- 16 Şubat 2012
- 6.309
- 10.315
Akıllı kadının hali bir baska oluyorBen evlendiğimden beri vardiyalı calıstıgı icin koci,cok bireysel bi hayatım vardı.Herseyi kendim yapayım,nasılsa sen yap dicek diye sormazdım bile.1 yıldır is atıyırm üzerine valla daha mutluyum.
Bak bu ev isinde kolumu kaldırdım desem yalanAllah carpar.
Evleri buldu,evrakları topladı,kredilerle ugrastı,eksperlerle ugrastı.
Evi aldım ben gidiyom dese hacı hakkındır sen ugrastın derim o derece dkslslzk
Gitti ici yıkık ev buldu ,hic karısmıyorm,giittim baktım aa manzarası güzelmis dedim.
Yapsın gitcem otuurcam.
Cidden kafam rahat.
Ben bi Alya konusunda ona bırakamıyorm herseyi.
O da benim pimpiriklenmem.
Simdi serviisi falan degiscsk,onlar bende.
İs bölümü önemli.
Ben sahsen ev satıp ise girmem eger bikac evim yoksa,is ev aldırır mı tekrar sonunda ona bakarım.
Benim babamda bi ara köydeki evi satıp isi büyüteyim dedi.
Annem nezaman alırsın tahmini bana burdan ev peki dedi?Uludagda bizim köy,burdan alamayız bidaha ev dedi babam .Ozman otur oturdugun yere dedi annem
İnşallah doktorların tahmin ettikleri gibi olmaz iyi düşünelim iyi olsunlarCanım doktorlar az çok şeklinden bile tahmin edebiliyorBabamında öyle oldu o yüzden atlamamak adına yaptırıyoşardır peti de
Bakalım emekliler gibi kök maaş üzerinden mi yapacaklar seyyanen üzerinden mi ona göre bir yol cizilir.Ocak ayini bende sabırsızlıkla bekliyorum .İyi bir zam yaparlar inşallahGüzel bir pazar günü olsun hepimize, kahvaltılar yapıldı daha önceden hazırladığım sarma-dolmayı pişirdim kızlarımda karnıyarık istediler onu da pişirdim şimdi oturdum bir makinada çamaşır yıkanıyor. Eşimle hesap kitap yapıcaktık boşver dedim maaşını bir görelim ondan sonra yaparız. Birazdan kızımla dışarı çıkıcaz aslında sadece ekmek alıcaz ama hava güneşli biraz yürürüz. Yarın temizlik var stresi bu günden vuruyor, her hafta yaptığın şey diyorum ama pazartesi günü temizliği beni çok hırpalıyor yapıcaz başka çare yok. Şimdi döküm tencere ve tava bakıcam uzun zamandır istiyorum ertelemek istemiyorum yeni yıldan sonra pahalı olucak bu halleri ile de pahalı ama alıcam kararlıyım. Kredi kartı tavan oldu şimdiden bu benim yüzümden olmadı diyorum hayat çok pahalı dün pazar da çok pahalıydı ama mecbur alınıyor öncelik hep gıdamız oluyor. Fırsat yaratmaya çalışıyorum bazen almak için muhtemelen taksitle alırım vade farkı koyucaklar ama alıcam.
Yapma telli böyle ,dörde kadar yememek ne demek eşin çok haklı .Aç aç sağa git sola git Sakarya"ya git gel derken tansiyonun düşmüştür çok yüklenme kendine .Halanla kızinin gelmesine sevindim biraz sahip çıkarlar sende rahatlarsın Aşırı yükleniyorsun kendineBugun 4 e kadar 1 lokma yiyemedim.
Yatakdan kalktim gece babam annemi cagirmis annem köfte istiyor dedi.
Köfte yaptim kizarttim salata yaptim.
Erbaslara kahvalti verdim kahvalti sofrasini birakip ciktik.
Annemi hast. Bıraktik oglani yurda..
Eve gelmemiz 7 oldu
Yataklar bile ortadaydi.
Orda 4 de yemek yedim ancak benim basim bi dön.
Dedim bana bisi oluyor restrontdakiler bile panik yaptı ayaga kalkıp geri düştüm sandalyeye.
Ayran icirdiler kolonya bisiler kendime geldim.
Tansiyonum düştü muhtemel birden yedim.
Belkide kan sekerim bilmiyorum.
Bende fire vermeye basladım eror!
Eşim soylendi sen bizide dusunmuyorsun artık kendini geçtin bırak dedi.
