Çok geçmiş olsun güzelimSelamm hastalıktan süründüğüm günlerden biri daha.
Cuma sabah saglikocagina gittim sadece sogukalginligi ilaci verdi.
Akşam daha kötü oldum baya tıkandım acile gittim şaka gibi bana öksürük surubu yazdı.
İğne verin dedim bari agzimla istedim bi de vermedi.
Kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum artık beni türk doktorlarinada emanet etmeyin anacım.
Üzerine kız 2 gecedir 3 de uyaniyor yine tuzu biberi bu da.
Saat 4 gibi eşim alıp oyun alanına götürcek baba bekliyo
Gidin dedim allasen 3-5 saat gelmeyin avm kapanınca gelirsiniz.
Babamlarin o tarafa hic bakamadim hastalıkdan zaten bulasmasin.
Kek yaptim bi babam istemisti bu sabahta börek istemiş börek yapıcam.
Hastalıkdan iyice alıngan oldu dedigi an yapma surat asıyor.
Hemen o dediği an olacak
Cuma yine bi alısveris yapilcak kahvaltilik ve kasap.
Otura kalka bi evi süpürdüm.
Corba var bi ızgara yaparım salata yeter.
Bukadar vitamine, kefire bilmem nelerede bukadar nasıl hasta olabildim banada bravo minnoş bünyemi tebrik ediyorum.
pahalı degilmi ya devlet okulu için. arkadaşta tam güne 3800 ödüyor
pahalı degilmi ya devlet okulu için. arkadaşta tam güne 3800 ödüyor
Özele mi 3800 baya iyimiş.bpahalı degilmi ya devlet okulu için. arkadaşta tam güne 3800 ödüyor
Valla ya 5 yasa dogru gidiyoruz.Maşallah alyoşa
Ahhh hamileliğin dün gibi
Zaman ne çabuk geçti
İsyerinde arkadasın kız gidiyo 1250 tl veriyor,tam gün (16.00e kadar)varmıs bide,onlar 3 kusurmus.Evet normalde yok ama bağımsız anaokulları normalde yarım gün eğer tüm gün göndermek istersen öğleden sonra ingilizce ,kodlama, drama gibi atölyeler oluyor parayla onlara kalıyor. Şu an 5500 ödüyor aylık bizim arkadaşlar, seneye eylül 8500 civarı olur gibi diyorlar ama belli değil tam. Bir de ocakta tekrar zam yapıyor bağımsız okullar.normal kreşlere göre ucuz kalıyor tabi. Avantajı sabahki sınıf öğretmeni lisans mezunu oluyor, kreşlerde 2 yıllık ya da lise mezunu genelde.
Hayır devlet bağımsız anaokuluÖzele mi 3800 baya iyimiş.b
Bu sene 7 bin civarıydı çoğunluk üstü olan da var altı olan da ama .genel yoğunluk böyle. Seneye eski öğrenciler için 11 bin 15 bin arası çoğunluk, pazarşığa göre herkese verdikleri fiyat farklı bazı okuların malesef. 25 bin olan 2 tane duydum bizim buralarda.farklı fiyatlar varda benim çevreden duyduğum çoğunluk böyle
İngilizceye takmıs degilim ilgisini görünce olsa iyi olur tabi.selam kizlar bugun koltuk takimi ve yatak odasi takimi aldim fiyatlar korkunc otesi ama taksit falan derken ite kaka oderiz
babyloading87 ablamin kizi gitmisti ingilizce vs yoktu ama asiri tatli bir ogrtmeni vardi cok memnun kaldilar .ilkokulda ingilizcede zorlandi biraz sadece sinif arkadaslari ogrenip gelmis bazi seyleri
Gecmis olsun kuzu dikkat et kendineSelamm hastalıktan süründüğüm günlerden biri daha.
Cuma sabah saglikocagina gittim sadece sogukalginligi ilaci verdi.
Akşam daha kötü oldum baya tıkandım acile gittim şaka gibi bana öksürük surubu yazdı.
İğne verin dedim bari agzimla istedim bi de vermedi.
Kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum artık beni türk doktorlarinada emanet etmeyin anacım.
Üzerine kız 2 gecedir 3 de uyaniyor yine tuzu biberi bu da.
Saat 4 gibi eşim alıp oyun alanına götürcek baba bekliyo
Gidin dedim allasen 3-5 saat gelmeyin avm kapanınca gelirsiniz.
Babamlarin o tarafa hic bakamadim hastalıkdan zaten bulasmasin.
Kek yaptim bi babam istemisti bu sabahta börek istemiş börek yapıcam.
Hastalıkdan iyice alıngan oldu dedigi an yapma surat asıyor.
Hemen o dediği an olacak
Cuma yine bi alısveris yapilcak kahvaltilik ve kasap.
Otura kalka bi evi süpürdüm.
Corba var bi ızgara yaparım salata yeter.
Bukadar vitamine, kefire bilmem nelerede bukadar nasıl hasta olabildim banada bravo minnoş bünyemi tebrik ediyorum.
Güle güle kulllan kuzu koltuklarınıselam kizlar bugun koltuk takimi ve yatak odasi takimi aldim fiyatlar korkunc otesi ama taksit falan derken ite kaka oderiz
babyloading87 ablamin kizi gitmisti ingilizce vs yoktu ama asiri tatli bir ogrtmeni vardi cok memnun kaldilar .ilkokulda ingilizcede zorlandi biraz sadece sinif arkadaslari ogrenip gelmis bazi seyleri
canım geçmiş olsunSelamm
Hala iyilesemedim bi ter bosaltiyorum bi üşüyorum delirmeli günler
Ama geldiler bana yine bütün battaniyeleri, nevresimleri döktüm.
