- 9 Nisan 2018
- 1.387
- 3.756
Gunluk 159.78 olmuş ocak zammi ileOkuldan okula değişiyor. Çünkü okulun öasrafını öğretmenleirn ücretini bölüyorlar kişi başına. Şu an ocak zammıyla 5500 civarı dedi arkadaşlar ama tabi yanlış da hatırlıyorolabişir. 5500 değilse de 4500 dir daha az değildi ondan eminim ama tam fiyatı doğru hatırlamıyor olabilirim
Ah sizin daha ucuzmuş, belki katıldığı atölyelerden mi bilemedim. 5500 ü duydum diye hatırlıyorum ama sen deyince arkadaşa sordum o fiyat listesini gönderdi
Evet canım malesef ingilizce yok. Bizim biraz öğretmen İngilizce katıyor ama eh yeterli değil bence. Renkleri falan zaten okula gitmeden ben öğretmiştim. Çok isterdim ingilizce eğitimi almasını.Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Arkadasa sordum bizde yok dedi.
Ona bi tık üzüldüm.
Çookk kalppp canımsınnBence yaş bir boncuk
Ruhen ne hissettiğin önemli
Sende maşallah yaşını göstermiyorsun canım benim
Valla bence de sadece gözler değil çok ayrı bir güzelliğin varCanımsınnnn
Koltuk takımın hayırlı olsun canım, güle güle kullan.selam kizlar bugun koltuk takimi ve yatak odasi takimi aldim fiyatlar korkunc otesi ama taksit falan derken ite kaka oderiz
@babyloading87 ablamin kizi gitmisti ingilizce vs yoktu ama asiri tatli bir ogrtmeni vardi cok memnun kaldilar .ilkokulda ingilizcede zorlandi biraz sadece sinif arkadaslari ogrenip gelmis bazi seyleri
Bu tam gün özel kreş mi?Dayanamadım sordum şubat ayı 4620 tl, martta 4940 tl miş. Her ay değişiyormuş. Ben fazla söylemişim
Yok canım.devletin bağımsız anaokulları var yani ilkokula bağlı olmayan sadece anaokulu olan.onlar ücretsiz yarım gün. Ama öğleden sonra atölyeler oluyor ingilizce, drama, kodlama gibi onların ve yemeğin ücretiBu tam gün özel kreş mi?
Hic duymadim bunuYok canım.devletin bağımsız anaokulları var yani ilkokula bağlı olmayan sadece anaokulu olan.onlar ücretsiz yarım gün. Ama öğleden sonra atölyeler oluyor ingilizce, drama, kodlama gibi onların ve yemeğin ücreti
Yeaaahhh utandımValla bence de sadece gözler değil çok ayrı bir güzelliğin var15 yaşındakilere taş çıkarırsın
İngilizce önemli ama çocuklar ilk sene çok bocalıyor. Öğretmen Türkçe konuşmuyor. Hatta biz şanslıydık Türk bir öğretmen vardı. Yan sınıf Japon bir öğretmen ile İngilizce alıyordu. Benim oğlan WC gideceği zaman Türkçe söyleyince izin vermiyorduEvet canım malesef ingilizce yok. Bizim biraz öğretmen İngilizce katıyor ama eh yeterli değil bence. Renkleri falan zaten okula gitmeden ben öğretmiştim. Çok isterdim ingilizce eğitimi almasını.
Beyazlarımız ışıltılarımız şekerimEskiden yaşın küçük görünüyor dediklerinde çok uyuz olurdum. Genç yaşımda çocuk muamelesi yapılıyordu ama yaş ilerleyince insan genç göründüğüne mutlu oluyormuş. Tek özlediğim şey beyazsız saçlarım. Ayda bir kere boya bıkkınlık geldi.
Boya alacağım benim aldığım numarayı da bulamadım kapı kapı gezdim. Yarın çıkarsak bakacağım bir avm de varmış o numara. Şimdilik arada geçici sprey boya ile idare ediyorum.
He bir de yakın gözlüğü kullanmak da kötüymüş