dedim. Kaç aydır taksit ödedim.
Bu ay da taksitin biri bitti. Bendeki kredi kartını bana kitledin dedim😅
Yapabilirsem yaparım yatırım ama zor gibi.
Kartı çok kullanmayıp nakit kullanmaya çalışacağım.
Ben de çalışıyor olsam şimdi iyi para biriktirirdik. Ama mümkün değil.
Çalışsam özel okula vermem gerekecek, eee servis ücreti de eklenecek.
Kafakafaya denk gelecek. Bir de ev işi de bana binecek. Eve gelince ödevdi işti yemekti. Eşim çok erken işten gelemiyor.
Neyse kır bacağını otur evinde diyorum kendime.çalışmak senin neyine.🤣🤣🤣🤣🤣
Umudun benim emekli maaşım. O da üç kuruş neye yeterse artık. Kaldı 9 ay.
Şimdilik olan birikimimiz az da olsa kazanıyor. Emekli olduğumda bir maaşı birikime ayırmamız lazım. Bakalım yapabilirsek.
Bende biriktiririm calışsam Cunku esim parama karısmıyor benim
Hatta daha dün aksam konustuk dedim ki ben calışsam mı
Saçmalama dedi
Kendi isteklerimi almak için çalışmak isterim yani altın telefon falan gibi seyler için
Şimdi bile her ay altın alabiliyorum sıkışmıyoruzda
Ozaman hiç sıkışmadan ayda 15gr falan rahat alırım
Valla bana belli olmaz rahat bi iş bulsam belki
Sarı sevdamm malum onun için calışırım sadece

Selamm
Kız sabahın cininde uyandı şimdi geri uyudu
Buyuk erbas zaten dünyaya uyumaya gelmiş
Ses yapmim diyorum
Mutfagı topladım
Ortalıgı topladım
Yemege takviye lazım

Acılı sos var komsumun verdiği oglan cok sevdi gece ondanda yıyor sen beyaz halıya dök hep
Silmeye bile temezzül etmemiş baktım eşim görmüş siliyor sabah zavallım
Dedim leke cıkarıcı var ben hallederim ugrasma cıkmaz yaglı o sos
Onu sildim
Süpürge yapıp yemege takviye yapmam lazım
Kaldı 2 gün safak sayar gibi kartın kesimini sayıyorum
Ne kötü bisey bu da kartların hepsi iptal yenisi gelecek kendimi evsiz yertsiz yurtsuz kalmış hissediyorum
Dısarıda nakit harcamak üzüyo bi miktar
Neyse düzelicez insallah be

Eşim iphone 16 alcak kararsızdı baktık 15le arasında aman aman uçuk bi fıyat farkı yok
Alsın zaten ondan cok ben kullanıyorum
Oglana 13ü verecek korkuyorumda oglan cok dıkkatsız okulda cafede bır yerde unutur
1 defa saatını unutup okula geri dönmüş
Bizim bu sene paralar telefonlara gitti
Ama hala umudum var burcumdakı para akışına güveniyorum asdfghjkkk

Güzel başladı günüm her zamanki gibi ama kızlar salgın var herhalde ishal olmuşum kızlarla buluşmaya gidemedim neyse yapıcak birşey yok Allah sağlık versin hafta ya giderim. Markete gittim ton balığı hindi füme havlu peçete alıp geldim tabi ki kredi kartı ile ödeme yaptım. Biraz uyumuşum iyi geldi akşam için yemeğim var en büyük avantajım çünkü canım bu gün yapmak istemiyor. Bu günde böyle geçer, sağlık olsun yarın evde daha aktif olurum inşallah.

Selam kızlar
Kontrolüm iyi geçti
6 ay sonra yine kontrole gideceğim
Çok şükür temiz çıktı

Geldim ütü yaptım
Ortalığı toparladım kahvaltı yaptım
Süpürge saldım

Az sonra masaja gideceğim
Oradan çocuğu alırım akşama yemek var
Az kafamı dinledim
Herkes inziva çekildim sanıyor
Ancak yeni dinlendim biraz evde olmak iyi geldi bana
Kimseyi görmek istemiyorum
Böyle daha huzurluyum
Az insan çok mutluluk 😊😎

