- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.020
- 37
Kız kisi bası 150 tl bilet parası,elsaya Alyanın lastik tokalarından cakma sac takmıslar dndnmdxm kadına bi kaynak yaptıraydınız bariBenim kafaya da taş değil kaya düştü45 olmama ne kaldı şurda.
Ama harbi gördüm ben onu baby paylaşmış, Elsanın babaannesi gibi ehrhrehehee.
Ben de Elayı götürmüştüm Elsaya çıtı pıtı 20 lik kızdı.
Bereketli olsunnnselam kızlar
buralar çok sessiz bugün
herşey yolundadır umarım
ben çok yogun başladım
ayrılacağımı ufaktan söyledim
hayırlısı bakalım
bu arada maaş yattı
70 eur aldım, avrupa turu için.
190 ortak hesabımıza 225 kendi hesabıma usd aldım
az az birikim yapmaya çalışıyorum ,kendimce
yarın hafta sonu programım, çok yogun
anneme gideceğim,teyzemler gelecek
dönüşte eve gidip hemen yemek organize etmeme gerekecek
pazar günü de piknik yapalım hazır havalar güzel giderken dedik
nasip bakalım
Geçmiş olsun Alyama, ingilizcenin de güzelliği cucumber ne kadar tatlılar, inşallah çok güzel öğrenir ingilizceyi babym.Kzıı uyuttum geldim.Hafif bi burun akıntısı var,ici mi yanıyo nedir yine salatalık havuc muz cilek kombini istedi.
2-3 kasık pilav yedi sebzli,zorlamadım meyveleri yedi uyudu.
İngilizceye sarmıs durumda
Bence ogretmen farkı ,yazında inglizce dersi vardı bukadar ilgilenmemisti.
Suan ingilizce konustugunı zannediyor yiceem
Ama bütün sebzeleri ögrenmis bana cucumber almıyor muyuz diyo markette
Bi an baktım ne diyo diye,almıs eline salatalık anne cucumber alıyor muyuz diyorum diyo dndndndm
3 kelimeye heves etti diye bana sanki yeni okul taksitleri görünüyor eylülde dndmdmdk
Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.Geçmiş olsun Alyama, ingilizcenin de güzelliği cucumber ne kadar tatlılar, inşallah çok güzel öğrenir ingilizceyi babym.
Bizim kızların zamanında da yoktu devlette okul öncesinde, canım Allah bir kolaylığını verir umarım kızında öğrenir ingilizceyi babym.Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Arkadasa sordum bizde yok dedi.
Ona bi tık üzüldüm.
Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Ona bi tık üzüldüm.
Sağ ol kuzumBereketli olsunnn
Hatırladım canımGeçen yıl Ela yeni okula başladığında hatırlıyormusun, ben de girişmiştim evde fazlalıkları ayırıyordum. Seninle telde konuşmuştuk o ara ben toparlayıp kendimi işe gömdüğümde sonra bir saldımki tam saldım. Hala diyorum okula başlayınca iş yaparım diyordum ama bir türlü istediğim gibi işi yapamadımseneye de ilkokul daha yoğun geçer diyorlar. Artık başka bahara
Ah benim oğlanBir dağınık kız da ben de varmasası inanılmaz dağınık hiç toplu kalmıyorki. Hep söylüyorum. Oda zaten dağınık hep ben topluyorum. Toplu olmayı öğretmeye çalışıyorum. Ama ne varki masamda diyor :) masada işi olduğunda alıp yere koyuyor. Nasıl toplamaksa bu
Duygularıma tercüman olmuşsunuzKurallı şartlı hediye olayını ben de sevmiyorum. Aniden özel olmayan bir zamanda gönlünden koparak alınan hediye dahada anlamlı geliyor bana.
Dün arkadaşa doğum günü hediyesi baktım. Ama beğeniyorum sonra diyorum beğenirmiki. Yok şöyle hediye alsam saçma böyle alsam saçma vs. Mesela evine dekorasyon için bir şey alsam belki beğenip kullanmayacak.mecbur hissedip koyacak. Kıyafet alsam yine aynı.başka şeylere baksam basit olacak. Sonra kahve fincanlarına baktım.
Bizim ilk evi aldığımızda eşimin arkadaşı dekoratif bir hediye almıştı. Tarzımız değildi ama yıllarca kullandık :) amaç kullanmadı olmayalım.
Bence yaş bir boncukBenim kafaya da taş değil kaya düştü45 olmama ne kaldı şurda.
Ama harbi gördüm ben onu baby paylaşmış, Elsanın babaannesi gibi ehrhrehehee.
Ben de Elayı götürmüştüm Elsaya çıtı pıtı 20 lik kızdı.
Maşallah alyoşaKzıı uyuttum geldim.Hafif bi burun akıntısı var,ici mi yanıyo nedir yine salatalık havuc muz cilek kombini istedi.
2-3 kasık pilav yedi sebzli,zorlamadım meyveleri yedi uyudu.
İngilizceye sarmıs durumda
Bence ogretmen farkı ,yazında inglizce dersi vardı bukadar ilgilenmemisti.
Suan ingilizce konustugunı zannediyor yiceem
Ama bütün sebzeleri ögrenmis bana cucumber almıyor muyuz diyo markette
Bi an baktım ne diyo diye,almıs eline salatalık anne cucumber alıyor muyuz diyorum diyo dndndndm
3 kelimeye heves etti diye bana sanki yeni okul taksitleri görünüyor eylülde dndmdmdk
Evet normalde yok ama bağımsız anaokulları normalde yarım gün eğer tüm gün göndermek istersen öğleden sonra ingilizce ,kodlama, drama gibi atölyeler oluyor parayla onlara kalıyor. Şu an 5500 ödüyor aylık bizim arkadaşlar, seneye eylül 8500 civarı olur gibi diyorlar ama belli değil tam. Bir de ocakta tekrar zam yapıyor bağımsız okullar.normal kreşlere göre ucuz kalıyor tabi. Avantajı sabahki sınıf öğretmeni lisans mezunu oluyor, kreşlerde 2 yıllık ya da lise mezunu genelde.Devlet kreslerde ingilizce yokmus galiba.
Ona bi tık üzüldüm.
Evet normalde yok ama bağımsız anaokulları normalde yarım gün eğer tüm gün göndermek istersen öğleden sonra ingilizce ,kodlama, drama gibi atölyeler oluyor parayla onlara kalıyor. Şu an 5500 ödüyor aylık bizim arkadaşlar, seneye eylül 8500 civarı olur gibi diyorlar ama belli değil tam. Bir de ocakta tekrar zam yapıyor bağımsız okullar.normal kreşlere göre ucuz kalıyor tabi. Avantajı sabahki sınıf öğretmeni lisans mezunu oluyor, kreşlerde 2 yıllık ya da lise mezunu genelde.
Okuldan okula değişiyor. Çünkü okulun öasrafını öğretmenleirn ücretini bölüyorlar kişi başına. Şu an ocak zammıyla 5500 civarı dedi arkadaşlar ama tabi yanlış da hatırlıyorolabişir. 5500 değilse de 4500 dir daha az değildi ondan eminim ama tam fiyatı doğru hatırlamıyor olabilirimBiz de bağımsız anaokuluna gonderiyoruz.
İle göre ücret değişiyor mu acaba biz o rakamları asla odemedik hep daha azini odedik