- 16 Şubat 2012
- 6.307
- 10.313
Anneciğine çok geçmiş olsun kıyamam kimseye yük olmayayım diyor ama evlat böyle zamanda lazımİyi geceler kızlar,
Hastalarımız nasıl oldu, benim de annem rahatsızlandı.
Bayağıdır süren ara ara tutan ağrısı oluyor.
Safra kanalında taş çamur oluşuyor ve ercp yapıldı iki defa.
Daha önce yazmıştım.
Dün gece yine tutmuş ağrısı. Hastanede serum veriliyor vs.
Ama doktor bakmış kan tahlilinde birşey yok. Tomografi istemiş. Bunu söyleyen genel cerrah.
Bir de dahiliye doktoru görecek
Annem kendi kendine dertleniyor kimseye yük olmayayım diyor.gece uykularından etmesinmiş kimseyi :)
anneee dedim. Sen bizim için kaç defalarca gece uykundan oldun.ameliyat oldum o düğün telaşında bayram telaşında çıktı geldi.
Daha çocukluğumuzda hem anne oldu hem baba oldu. Canını kattı bizim için daha neler düşünüyor.
Kardeşim yanında şimdilik ağrısı yok iyi.
Üç kardeşim orada ilgileiyorlar.Bizim gelin de sağolsun ilgilenmiş.
Bir de annem telaşeleniyor, işte baban yalnız, çocuk gibi artık o vs vs.
İlacını içmezse yok, merdivende başı döner düşerse. Kimse yok yanında.
Alt katta gelinin evi, arkada kardeşimin evi...
Neyse bakalım anne babalarımız artık yaşlılar, hastalıklar elbet oluyor inşallah kötü hastalık yaşamasın hiçbiri.
Neyse bugün evi süpürdüm.Elanın odanın tozunu aldım.yemek yaptım.gün bitti.Eşim Erken geldi Elayı okuldan aldı.Okula da arkadaşın eşi götürdü. Rahattım bugün.
Ama evin dağınıklığı bayağı zamanımı aldı
Sipariş verdiğim mont geldi. Ben şok montun dışı kadife kumaştan. O kadar da aradım sordum bir çok şeyi. Aklıma gelmediki kumaşını sormakvalla hepsi iyice bozmuş kaliteyi. Eşim çok beğendi. Ama su geçirir o dedim. Kaç saat yağmurda kalacakki çocuk dedi. Yani niye daha kaliteli olanla kalitesiz olana aynı parayı vereyimki.
İade edeceğim. Terazi yanım tutuyor bu aralar. Bir kararsızlıktır, yaz gelecek ben mont alana kadar ahshahfjk
Olanla idare ederim ne yapalım.
Yine alır beğenmezsem iade ederim.
En kötü ihtimal lcw de bir model beğenmiştik Elayla. İstediğim kalınlıkta değil ama çok ince de değil onu alırım.
Oysa 5-6 yaşa kadar çooook güzel montlar var. 6 yaştan sonra bayağı düz sade çıkır fıkır değil. Arkadaş da diyor niye siyah almıyorsun.sevmiyırum o rengi Ela da hiç sevmiyor.
Eşim erken geldi diye hadi çıkalım araba çalışalım dedi. Oralı olmadım. Tabi biraz da tırstım. Elayı uyutacaktım. Uyku saati dedim.
Yarın çıkarız diyor. İnşallah bana panik yaptırmaZ.
Bir de bugün ne trafik varmış okul çıkış saatinde diyor. Günaydın dedim. Uzağa okula göndeririz sen bırakır alırsın demek kolay tabi. Haberi yok o tarafın trafiğinden.
Amin canım Allah razı olsun inşallah yaa..Sizinde ameliyat işi geçsin sonuçlar iyi çıksın canımtüm dualarımız sizinle
Evet aynen et gibi yapıyoruz ama tam 20 dakika ocakta orta ısıda içinde çok az sıvıyağ ile kızdırıyoruz sonra pişirme işlemine geçiyoruz. Canım anneciğine de çok geçmiş olsun. İnşallah hemen çıkarırlar birşeyi yoktur.Güle güle kullan canım,
Evet lava döküm çok ağır. Onunla eşim ızgara gibi et yapıyordu.ben hiç kullanmadım.
Köfteyi hiç denemedik.Nasıl pişiriyorsun dökümde köfteyi.
Eşim az yağ koyup iyice ısıtıyor Eti öyle pişiriyor. Köfteyi de mi öyle pişirmemiz lazım.