Arkamizda cocuk var yapma dedi.
Annemede bisi söyleyemedim.
Yarin kardesime sen git hast. Dedim annemin ihtiyaci olabilir biyopsi günü yarın.
Halamla kızı gelecek aen yapma bisi dediler.
Biz gelince yaparız
Sadece sofrayi toparlayip mak. Attim bıraktım herseyi bok götürsün cidden bittim artık.
Kardesinidemi yanında istemiyorOglanlada hic ilgilenemedim diye kafama taktım.
Mozaik pasta yaptım dün yedirmedim bile unuttum
Depoya inmistim oranin isigini falan acik birakip cikmisim kac gundur yaniyormus aksam geldiler hırsız mi girdi dediler (girmisti daha önce) acaba
Dedim benim kafa gidik ben unutmusumdur.
Ben unutmusum.
Cidden Allah kimseyi oralara dusurmesin yatanada bakanada zor
Arkasinda perisan olduk biz
Kardesimin dedigi cok dogru bizi hastalik kosturmaca degil babam yoruyor..
Istekleri tee ordan bitmiyor
Annemi birakmiyor ki baskasi kalsin az yanında.
Kadın biraz burayida toparlassın.
Ben cocukla ne yapim cocugum mafoluyor.
Yarin icin arkadasima rica ettim 2 saatlik evimi toparlıcam biraz kizla dururmusun dedim bilmiyordu babamı durumları.
Sagolsun gelecek sabah
Anlasamiyorlar babam kimseyle anlasamiyor.Kardesinidemi yanında istemiyor
Kostururdum hep ama bu fazla geldi bünyemeYapma telli böyle ,dörde kadar yememek ne demek eşin çok haklı .Aç aç sağa git sola git Sakarya"ya git gel derken tansiyonun düşmüştür çok yüklenme kendine .Halanla kızinin gelmesine sevindim biraz sahip çıkarlar sende rahatlarsın Aşırı yükleniyorsun kendine
Bizimkiler de aynı yemişlerBenim eşim de hafta sonu yemek yapar,eşimin babası da bize geldiğinde yemek yapar.ama aileden kimsenin bir evi bile yok. Düşün bugün kazanmış bugün yemişler.
Olmaz alamazlar anlarım. Ama kazanmışlarda zamanında.
Bir tek eşim ev aldı o da benim zorumla.
Kardeşi de eşinin babasının evinde oturuyor.
Babası teyzesi dayısu kirada oturuyor.
Benim ailemde herkesin kendi gücüyle aldığı evi var. Emekli maaşı ile geçinip gidiyorlar.
Yani ne varki neyi yiyelim kız
Bulmuşuz çulsuzlarıahahahahaaa
Benim eşimde çok kazanmış yemiş. Birikimi benimle öğrendi.Bizimkiler de aynı yemişler
Düğünümüze 3 ay kala annesi gilin oturduğu ev borcu bitti halbuki o parayla bir araba yada yatırım yapardı şuan bende sıkılmazdım kosullarım daha rahat olurdı
Hala aynılar hala arkamdan iş çeviriyor kaynanam bugün söylendim durdum
Canımı sıkıyor artık bu kadın
Lellim biraz dinlen. Bazı sorumlulukları kendilerine vermeye çalış. Yıpranıyorsun.Oglanlada hic ilgilenemedim diye kafama taktım.
Mozaik pasta yaptım dün yedirmedim bile unuttum
Depoya inmistim oranin isigini falan acik birakip cikmisim kac gundur yaniyormus aksam geldiler hırsız mi girdi dediler (girmisti daha önce) acaba
Dedim benim kafa gidik ben unutmusumdur.
Ben unutmusum.
Cidden Allah kimseyi oralara dusurmesin yatanada bakanada zor
Arkasinda perisan olduk biz
Kardesimin dedigi cok dogru bizi hastalik kosturmaca degil babam yoruyor..
Istekleri tee ordan bitmiyor
Annemi birakmiyor ki baskasi kalsin az yanında.
Kadın biraz burayida toparlassın.
Ben cocukla ne yapim cocugum mafoluyor.
Yarin icin arkadasima rica ettim 2 saatlik evimi toparlıcam biraz kizla dururmusun dedim bilmiyordu babamı durumları.
Sagolsun gelecek sabah
Aç kalmamdan tansiyonun düşmüştür. Ee bir de yorgunsun uykusuzsun.Bugun 4 e kadar 1 lokma yiyemedim.
