Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunluk 159.78 olmuş ocak zammi ile

okula gittiği gün üzerinden hesaplaniyor

mart ayında hafta içi 20 gün diyelim

3195 tl odeyecegiz

Ah sizin daha ucuzmuş, belki katıldığı atölyelerden mi bilemedim. 5500 ü duydum diye hatırlıyorum ama sen deyince arkadaşa sordum o fiyat listesini gönderdi

Öyle atolye seçme diye bir şey yok burada

Oglumun okulunda

Ingilizce
Drama
Yoga
Ritim ve hareket
Akıl oyunları
Halk danslaei
Robotik kodlama
Sanat

Dersleri var. Hepsine katılıyor

Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Arkadasa sordum bizde yok dedi.
Ona bi tık üzüldüm.
Evet canım malesef ingilizce yok. Bizim biraz öğretmen İngilizce katıyor ama eh yeterli değil bence. Renkleri falan zaten okula gitmeden ben öğretmiştim. Çok isterdim ingilizce eğitimi almasını.

Eskiden yaşın küçük görünüyor dediklerinde çok uyuz olurdum. Genç yaşımda çocuk muamelesi yapılıyordu ama yaş ilerleyince insan genç göründüğüne mutlu oluyormuş. Tek özlediğim şey beyazsız saçlarım. Ayda bir kere boya bıkkınlık geldi.
Boya alacağım benim aldığım numarayı da bulamadım kapı kapı gezdim. Yarın çıkarsak bakacağım bir avm de varmış o numara. Şimdilik arada geçici sprey boya ile idare ediyorum.
He bir de yakın gözlüğü kullanmak da kötüymüş

Koltuk takımın hayırlı olsun canım, güle güle kullan.
Ben de öğretmenle dialoğuna öncelik verdim.Ela öğretmenini çok sevdi, öğretmeni de Elayı çok sevdi. O bağ çok önemli geliyor bana. Okula gitmeyi çok seviyor. Ben hiç unutmam ortaokulda tarih öğretmeni yüzünden tarih dersinden nefret etmiştim. Sebepsiz yere benim saçlarıma takmıştı kadın. Saçımı topluyordum. Yanlardan tokayla tutturuyordum. Yine de saçını düzgün topla diyordu. Hep ağır tepkiliydi.
Sonra üniversite sınavına çalışırken tarih dersini sevmeye başladım.
Edebiyat öğretmenimi de hiç unutmam. Bana edebiyat dersini sevdiren ilk öğretmenim.
Bakalım seneye ilkokulda ne olacak bilmiyorum.Okula karar verdiğinizde Öğretmen araştırın vs gibi söylemler var.Daha neler duyacağız bakalım :)

Okul harici kurslara ben de göndermek istiyorum. Şimdilik sadece jimnastiğe gidiyor. Resim kursunu istiyor, drama istiyor, piyano istiyor. Ooo hangi birine yetişeyim bilemedim. Çoğuna araba şart.
Şu araba konusunu çözünce daha iyi olacak da. Çalışmaya vakit olamadı.Geçen pazartesi yazdımmı bilmiyorım. Akşam bizim evin bahöesinde üç tur attık. Bir yer var dar dönüş yeri orada karşıdan araba gelip dönüş yapınca tıkandım kaldım. Yokuş yol dar ve dönüş :)
Sonra aynı akşam Elanın okuluna gittik. O yolun sonuna kadar gittim. Ardından siteye dönüş yaptım. Siteye girdim. Otoparka girip park ettim.Ama eşim bu hafta yoğundu çalışamadık akşamları. Neyse yavaş olsun acelesi yok.

İyi uykular
Bir parça uyumuş anne klasiği.
Alıştım artık böyle uykuya.
Sizden sonra biraz evde iş yaptım. Sonra biraz oyun. Dışarı çıkartacaktım. Eşime sordum balık yermisin.pazardan balık alıp yapacaktım. O da dışarıda yemek yeriz boşver dedi. Bizde Elayla tiramisu yapacaktık. Ela oyuna sardı. Odasında oyun kurup oynadı. Bazen böyle oluyor ya illa sesleniyorum :) bırak da işte oynasın kendi kendine dedim sustum bugün.
Ben de tiramisuyu yaptım. Ardından sulu köfte için köfte yapıp buzluğa atayım dedim. Eşim aradı evdemi yesek yoruldum dedi. Farketmez ama tiramisu yapıyorum şimdi yemek yapamam dedim. Ben yaparım dedi. Gelince girişti o hızlıca çıtır tavuk patates yapayım dedi. ben de ona yardım ettim.
Babası gelince oyunu bırakıp tv açtı. Kapattırdım. Babasını görünce tv izleme iştahı kabarıyor

Selamm hastalıktan süründüğüm günlerden biri daha.
Cuma sabah saglikocagina gittim sadece sogukalginligi ilaci verdi.
Akşam daha kötü oldum baya tıkandım acile gittim şaka gibi bana öksürük surubu yazdı.
İğne verin dedim bari agzimla istedim bi de vermedi.
Kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum artık beni türk doktorlarinada emanet etmeyin anacım.
Üzerine kız 2 gecedir 3 de uyaniyor yine tuzu biberi bu da.
Saat 4 gibi eşim alıp oyun alanına götürcek baba bekliyo
Gidin dedim allasen 3-5 saat gelmeyin avm kapanınca gelirsiniz.

Babamlarin o tarafa hic bakamadim hastalıkdan zaten bulasmasin.
Kek yaptim bi babam istemisti bu sabahta börek istemiş börek yapıcam.
Hastalıkdan iyice alıngan oldu dedigi an yapma surat asıyor.
Hemen o dediği an olacak
Cuma yine bi alısveris yapilcak kahvaltilik ve kasap.

Otura kalka bi evi süpürdüm.
Corba var bi ızgara yaparım salata yeter.
Bukadar vitamine, kefire bilmem nelerede bukadar nasıl hasta olabildim banada bravo minnoş bünyemi tebrik ediyorum.

Evet canım malesef ingilizce yok. Bizim biraz öğretmen İngilizce katıyor ama eh yeterli değil bence. Renkleri falan zaten okula gitmeden ben öğretmiştim. Çok isterdim ingilizce eğitimi almasını.
İngilizce önemli ama çocuklar ilk sene çok bocalıyor. Öğretmen Türkçe konuşmuyor. Hatta biz şanslıydık Türk bir öğretmen vardı. Yan sınıf Japon bir öğretmen ile İngilizce alıyordu. Benim oğlan WC gideceği zaman Türkçe söyleyince izin vermiyordu mecbur kalınca öğrendi.
En büyük şaşkınlığı 2. Sınıfta öğretmen bir festivalde çok sessiz yanındakine Türkçe konuşmuş bizim ki duymuş.
Eve koşarak geldi anneeeeeee teacher Türkçe konuştu biliyorum duydum.
Bende yasak olduğunu bilmiyor yok yanlış duydun dedim
Yok anne ben duydum dedi.
Dedim aramızda kalsın yasak

Beyazlarımız ışıltılarımız şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…