özele gelCanım diğer işin ne senin ?
hava limonta gibi :)Bu gün günüm vardı evden çıkmadan bu akşam için fırında beşamel soslu karnıbahar yapıcam onu haşladım sosunu da pişirdim sonra mutfak topladım düzenledim önce kızların odasını topladım küçük kızım çok dağınık ama asla dağınıklığını kabul etmez yetiştiremiyorum diyor neyse ben topluyorum. Hazırlandım gittim arkadaşım çok güzel ağırladı Allah razı olsun. Alış veriş yaparak eve geldim birşekilde gidiyor para ama birikime de atıyorum az da olsa çok şükür. Hava nasıl güzel ince giymeme rağmen terlemişim ama yine soğuk hava geliyor dedi eşim, sayılı soğuklar kaldı artık bahara gidiyoruz çok özlemişim havanın sıcak olmasını.
Bereketli olsun dimplecim birikimlerin.selam kızlar
buralar çok sessiz bugün
herşey yolundadır umarım
ben çok yogun başladım
ayrılacağımı ufaktan söyledim
hayırlısı bakalım
bu arada maaş yattı
70 eur aldım, avrupa turu için.
190 ortak hesabımıza 225 kendi hesabıma usd aldım
az az birikim yapmaya çalışıyorum ,kendimce
yarın hafta sonu programım, çok yogun
anneme gideceğim,teyzemler gelecek
dönüşte eve gidip hemen yemek organize etmeme gerekecek
pazar günü de piknik yapalım hazır havalar güzel giderken dedik
nasip bakalım
tşk derim :)Bereketli olsun dimplecim birikimlerin.
güle güle kullanın termosunuzuHepimizin cuması mübarek olsun. Bu gün temizlik vardı malum, ama önce bime gittim şu termoslardan almaya 4 tane getirmişler neyse ben 2 tane aldım kendileri başkası için ayırıyorlar ondan mı anlamadım birde mağaza müdürü bir tavırlı sabah sabah canımı sıktı 2 tane alamazmışım nerde yazıyor dedim madem sorumlusun yazman gerekir dedim biliyorum yanında ki kıza verdi birtanesini dükkan komşususun diye kayıramazsın dedim kayırmıyorum dedi ben ne yaptığınızı biliyorum dedim biraz daha sertleşirseniz mağazaya müfettiş isteyeceğim dedim beklettiği kıza döndü kalırsa alırsın dedi. Neyse aldım termosları geldim. Evi süpürdüm,paspas çektim,toz aldım. Bir tepsi el açması ıspanak böreği ve çaylı-kahveli-cevizli kurabiye yaptım. Oturdum dinleniyorum biraz yorulmuşum.
Personel değil, diğer dükkanların birinde çalışan kişi ama dükkan komşusu kontenjanından faydalanıyor.güle güle kullanın termosunuzu
bende çok seviyorum
bilseydim alırdım bugün
tabi kalmıyor ki
hemen kendileri alıyor
personele ayrı gönderseler
Bereketli olsun canımselam kızlar
buralar çok sessiz bugün
herşey yolundadır umarım
ben çok yogun başladım
ayrılacağımı ufaktan söyledim
hayırlısı bakalım
bu arada maaş yattı
70 eur aldım, avrupa turu için.
190 ortak hesabımıza 225 kendi hesabıma usd aldım
az az birikim yapmaya çalışıyorum ,kendimce
yarın hafta sonu programım, çok yogun
anneme gideceğim,teyzemler gelecek
dönüşte eve gidip hemen yemek organize etmeme gerekecek
pazar günü de piknik yapalım hazır havalar güzel giderken dedik
nasip bakalım
Benim kardeşim bimde mağaza sorumlusuydu,personeline hiç bir ayrım yapmıyorlardı. Aldığı herhangi birşeye bile personel indirimi yoktu.mesela bir arkadaşım defactonun merkezinde çalışıyor. Onlarda personel indirimi vardı. Orası da bu yıl sadece indirimsiz olan ürünlerden alınca personel indirimi uygulamaya başlamış. Parayı bulan paraya doymuyor hesabı. Bim de niye az adet getiriyor ürünü anlamış değilim. Çok adet getirsin hem insanlar alsın hem kendi kazanç sağlasın.güle güle kullanın termosunuzu
bende çok seviyorum
bilseydim alırdım bugün
tabi kalmıyor ki
hemen kendileri alıyor
personele ayrı gönderseler
Güle güle kullan canım,Hepimizin cuması mübarek olsun. Bu gün temizlik vardı malum, ama önce bime gittim şu termoslardan almaya 4 tane getirmişler neyse ben 2 tane aldım kendileri başkası için ayırıyorlar ondan mı anlamadım birde mağaza müdürü bir tavırlı sabah sabah canımı sıktı 2 tane alamazmışım nerde yazıyor dedim madem sorumlusun yazman gerekir dedim biliyorum yanında ki kıza verdi birtanesini dükkan komşususun diye kayıramazsın dedim kayırmıyorum dedi ben ne yaptığınızı biliyorum dedim biraz daha sertleşirseniz mağazaya müfettiş isteyeceğim dedim beklettiği kıza döndü kalırsa alırsın dedi. Neyse aldım termosları geldim. Evi süpürdüm,paspas çektim,toz aldım. Bir tepsi el açması ıspanak böreği ve çaylı-kahveli-cevizli kurabiye yaptım. Oturdum dinleniyorum biraz yorulmuşum.
