Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kafaya da taş değil kaya düştü🤣🤣🤣🤣 45 olmama ne kaldı şurda.
Ama harbi gördüm ben onu baby paylaşmış, Elsanın babaannesi gibi ehrhrehehee.
Ben de Elayı götürmüştüm Elsaya çıtı pıtı 20 lik kızdı.
Kız kisi bası 150 tl bilet parası,elsaya Alyanın lastik tokalarından cakma sac takmıslar dndnmdxm kadına bi kaynak yaptıraydınız bari😝

selam kızlar
buralar çok sessiz bugün
herşey yolundadır umarım
ben çok yogun başladım
ayrılacağımı ufaktan söyledim
hayırlısı bakalım
bu arada maaş yattı
70 eur aldım, avrupa turu için.
190 ortak hesabımıza 225 kendi hesabıma usd aldım
az az birikim yapmaya çalışıyorum ,kendimce

yarın hafta sonu programım, çok yogun
anneme gideceğim,teyzemler gelecek
dönüşte eve gidip hemen yemek organize etmeme gerekecek

pazar günü de piknik yapalım hazır havalar güzel giderken dedik
nasip bakalım
Bereketli olsunnn😍

Helloo
Ev cmrtsiisiydi
Kız aksm sacımı kestirelim diye tutturdu.
Gittik kestirdik. Cocuk sacı kesme +renkli sac taktırdı 350 tl baydım😒
Eve gelince sacı cıkar diye darlamayaydı iyidi .
Annemin orda kuaförümüz,anama ugradık kapı duvar tabi😏
Köye cıkmıs.
Kızı özledik yazıp wpdan özlemini dindiriyo ananemiz.
Özledim yazınca geciyosa demek.
Ona d kurulmayayım diyorm simdi ama cidden kac hafta oldu görmedi cocugu degisik valla.
Market yaptık 500 küsur ortada bisey yok
Alya havuc istiyodu 2 gündür ,havuc cilek,muz,salatalık ,istiridye mantarı aldık.
Kuruyemis yogurt bide
Saglıksız bisey alamazmısız abır cubur almadan cıktı saskınım😌
Lazanya vardı istiridye mantarının icine onları kırdım makarna yaptım yedik.
Sonra meyve tabagı istedi saalatalık havuc fakan 1 koca tabak meyveyle yedi.
Garnitür hasladım et suyunda bezelyeli havuclu pilav yaptm aksama.
Uykusu var ordan oraya atıyo kendini.

Hafta sonu geldi eşim sabah sabah mandıraya gidip 6 litre süt aldı bir kiloya yakın sütü ayırdım eşimle ben salep içiyoruz kızlar kahve makinesinden kahve içmeyi seviyorlar. Babamın maaş günüydü eşimle hem maaşı çektik hem onların ramazan alışverişini yaptık kasap zamlanmış markette fiyatlar zamlanmış aldık. Bizim içinde tarım kredide yarım kilo fındık 125 tl aldık. Sonra pazara gittik eşimle çok pahalıydı sadece alıcaklarımı alıp çıktık. Bu gün çok harcadık peyniride mandıradan alıyoruz orda da fiyatlar artmış. Ramazan gelmeden zamlar gümbür gümbür gelmiş. Bu gün eşimle bana bizim meşhur yemeğimiz un kaşasını yaptık tavuklu, kızlara çorba ve musakka yaptım. Çamaşır makinesini hazırladım ama hava yağmurlu olucak diyor çalıştıramadım.

Kzıı uyuttum geldim.Hafif bi burun akıntısı var,ici mi yanıyo nedir yine salatalık havuc muz cilek kombini istedi.
2-3 kasık pilav yedi sebzli,zorlamadım meyveleri yedi uyudu.
İngilizceye sarmıs durumda😬
Bence ogretmen farkı ,yazında inglizce dersi vardı bukadar ilgilenmemisti.
Suan ingilizce konustugunı zannediyor yiceem😬
Ama bütün sebzeleri ögrenmis bana cucumber almıyor muyuz diyo markette 😂
Bi an baktım ne diyo diye,almıs eline salatalık anne cucumber alıyor muyuz diyorum diyo dndndndm
3 kelimeye heves etti diye bana sanki yeni okul taksitleri görünüyor eylülde dndmdmdk

Kzıı uyuttum geldim.Hafif bi burun akıntısı var,ici mi yanıyo nedir yine salatalık havuc muz cilek kombini istedi.
Bi an baktım ne diyo diye,almıs eline salatalık anne cucumber alıyor muyuz diyorum diyo dndndndm
3 kelimeye heves etti diye bana sanki yeni okul taksitleri görünüyor eylülde dndmdmdk
Geçmiş olsun Alyama, ingilizcenin de güzelliği cucumber ne kadar tatlılar, inşallah çok güzel öğrenir ingilizceyi babym.