Güzel başladı günüm her zamanki gibi ama kızlar salgın var herhalde ishal olmuşum kızlarla buluşmaya gidemedim neyse yapıcak birşey yok Allah sağlık versin hafta ya giderim. Markete gittim ton balığı hindi füme havlu peçete alıp geldim tabi ki kredi kartı ile ödeme yaptım. Biraz uyumuşum iyi geldi akşam için yemeğim var en büyük avantajım çünkü canım bu gün yapmak istemiyor. Bu günde böyle geçer, sağlık olsun yarın evde daha aktif olurum inşallah.
Geçmiş olsun nazenin hanım♥️

Masaj bir iyi geldi 🥰🥰🥰
Tüy gibi hafifledim
Dedim yaz perşembe gününe tekrar geleceğim
Bu kızı tutdum
Önceki biraz sert yapıyordu
Islak sopa ile döver gibi🤣🤣 tövbe estafurullah
Bugün dedim başka kimse yok mu?
Neyse ki bu sefer dilimden anlayan birisi varmış.
Onunla devam edeceğim
Bir aksilik olmazsa

okula geldim ama daha çıkmasına 35 dk var
Arabada yağmuru izliyorum
Şıp şıp şıp her yer
Birde çocuğun okul kıyafeti sürekli eskiyor onu alcağım.
Seneye de giyer diye düşünüyorum ama çabuk büyüyor zor gibi
Akşama pırasa ve köfte patates var
Yanına pratik belki bir bulgur pilavı ve salata yaparım
Bugünü atlatırım

Hello bacımlar
Koci gececi 12 lerde kalkıyo
Kahvaltılık kalmadı fabrikanın ceki bekliyoruz bari kahvaltılıga para vermeyelim
Peynir salam falan vardı
Birazı kıymalı birazı peynirli gözleme yaptm kahvaltıya
Mantı makarna yapcaktm doldurmalı
Öglen yap bari bende yiyim dedi
Onu doldurdm aksama kalmadan bitirdiler
Aksm dünden kuru pilav var Allahtan
Alyaya ebru seti almıstm bugun geldi
Onla oyalandı bayagı
Kereviz yogurtladm kendme

Gecmis olsun abla

Öglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü

Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel🤭
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam

Öglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü

Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel🤭
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam
Kenafir gözlerin nazarı değmiş canım
Bazen öyle oluyor ki tuzu biberi olsun

Kızlar iyi geceler,
Uyku öncesi yazayım istedim.
Başım inanılmaz çatlıyor.
Bugün sabah kahvaltıya gidecektik ya benim arabayla gidiyorduk.
Hiç gitmediğim bir yol tabi biraz tedirgin oldum. Bir de park konusunda zayıfım. 1 arabalık park yeri vardı cafenin. Yolun karşısına park yerine hemen geçmem gerekiyordu. O an park yerine giriyordum. Tabi başka arabada yolda bekliyor diye biraz acele etmeye çalıştım. Meğer park yeri engebeliymiş. O an tedirgin oldum. ( benim için en korkulu park yeri bu tür yerler) Neyse toparlayıp gireyim derken yandaki park halindeki aracı çizdim. Benim arabada sıkıntı yok şükür. Neyse o an bir ağlama tuttu beni.
Araba konusunda çok hassasım biliyorsunuz.
Eşimle konuştuk. Kaç defa dedi boşver canına birşey olmasın gerisi boş. Stres yapma. Herkesin başına geliyor. Akşama yemeğe götüreyim. Neler demedi. İstemedim gitmeyi. Çünkü hiç modumda değildim. Kendime defalarca kızdım. Nasıl yaparsın bu saçma hatayı diye. Oysa karda yağmurda o kadar yolu gittim geldim. Çok şükür birşey yaşamadım. Ama böyle tuhaf yerlerde yaşıyorım ya.bilmiyorım belki de böylesi daha iyi. Araba hızlı ilerlerken başıma gelse daha kötü olabilir
Araba sahibi bayan da sağolsun hayır vardır bunda belki ben bugün işe gidecektim kötü kaza başıma gelecekti böyle olunca belki de engel oldu bu olay. Ben öyle bakıyorum dedi.
Arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
Beni üzen şey tam böyle moda giriyorum birşey oluyor.bugün sabah ilk defa Elayı başka yoldan okula götürdüm.
Okul çıkışı Okuldan elayı aldım geldim.
Duşa girdim. Kendime gelmeye çalıştım.çok da ağladım. Elaya farkettirmeden.
Çok şükür olay sonrasında da arabayı ben kullandım. Eskiden olsa elimi sürmezdim eminim.
Biraz daha aşarsam iyi olacak.ama kendimi nasıl motive edebilirim bilmiyorum.
Benim araba maceralarım bitmez kızlar.
Bakalım yine yeni yeniden yollara düşeceğim sabah :)