Bir dağınık kız da ben de varBu gün günüm vardı evden çıkmadan bu akşam için fırında beşamel soslu karnıbahar yapıcam onu haşladım sosunu da pişirdim sonra mutfak topladım düzenledim önce kızların odasını topladım küçük kızım çok dağınık ama asla dağınıklığını kabul etmez yetiştiremiyorum diyor neyse ben topluyorum. Hazırlandım gittim arkadaşım çok güzel ağırladı Allah razı olsun. Alış veriş yaparak eve geldim birşekilde gidiyor para ama birikime de atıyorum az da olsa çok şükür. Hava nasıl güzel ince giymeme rağmen terlemişim ama yine soğuk hava geliyor dedi eşim, sayılı soğuklar kaldı artık bahara gidiyoruz çok özlemişim havanın sıcak olmasını.
Geçen yıl Ela yeni okula başladığında hatırlıyormusun, ben de girişmiştim evde fazlalıkları ayırıyordum. Seninle telde konuşmuştuk o ara ben toparlayıp kendimi işe gömdüğümde sonra bir saldımki tam saldım. Hala diyorum okula başlayınca iş yaparım diyordum ama bir türlü istediğim gibi işi yapamadımbende emekli olunca eve girişeceğim
ne var ne yoksa atacağım
kafam daki plan bu
oğlan hazır okuldayken
yazın detaylarla uğraşmayım
oğlanla fırt fırt gezerim diye düşünüyorum
allah nasip ederse
önce sağlık tabi
Kurallı şartlı hediye olayını ben de sevmiyorum. Aniden özel olmayan bir zamanda gönlünden koparak alınan hediye dahada anlamlı geliyor bana.Güzel bir güne başladım hava güzel, hafta sonu yazlıkta üşütmüşüz biraz ailecek bende bir öksürük vardı ilaçlarla biraz olsun yumuşadı bu gün daha iyiyim çok şükür. Havanın güzelliğine aldanıp kısa kollular ile gezersem böyle olur. Bu gün dinlenmeye ayırdım günümü sabah yine ev topladım mutfak çekmecelerinin bazılarını düzenledim çok kullandıklarımı kabak çorbası sebzeli bulgur pilavı portakallı kereviz yaptım bu akşam için. Bu akşam ev görmeye gideceğiz yeğenim bir ev daha aldı ve oraya taşındı ev hediyesi olarak nevresim takımı aldım liseye giden kızına takı seti oğluna da marketten yiyecek bir şeyler alıcam. Aslında adetlerimiz çok güzel ama bizde kural yok her aldığı yeni ev için hediye alınırmı çok birşey değil ama bana saçma geliyor neyse yapıcak birşey yok ramazan gelmeden ziyeretimizi yapalım dedim.
Güle güle kullan canım, Allah daha çok versiŞurada 50bin tela var valla nasıl oldu bilmiyorumda cok güzel oldu pek güzel oldu beğ
Eki Görüntüle 3393870 Eki Görüntüle 3393871
Aklım bilenziklerde
Istedigim bilenzikleride asagiya link bırakıyorum asddfghh
Eki Görüntüle 3393872
Bereketli olsun kuzum paracıklarınkızlar selam
halka arzdan bugün dönen ile GBP aldım
hesabımda da para vardı birleştirdim 55 gbp aldım
tüm parayı gbp alınca yeni kağıt almaya param kalmadı
şaka gibi
millete akıl verdim yeni kağıta para ayırın öyle kalanı ile yatırma atın diye
allahtan eşimde benim 2.000 tl vardı onu gönderdi :):)
ondan yeni kagıt aldım
kalanı da eur ya attım 55 eur
çok bir şey almadım ama çarçur olmasın dedim
oğlanın okula eylülde yeteri kadar soyulacağız :):)
önden ne tutarsam kar
Benim kafaya da taş değil kaya düştüahh kafama bir taş düştü
eyt li oalrak :):):):):) ahahhaha
Sende elsa gibisin yahucanım senden güzel olur
incecik kalşem gibisin :)