Gule gule kullan aldiklarini ablacım
Allah razı olsun canım.. Amin inşallah..Thewitcher .!.:
Gule gule kullan aldiklarini ablacım
Teşekkür ederim witcherim.
tr_lelli canım çok geçmiş olsun babacığına inşallah çok iyi sonuçları çıkar. Anlattığın gibi biraz aksi bir amcamız ama olsun onun da yapısı bu, herşey çarçabuk yoluna girer inşallah. Eşine de geçmiş olsun, Allah sana güç, kuvvet, gayret versin Lellim.
KIZLARIMCANLARIM İnşallah babanızın da sonuçları iyi çıkar, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hosgelmiş .Biyopsi sonucu ne zaman cikacakmis bellimiBabam cikti geldi gulermisin aglarmisin.
Doktorla kavga etmis kan falan vermiyorum alamazsiniz kanımı demis tovbe estagfurullah.
2 saatde 1 kan aliyorlar bosuna canımı yakıyorlar aldilar biyopsi durmam daha hastanede demis imza vermis cikmis.
Doktorlada kavga etmis.
Cuma heyet toplancakmis belki pet e kadar tutacaklardı ouf.
Gercekden huysuz gecimsiz insan okadar zor ki
Nolcak bilmiyoruz.
Eve geldi hemen sigara yaktı
Yemek siparisi veriyor.
Biyopsi aldilar tamam bitti diyo.
Allahda bize sabır versin.
Anneme de kvdeme de yakın kvdemle 1 sokak.Bizim de şuanki kara kara düşündüğümüz konu o konu.
Ev alıyorsunuz ya muhakkak o bölgedeki okulları araştır canım. Biz hiç okullara bakmamıştık. Çocuk yoktu aklımıza gelmediki.
Yakın okula göndermeyi istemiyoruz.
Hayırlısı bakalım.
Sen annene yakın olmayacakmısın, yeni ev orada galiba. O sana avantaj olur. Rahatça çalışabilirsin.
Kardeşim özel okuldan devlete kendi çalıştığı okula geçirdi yeğenimi.
Geçen kardeşimle konuştuk, boşuna ilkokulda orada başlatmışım. O paraları boşuna yığmışım.çocuğum okuldan soğumuştu gitmek istemiyordu. Bu yıl gayet de mutlu gidiyor okula ve hevesi var seviyor okulunu öğretmenini dedi.
Sanırım okul seçimi konusunda okuldan çok öğretmen daha etkili.
Canım hakikaten Allah yardımcınız olsun.. Neden böyle yapıyor baban ya.. İşin ciddiyetinin farkında eğil sanırımBabam cikti geldi gulermisin aglarmisin.
Doktorla kavga etmis kan falan vermiyorum alamazsiniz kanımı demis tovbe estagfurullah.
2 saatde 1 kan aliyorlar bosuna canımı yakıyorlar aldilar biyopsi durmam daha hastanede demis imza vermis cikmis.
Doktorlada kavga etmis.
Nolcak bilmiyoruz.
Yemek siparisi veriyor.
Hayırlı haberler cıksın ins kuzuDün petmis bugün biyopsiymis annem yanlis anlamis.
Sekeri (cok yedigi perhize uymadigi icin) 400e cikiyormus pet cekilememis.
Bugun biyopsiye alacaklar su saatlerde.
Pet ayın 18ine atılmiş.
Kan degerleri normal olursa cikarcaklarmis.
Çünkü doktorlarlada kavga etmis.
Imza verip çıkacak galiba
Dün cikmis disari bizi ariyor kactim sigara iciyorum diyor.
Ne diyelim biz daha esim kızdı babama kendine yapıyosun dedi.
Umru degil 2. Sigarayi yaktım ben diyo
Dualarımız babanla canım hayırlı haberlerle gelsin insallahGünaydın hayırlı sabahlar. Bugün babamın biyopsi günü arkadaşlar dualarınız beklerim..
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimGünaydın hayırlı sabahlar. Bugün babamın biyopsi günü arkadaşlar dualarınız beklerim..
İnsana verilen canı böyle hoyratça kullanması bile kendi kul hakkına girmesidir. Insallah en kısa zamanda anlar caninin kiymetini.Babam cikti geldi gulermisin aglarmisin.
Doktorlada kavga etmis.
Nolcak bilmiyoruz.
Yemek siparisi veriyor.
21indeHosgelmiş .Biyopsi sonucu ne zaman cikacakmis bellimi
Annemede dedim o kendini dusunmuyorsa biz napalımHayırlı haberler cıksın ins kuzu
Kendine takviye biseyler al,sen de hasta olursan bütün taslar dagılır.
Biyerden sonra dinletemiyorsun iste
Değil bencede ya da iyi huylu diye düşünüyor anlamadik.Canım hakikaten Allah yardımcınız olsun.. Neden böyle yapıyor baban ya.. İşin ciddiyetinin farkında eğil sanırımAllah size kolaylıklar versin..