Küçük Düşün Büyük Olsun!

hava limonta gibi :)

selam kızlar
buralar çok sessiz bugün
herşey yolundadır umarım
ben çok yogun başladım
ayrılacağımı ufaktan söyledim
hayırlısı bakalım
bu arada maaş yattı
70 eur aldım, avrupa turu için.
190 ortak hesabımıza 225 kendi hesabıma usd aldım
az az birikim yapmaya çalışıyorum ,kendimce

yarın hafta sonu programım, çok yogun
anneme gideceğim,teyzemler gelecek
dönüşte eve gidip hemen yemek organize etmeme gerekecek

pazar günü de piknik yapalım hazır havalar güzel giderken dedik
nasip bakalım

Bereketli olsun dimplecim birikimlerin.

Hepimizin cuması mübarek olsun. Bu gün temizlik vardı malum, ama önce bime gittim şu termoslardan almaya 4 tane getirmişler neyse ben 2 tane aldım kendileri başkası için ayırıyorlar ondan mı anlamadım birde mağaza müdürü bir tavırlı sabah sabah canımı sıktı 2 tane alamazmışım nerde yazıyor dedim madem sorumlusun yazman gerekir dedim biliyorum yanında ki kıza verdi birtanesini dükkan komşususun diye kayıramazsın dedim kayırmıyorum dedi ben ne yaptığınızı biliyorum dedim biraz daha sertleşirseniz mağazaya müfettiş isteyeceğim dedim beklettiği kıza döndü kalırsa alırsın dedi. Neyse aldım termosları geldim. Evi süpürdüm,paspas çektim,toz aldım. Bir tepsi el açması ıspanak böreği ve çaylı-kahveli-cevizli kurabiye yaptım. Oturdum dinleniyorum biraz yorulmuşum.

güle güle kullanın termosunuzu
bende çok seviyorum
bilseydim alırdım bugün
tabi kalmıyor ki
hemen kendileri alıyor
personele ayrı gönderseler

Bereketli olsun canım

Günaydın kızlar,
Günlerdir vakit bulup giremedim. Gece çok geç uyumayınca yazamadım. Gündüz de hep bir yoğunluk, ev işi,arkadaş toplanmaları, okul toplantısı ve cuma günü avm gezmesi ile geçirdim bu haftayı. Akşama yemek de çok teferruatlı yapmadım eşim geç geliyordu ama yine de hızlıca birşeyler çıkarttığım oldu.
Dün avm ye gitmiştim.komşumun annesi beyin kanaması geçirmiş çocuğu okuldan alabilirmisin dedi. Aldım eve geldik Elayla o oynarken ben mantı açtım. Kıyma almıştım dün. Açmasam ertesi güne de açamıyorum bu defa kalıyor. Kolları sıvadım giriştim.Elaya özbek mantısı yaptım. Buzluğa atmalık da yaptım. Arkadaşın oğluna da küçük bizim mantıdan yaptım. Yediler. Gerisini de buzluğa attım. Eşime de sordum mantımı gözlememi istersin diye gözleme dedi. Ona da gözleme yapacaktım herşeyi hazırladım. Bir kase çorba yiyeyim dedim. Eşim geldi. Ben de niye geleceğin saati haber vermiyorsun.hiç birşey hazır değil dedim.o da bana diyor klasik :) Ben de kızdım sanki boş durdum yayıldım
Tabi eve girince anladı neden hazır olmadığını. Dedim bir şey yapıyorım biriniz onu yiyor diğeriniz başka şey yiyor. Allahım ya baba kız farklı bir daha yapmayacağım ayrı şey sormayqcağım da dedim. Biri mantı istedi biri gözleme :) Neyse koci sonra farketti yoğunluğumu sonra bana yardıma girişti. Yemeğini yedikten sonra.Çocuklara meyve hazırladı. Çocuklara lego oynattı.
Bana da diyor, bak iki çocuk olunca ne güzel birbirleriyle oynuyorlar. Evet çok da güzel oynadılar doğru.Ama yok kalsın tek çocuk yeter bana ne maddi ne manevi yetebilirim.Allah korusun olduki hamile kaldım aldırırım dedim sus öyle söyleme diyor.
Dün avm ye gittim fiyatlar öyle artmışki. Çok birşey alamadan çıktım. Bu ekonomi çok üzücü. Nasıl yetilebilir iki çocuğa. Ben bir çocukla çalışıp para kazanamıyorum. Vs vs
Çok şükür bir çocuğum var.bin şükür bundan sonra maddi manevi herşeyim onun için.
Neyse şimdi uyandı sonra fırsat bulunca yine geleceğim. Hepinizi öpüyorum