Kenafir gözlerin nazarı değmiş canım
Bazen öyle oluyor ki tuzu biberi olsun
Dün orda eşimi övdüler
Hasta ablanın, kızının eşiyle evlendiğinden beri problemleri var
Babası olan abide hep istemedi damadı kızı dinlemedi evlendi
Bizide nasıl diyim abiler bekarlıgımdan yani 14-15yasımdan beri tanırlar.
Aynı binadaydık yıllarca kiracımızdı kiracı değil komsulardı bize severdik
O bile tmm X abi(babam için) aksiydi falan ama senin eşin başka bişey dedi
Babamın hastane zamanı ilgilenmesi vs konusuldu
Yani eşimi övdüler baya
Ya iyi ben kötü diyemem ama ailesi azıcıkda olsa bizim konusmalarımıza dahil olurlarsa biz birbirimize giriyoruz.
O onu dedi bu bunu dediye geliyor olay
Kendide bazen kabulleniyor kendi diyor benim ablam şöyle kötü kardeşi için keşke hiç olmasaydı annem doğurmasaydı bile dedi
Ama bazende böyle adama bişi oluyor savunası geliyor
Gözüm dönüyor benimde

Kızlar iyi geceler,
Uyku öncesi yazayım istedim.
Başım inanılmaz çatlıyor.
Bugün sabah kahvaltıya gidecektik ya benim arabayla gidiyorduk.
Hiç gitmediğim bir yol tabi biraz tedirgin oldum. Bir de park konusunda zayıfım. 1 arabalık park yeri vardı cafenin. Yolun karşısına park yerine hemen geçmem gerekiyordu. O an park yerine giriyordum. Tabi başka arabada yolda bekliyor diye biraz acele etmeye çalıştım. Meğer park yeri engebeliymiş. O an tedirgin oldum. ( benim için en korkulu park yeri bu tür yerler) Neyse toparlayıp gireyim derken yandaki park halindeki aracı çizdim. Benim arabada sıkıntı yok şükür. Neyse o an bir ağlama tuttu beni.
Araba konusunda çok hassasım biliyorsunuz.
Eşimle konuştuk. Kaç defa dedi boşver canına birşey olmasın gerisi boş. Stres yapma. Herkesin başına geliyor. Akşama yemeğe götüreyim. Neler demedi. İstemedim gitmeyi. Çünkü hiç modumda değildim. Kendime defalarca kızdım. Nasıl yaparsın bu saçma hatayı diye. Oysa karda yağmurda o kadar yolu gittim geldim. Çok şükür birşey yaşamadım. Ama böyle tuhaf yerlerde yaşıyorım ya.bilmiyorım belki de böylesi daha iyi. Araba hızlı ilerlerken başıma gelse daha kötü olabilir
Araba sahibi bayan da sağolsun hayır vardır bunda belki ben bugün işe gidecektim kötü kaza başıma gelecekti böyle olunca belki de engel oldu bu olay. Ben öyle bakıyorum dedi.
Arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
Beni üzen şey tam böyle moda giriyorum birşey oluyor.bugün sabah ilk defa Elayı başka yoldan okula götürdüm.
Okul çıkışı Okuldan elayı aldım geldim.
Duşa girdim. Kendime gelmeye çalıştım.çok da ağladım. Elaya farkettirmeden.
Çok şükür olay sonrasında da arabayı ben kullandım. Eskiden olsa elimi sürmezdim eminim.
Biraz daha aşarsam iyi olacak.ama kendimi nasıl motive edebilirim bilmiyorum.
Benim araba maceralarım bitmez kızlar.
Bakalım yine yeni yeniden yollara düşeceğim sabah :)
Öyle öyle kavrıcan olayı saglık olsun

Back