- 16 Şubat 2012
- 6.297
- 10.310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım dualarımız sizinle rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versinGünaydın hayırlı sabahlar. Bugün babamın biyopsi günü arkadaşlar dualarınız beklerim..
Dualarımız babanla canım hayırlı haberlerle gelsin insallah
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Değil bencede ya da iyi huylu diye düşünüyor anlamadik.
Ben iyiyim diyor.
Hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.. İşlemden çıktı şükür. Biraz a-duymuş sanırım baygınlık geçirdiAtlattık şükür. Darısı sonucun iyi çıkasına inşallah..Günaydın canım dualarımız sizinle rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin
Geçmiş olsun uzunmu sürdü ameliyatı Allahım sen sakla koruHepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.. İşlemden çıktı şükür. Biraz a-duymuş sanırım baygınlık geçirdiAtlattık şükür. Darısı sonucun iyi çıkasına inşallah..
Yok cnm hic öyle bir sorun yasamadim ben.Telli nazenin bende sem marka bir airfair vardı alalı bir ay olmamıştır.Birkaç defa kullandım en son pazartesi günü patlıcan kızarttım dünde patates kızartayım dedim ama elektrik bağlantısı yok ışığı yanmıyor tık tık diye ses geldi ama pişirme yapmadı sizde de böyle şeyler oldumu hiç denk geldimi?İçindeki parçayı yıkayıp süzdürmüştüm suyunu çekti diye geri takmıştım ayrıyetten kurulama yapmamıştım ondan olurmu acaba?
Şimdi servisine göndermeyede üşeniyorum .Hiç sevmem böyle iade olaylarını ara getir götür uzun iş .Akşam bir daha bakayacağım inşallah çalışır
Canım kolaymış aslında ki babam igneden asiri korkar annem cikti ordan cafede oturduk yarim saat nerdeyse sesi solugu cikmadi diyordu.Hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.. İşlemden çıktı şükür. Biraz a-duymuş sanırım baygınlık geçirdiAtlattık şükür. Darısı sonucun iyi çıkasına inşallah..
Bende mennundum patlıcan közledim et pişirdim kızartma yaptım gayet güzeldi geçen karnıyarık yaptım patlıcanları onda kızarttım 2-3 sefer pişirdim.Yok cnm hic öyle bir sorun yasamadim ben.
Hatta ben memnunum diye annemlerede bu marka aldık.
Sadece ben yaglı kagit kullanmadim ic hazne azicik aşindi tavuk soslarini cikarmaya calisirken.
Yagli kagit aldım.
Onun harici pisirmesinden falan hala memnunum.
Ic haznesi satiliyorsa ic hazneyi degiscem bende.
Alip kullanip sıkıntı cikanlar servisi arayip oraya gönderiyorlar sanırım
Satici oraya yönlendiriyordu sorularda.
Canım babam biraz bu tür şeylerde tansiyonu düşüyor ürküyor.. Sanırım tansiyonu düştü orada .. Ama iyiyimiş şimdi görüştüm annemle de eve gidiyorlar.. ben çok izin alamadım o yüzden bırakıp işe gelmek zorunda kaldım.. Eve gidiyoalr kardeşime.. daha iyi dedi..Canım kolaymış aslında ki babam igneden asiri korkar annem cikti ordan cafede oturduk yarim saat nerdeyse sesi solugu cikmadi diyordu.
Zor bir yerdemiydi acaba niye öyle olduki
yok cnm ameliyat değil biyopsi ama yeri biraz sıkıntılydı.. Tansiyonu düştü sanırım.. Biraz korkuyor böyle şeylerden babam. Ama iyiymiş açılmış ebe gidiyorlarmış az önce konuştum.. Şükür iyiyimiş..Geçmiş olsun uzunmu sürdü ameliyatı Allahım sen sakla koru
Sonuç ne zaman çıkıyormuşcanım.yok cnm ameliyat değil biyopsi ama yeri biraz sıkıntılydı.. Tansiyonu düştü sanırım.. Biraz korkuyor böyle şeylerden babam. Ama iyiymiş açılmış ebe gidiyorlarmış az önce konuştum.. Şükür iyiyimiş..
Ben airfryeri yıkadığımın aynı günü kullanmıyorum hiç, bir gün bekletiyorum.Telli nazenin bende sem marka bir airfair vardı alalı bir ay olmamıştır.Birkaç defa kullandım en son pazartesi günü patlıcan kızarttım dünde patates kızartayım dedim ama elektrik bağlantısı yok ışığı yanmıyor tık tık diye ses geldi ama pişirme yapmadı sizde de böyle şeyler oldumu hiç denk geldimi?İçindeki parçayı yıkayıp süzdürmüştüm suyunu çekti diye geri takmıştım ayrıyetten kurulama yapmamıştım ondan olurmu acaba?
Şimdi servisine göndermeyede üşeniyorum .Hiç sevmem böyle iade olaylarını ara getir götür uzun iş .Akşam bir daha bakayacağım inşallah çalışır
Bereketli olsun canımGünaydınlar elimde biraz nakit vardı çarçur olmadan gittim yatırımlık bilezik aldım
Bir yandan borç ödeyip bir yandan yatırım yapmaya devam edeceğim.
2024 sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah
Allahıııımm valla yaşlılığı daha da kötü. Çok işiniz var çoook. Allah sabır versin canım.Babam cikti geldi gulermisin aglarmisin.
Doktorla kavga etmis kan falan vermiyorum alamazsiniz kanımı demis tovbe estagfurullah.
2 saatde 1 kan aliyorlar bosuna canımı yakıyorlar aldilar biyopsi durmam daha hastanede demis imza vermis cikmis.
Doktorlada kavga etmis.
Cuma heyet toplancakmis belki pet e kadar tutacaklardı ouf.
Gercekden huysuz gecimsiz insan okadar zor ki
Nolcak bilmiyoruz.
Eve geldi hemen sigara yaktı
Yemek siparisi veriyor.
Biyopsi aldilar tamam bitti diyo.
Allahda bize sabır versin.
En geç 15 güne demişler.. Ama abim tanıdık dr sokacak araya belki biraz daha erkene aldırır canım.. Bir an önce sonuç çıksın da ona göre bir an önce tedavi olsun diye umuyoruz inşallah..Sonuç ne zaman çıkıyormuşcanım.
Teşekkür ederim canımBereketli olsun canım
Büyük bir ihtimal aynı gün içinde yıkayıp tekrar taktığım için oldu herhalde şimdi daha iyi anladım sağolasınBen airfryeri yıkadığımın aynı günü kullanmıyorum hiç, bir gün bekletiyorum.
Belki ıslak kalmıştır.
Arkadaş da bu ısıtma kısmı varya yanan. Orayı temizlemeye çalışmış bozulmuş.
Yağçözücü sıkmış oraya. Ee ne yapayım orası hep yağlımı kalacak diyordu :)
Çok geçmiş olsunyok cnm ameliyat değil biyopsi ama yeri biraz sıkıntılydı.. Tansiyonu düştü sanırım.. Biraz korkuyor böyle şeylerden babam. Ama iyiymiş açılmış ebe gidiyorlarmış az önce konuştum.. Şükür iyiyimiş..