Yeniden selam
Kahvaltı sonrası çay keyfi. Uyanınca biraz yat yuvarlan oyun oynayalım kahvaltı yapmayalım dedi. Acıktım kahvaltı yapmalıyız dedim. O da acıkmışki tabağını komple bitirdi :) mutfak dağınık şöyle dursun bir bardak çay içeyim dedim.
Eşim bugün de geç gelecek.Fuardan müşteri gelecekmiş. Ben de bugün arkadaşla randevulaşmıştık, ama annesini hastaneye götürecekmiş. Eşime Elayı bırakacak gidecektim. İki haftadır iptal ediyoruz. Annesi rahatsız.Ramazanda ya da bayramdan sonra görüşürüz diye konuştuk.
İşlerimi halledince biraz dışarı çıkarız.
Sonra birlikte pasta yapalım diye konuştuk Elayla.
Evde olunca nereye götürsem nasıl oyun kursak diye düşünüyorum ve böylelikle işler kalıyor. Ne yapalım kalsın.Birşry yapmasam bir süre sonra olay tv veya tablet izlemeye dönüyor.Dün hiç tablet açmadı. Çünkü arkadaşı vardı. Sadece meyve yerken biraz tv izlediler.Aslında arkadaş anlatmıştı, arkadaşımın oğlu da evde uyandığından itibaren tablet izliyormuş. Ve bıraktırınca çığlık kıyamet ağlıyormuş. Çünkü gün boyu sürekli izliyormuş. Ama dün hiç sormadı tableti.

güle güle kullanın termosunuzu
bende çok seviyorum
bilseydim alırdım bugün
tabi kalmıyor ki
hemen kendileri alıyor
personele ayrı gönderseler
Benim kardeşim bimde mağaza sorumlusuydu,personeline hiç bir ayrım yapmıyorlardı. Aldığı herhangi birşeye bile personel indirimi yoktu.mesela bir arkadaşım defactonun merkezinde çalışıyor. Onlarda personel indirimi vardı. Orası da bu yıl sadece indirimsiz olan ürünlerden alınca personel indirimi uygulamaya başlamış. Parayı bulan paraya doymuyor hesabı. Bim de niye az adet getiriyor ürünü anlamış değilim. Çok adet getirsin hem insanlar alsın hem kendi kazanç sağlasın.

Güle güle kullan canım,

Bir dağınık kız da ben de var masası inanılmaz dağınık hiç toplu kalmıyorki. Hep söylüyorum. Oda zaten dağınık hep ben topluyorum. Toplu olmayı öğretmeye çalışıyorum. Ama ne varki masamda diyor :) masada işi olduğunda alıp yere koyuyor. Nasıl toplamaksa bu

Geçen yıl Ela yeni okula başladığında hatırlıyormusun, ben de girişmiştim evde fazlalıkları ayırıyordum. Seninle telde konuşmuştuk o ara ben toparlayıp kendimi işe gömdüğümde sonra bir saldımki tam saldım. Hala diyorum okula başlayınca iş yaparım diyordum ama bir türlü istediğim gibi işi yapamadım seneye de ilkokul daha yoğun geçer diyorlar. Artık başka bahara

Kurallı şartlı hediye olayını ben de sevmiyorum. Aniden özel olmayan bir zamanda gönlünden koparak alınan hediye dahada anlamlı geliyor bana.
Dün arkadaşa doğum günü hediyesi baktım. Ama beğeniyorum sonra diyorum beğenirmiki. Yok şöyle hediye alsam saçma böyle alsam saçma vs. Mesela evine dekorasyon için bir şey alsam belki beğenip kullanmayacak.mecbur hissedip koyacak. Kıyafet alsam yine aynı.başka şeylere baksam basit olacak. Sonra kahve fincanlarına baktım.
Bizim ilk evi aldığımızda eşimin arkadaşı dekoratif bir hediye almıştı. Tarzımız değildi ama yıllarca kullandık :) amaç kullanmadı olmayalım.

Güle güle kullan canım, Allah daha çok versi
Ben de bilezik yerine bileklik tarzını seviyorum. Hatta düğünde takılan bilezikleri hiç takmamıştım. Kolye de bu tarz yerine daha çok spor tarz zincirli seviyorum. Önemli bir detay da taşlı şeyleri seviyorum :)

Bereketli olsun kuzum paracıkların

ahh kafama bir taş düştü
eyt li oalrak :):):):):) ahahhaha
Benim kafaya da taş değil kaya düştü 45 olmama ne kaldı şurda.
Ama harbi gördüm ben onu baby paylaşmış, Elsanın babaannesi gibi ehrhrehehee.
Ben de Elayı götürmüştüm Elsaya çıtı pıtı 20 lik kızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…