Geçen yıl Ela yeni okula başladığında hatırlıyormusun, ben de girişmiştim evde fazlalıkları ayırıyordum. Seninle telde konuşmuştuk o ara ben toparlayıp kendimi işe gömdüğümde sonra bir saldımki tam saldım. Hala diyorum okula başlayınca iş yaparım diyordum ama bir türlü istediğim gibi işi yapamadım😂 seneye de ilkokul daha yoğun geçer diyorlar. Artık başka bahara 😁
Hatırladım canım 🤣
Darısı bana artık
Hem üşeniyorum hem ortalık 56😀😀

Bir dağınık kız da ben de var😁 masası inanılmaz dağınık hiç toplu kalmıyorki. Hep söylüyorum. Oda zaten dağınık hep ben topluyorum. Toplu olmayı öğretmeye çalışıyorum. Ama ne varki masamda diyor :) masada işi olduğunda alıp yere koyuyor. Nasıl toplamaksa bu😅
Ah benim oğlan
Fena
Çok dağınık🫣

Kurallı şartlı hediye olayını ben de sevmiyorum. Aniden özel olmayan bir zamanda gönlünden koparak alınan hediye dahada anlamlı geliyor bana.
Dün arkadaşa doğum günü hediyesi baktım. Ama beğeniyorum sonra diyorum beğenirmiki. Yok şöyle hediye alsam saçma böyle alsam saçma vs. Mesela evine dekorasyon için bir şey alsam belki beğenip kullanmayacak.mecbur hissedip koyacak. Kıyafet alsam yine aynı.başka şeylere baksam basit olacak. Sonra kahve fincanlarına baktım.
Bizim ilk evi aldığımızda eşimin arkadaşı dekoratif bir hediye almıştı. Tarzımız değildi ama yıllarca kullandık :) amaç kullanmadı olmayalım.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz
Hediye almak beni de zorluyor 🙈

Benim kafaya da taş değil kaya düştü🤣🤣🤣🤣 45 olmama ne kaldı şurda.
Ama harbi gördüm ben onu baby paylaşmış, Elsanın babaannesi gibi ehrhrehehee.
Ben de Elayı götürmüştüm Elsaya çıtı pıtı 20 lik kızdı.
Bence yaş bir boncuk😉
Ruhen ne hissettiğin önemli
Sende maşallah yaşını göstermiyorsun canım benim

Maşallah alyoşa😀😀😀
Ahhh hamileliğin dün gibi
Zaman ne çabuk geçti

Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Arkadasa sordum bizde yok dedi.
Ona bi tık üzüldüm.
Evet normalde yok ama bağımsız anaokulları normalde yarım gün eğer tüm gün göndermek istersen öğleden sonra ingilizce ,kodlama, drama gibi atölyeler oluyor parayla onlara kalıyor. Şu an 5500 ödüyor aylık bizim arkadaşlar, seneye eylül 8500 civarı olur gibi diyorlar ama belli değil tam. Bir de ocakta tekrar zam yapıyor bağımsız okullar.normal kreşlere göre ucuz kalıyor tabi. Avantajı sabahki sınıf öğretmeni lisans mezunu oluyor, kreşlerde 2 yıllık ya da lise mezunu genelde.

Evet normalde yok ama bağımsız anaokulları normalde yarım gün eğer tüm gün göndermek istersen öğleden sonra ingilizce ,kodlama, drama gibi atölyeler oluyor parayla onlara kalıyor. Şu an 5500 ödüyor aylık bizim arkadaşlar, seneye eylül 8500 civarı olur gibi diyorlar ama belli değil tam. Bir de ocakta tekrar zam yapıyor bağımsız okullar.normal kreşlere göre ucuz kalıyor tabi. Avantajı sabahki sınıf öğretmeni lisans mezunu oluyor, kreşlerde 2 yıllık ya da lise mezunu genelde.

Biz de bağımsız anaokuluna gonderiyoruz.

İle göre ücret değişiyor mu acaba biz o rakamları asla odemedik hep daha azini odedik

Biz de bağımsız anaokuluna gonderiyoruz.

İle göre ücret değişiyor mu acaba biz o rakamları asla odemedik hep daha azini odedik
Okuldan okula değişiyor. Çünkü okulun öasrafını öğretmenleirn ücretini bölüyorlar kişi başına. Şu an ocak zammıyla 5500 civarı dedi arkadaşlar ama tabi yanlış da hatırlıyorolabişir. 5500 değilse de 4500 dir daha az değildi ondan eminim ama tam fiyatı doğru hatırlamıyor olabilirim

X