5-6 mak yıkanır bugün.
Pilav ve corba yaptım kaldı suku köfte halledicem onuda.
Evi süpürdüm bir yandan siliyorum kaldı salon..
En son banyoyu temizleyip cikicam
Hastalikdan sürünsemde duramıyorum koku almiyorum aslında ama hersey kirli kokuyor geliyor.
Huylu bişi oldum iyice yaşlılığımda nolcam ben ya.
Pert olmazsam gözüm salonun tüllerinde.
Kızda peşimde tabi.
O okulda falan olsaydı daha rahat ilerlicektim.
Patates istedi, cişim dedi, cilekli süt dedi istekleri asla bitmiyor..
Bir den Yalın'ın kalp sancım sarkisina takmıs nerden duymussa
Sabah sancım aksam sancım sancım acsana diye pesimde geziyor.
Sancım yaz çıkar diyo bi de bana
Bu adamın sesini seviyorum ben diyo
Bununda ergenliğini asla dusünemiyorum
Esime diyorum yandık biz.
Toyzdan oyuncak makyaj seti aldırmış akşam babasına hemde kabin valiz tipi cantalı köye giderken götürcem diyo.
He kızım dedim fındık bahcesine inerken, yaylalara çıkarken makyajsız olmaz
Saafi masraf
Aa hic bilmiyordum bana oldu böyle saniyorum.canım geçmiş olsun
bu yeni varyant herşey kokuyor gibi geliyor
iştahı kesiyor
babam ve annem oldu
bir ay tiksindi koku var dedi yiyemediler
En doğrusu istikrarlı olmak.Güzel bir hafta olsun hepimize güzellikler getirsin. Rutinimi yaptım banyolar, lavabolar tamam, süpürge-paspas tamam ama tozun bir kısmı duruyor çok yorulmuşum kalanlarda yarına artık. Kızım salçalı şehriye çorbasını çok sevdi akşam bitti anne yine aynı çorbadan yaparmısın dedi yaptım bize musakka var onun içinde erşiteli yeşil mercimek yaptım ilave olarak pilav yada makarna yapmam gerek ama kalsın dedim bayağı hırpalamışım kendimi bu gün. Kardeşim yurt dışından dün aradı abla bana 1000 euro borç verirmisin dedi Allah günah yazmasın ama yalan söyledim ben de ne arar o kadar para dedim, çünkü ona versem bu sefer eşimin tarafından biri istese ben de ver demek zorunda kalıcam annemden al o zaman dedi. Yada benim dairemde ki kasa da var dedi anneme söyledim çok üzüldüler hele babam 40 yaşına geldi hala akıllanmadı dedi. Tek sorumlu annem erkek diye çok fazla şımarttı neyse üzülmelerine ben de üzüldüm ama yapıcak birşey yok. Eşim gitti babamlara kasayı açamamışlar, babamda annemde ellerinde ki ne varsa vermişler eşim bu gün halledip göndermiş. Kardeşim çok iyi ama bu tür dengesizlikleri çok benden kuruş alamaz biliyor bir yere gidelim onunla asla ben kendi yediğimi ona ödetmem kendim öderim mesafe ne kadar koyarsam koyayım yine yapacağını yapıyor. Allah ıslah etsin diyorum.
Tercih meselesiGüle güle kullan canım, Allah daha çok versi
Ben de bilezik yerine bileklik tarzını seviyorum. Hatta düğünde takılan bilezikleri hiç takmamıştım. Kolye de bu tarz yerine daha çok spor tarz zincirli seviyorum. Önemli bir detay da taşlı şeyleri seviyorum :)
Ah anne baba olmak zor.Güzel bir hafta olsun hepimize güzellikler getirsin. Rutinimi yaptım banyolar, lavabolar tamam, süpürge-paspas tamam ama tozun bir kısmı duruyor çok yorulmuşum kalanlarda yarına artık. Kızım salçalı şehriye çorbasını çok sevdi akşam bitti anne yine aynı çorbadan yaparmısın dedi yaptım bize musakka var onun içinde erşiteli yeşil mercimek yaptım ilave olarak pilav yada makarna yapmam gerek ama kalsın dedim bayağı hırpalamışım kendimi bu gün. Kardeşim yurt dışından dün aradı abla bana 1000 euro borç verirmisin dedi Allah günah yazmasın ama yalan söyledim ben de ne arar o kadar para dedim, çünkü ona versem bu sefer eşimin tarafından biri istese ben de ver demek zorunda kalıcam annemden al o zaman dedi. Yada benim dairemde ki kasa da var dedi anneme söyledim çok üzüldüler hele babam 40 yaşına geldi hala akıllanmadı dedi. Tek sorumlu annem erkek diye çok fazla şımarttı neyse üzülmelerine ben de üzüldüm ama yapıcak birşey yok. Eşim gitti babamlara kasayı açamamışlar, babamda annemde ellerinde ki ne varsa vermişler eşim bu gün halledip göndermiş. Kardeşim çok iyi ama bu tür dengesizlikleri çok benden kuruş alamaz biliyor bir yere gidelim onunla asla ben kendi yediğimi ona ödetmem kendim öderim mesafe ne kadar koyarsam koyayım yine yapacağını yapıyor. Allah ıslah etsin diyorum.
Bende gıcık oluyorum.En doğrusu istikrarlı olmak.
Allah affetsin bende ölüm kalım yani önemli bir hastalık vs harici kuruş vermem ne kendi aileme ne esimin ailesine.
Helede zevki istiyorlar ifrit oluyorum.
Misal arabami degisicem, düğün yapıcam vs gibi
Otur biriktir yap yani banane.
Herkes nasil bukadar rahat bilmiyorum