Yatakdan kalktim gece babam annemi cagirmis annem köfte istiyor dedi.
Köfte yaptim kizarttim salata yaptim.
Erbaslara kahvalti verdim kahvalti sofrasini birakip ciktik.
Annemi hast. Bıraktik oglani yurda..
Eve gelmemiz 7 oldu
Yataklar bile ortadaydi.
Orda 4 de yemek yedim ancak benim basim bi dön.
Dedim bana bisi oluyor restrontdakiler bile panik yaptı ayaga kalkıp geri düştüm sandalyeye.
Ayran icirdiler kolonya bisiler kendime geldim.
Tansiyonum düştü muhtemel birden yedim.
Belkide kan sekerim bilmiyorum.
Bende fire vermeye basladım eror!
Eşim soylendi sen bizide dusunmuyorsun artık kendini geçtin bırak dedi.
Arkamizda cocuk var yapma dedi.
Annemede bisi söyleyemedim.
Yarin kardesime sen git hast. Dedim annemin ihtiyaci olabilir biyopsi günü yarın.
Halamla kızı gelecek aen yapma bisi dediler.
Biz gelince yaparız
Sadece sofrayi toparlayip mak. Attim bıraktım herseyi bok götürsün cidden bittim artık.
Lavanın döküm tavasını 50-60 tl ye almıştık yıllar önce. İyiki almışızmı desek bilemedim.Güzel bir pazar günü olsun hepimize, kahvaltılar yapıldı daha önceden hazırladığım sarma-dolmayı pişirdim kızlarımda karnıyarık istediler onu da pişirdim şimdi oturdum bir makinada çamaşır yıkanıyor. Eşimle hesap kitap yapıcaktık boşver dedim maaşını bir görelim ondan sonra yaparız. Birazdan kızımla dışarı çıkıcaz aslında sadece ekmek alıcaz ama hava güneşli biraz yürürüz. Yarın temizlik var stresi bu günden vuruyor, her hafta yaptığın şey diyorum ama pazartesi günü temizliği beni çok hırpalıyor yapıcaz başka çare yok. Şimdi döküm tencere ve tava bakıcam uzun zamandır istiyorum ertelemek istemiyorum yeni yıldan sonra pahalı olucak bu halleri ile de pahalı ama alıcam kararlıyım. Kredi kartı tavan oldu şimdiden bu benim yüzümden olmadı diyorum hayat çok pahalı dün pazar da çok pahalıydı ama mecbur alınıyor öncelik hep gıdamız oluyor. Fırsat yaratmaya çalışıyorum bazen almak için muhtemelen taksitle alırım vade farkı koyucaklar ama alıcam.
Bizim de şuanki kara kara düşündüğümüz konu o konu.İlkokulda yüksek ihtimal devlet düsünüyorum cıkarım isten gerekirse.
İlkokullar suan bile asırı fiyatlı.
Tek basıma kaldıramam onu.
En iyisini demiş, benim kafadan annen :)Ben evlendiğimden beri vardiyalı calıstıgı icin koci,cok bireysel bi hayatım vardı.Herseyi kendim yapayım,nasılsa sen yap dicek diye sormazdım bile.1 yıldır is atıyırm üzerine valla daha mutluyum.
Bak bu ev isinde kolumu kaldırdım desem yalanAllah carpar.
Evleri buldu,evrakları topladı,kredilerle ugrastı,eksperlerle ugrastı.
Evi aldım ben gidiyom dese hacı hakkındır sen ugrastın derim o derece dkslslzk
Gitti ici yıkık ev buldu ,hic karısmıyorm,giittim baktım aa manzarası güzelmis dedim.
Yapsın gitcem otuurcam.
Cidden kafam rahat.
Ben bi Alya konusunda ona bırakamıyorm herseyi.
O da benim pimpiriklenmem.
Simdi serviisi falan degiscsk,onlar bende.
İs bölümü önemli.
Ben sahsen ev satıp ise girmem eger bikac evim yoksa,is ev aldırır mı tekrar sonunda ona bakarım.
Benim babamda bi ara köydeki evi satıp isi büyüteyim dedi.
Annem nezaman alırsın tahmini bana burdan ev peki dedi?Uludagda bizim köy,burdan alamayız bidaha ev dedi babam .Ozman otur oturdugun yere dedi annem
Evet canım, eşimin kardeşi de (erkek o da) yapar yemek.Aileden gelme sanırım senin eşinin babasida yapıyormuş