İnşallah temiz çıkar canım21inde
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk..Selam kızlar
13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.
Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah
Amin canım amin inşallah.. Dualarımız hep o..Çok geçmiş olsun
İnşallah sonuç temiz çıkar
Canım bence de sürersin sürdükçe de alışırsın merak etme.. Hadi hayırlısı:)Kızlar iyi geceler,
Akşam yine alışveriş yaptım online, tabiki Elaya yaptım :)
Atlet. Mont şapka aldım. 350 tl lik indirim vardı onu yakaladım. Mont yine son karar lcw de onun beğendiği unicornlu vardı onu aldım. Onu üzerinde de denemiştim zaten. Güzel durmuştu.herşey istediğim gibi de şapkası çıkmıyor, ne yapayım. Ne takıntılı müşteriyim
Akşam saat 10 a doğru eşim hadi gidelim araba kullanmaya dedi. Geç olduğu için pek oralı olmadım.Elayı uyutacaktım. Aralıklarla bir kaç defa söyleyince hadi gidelim dedim. Ama o bile beni fena heyecanlandırdı korkum fenaydı. Gitmeyelim dese oturuverecektim. Fena araba fobim var.
Neyse çıktık anlattı ehliyet almamış gibi sıfırdan başladım. Tabi otomatiği zaten bilmiyordum. Ama ehliyetini aldığım manueli de unutmuştum
Başladım dur kalk ilerle dön sakin bir meydan vardı orada yaptık.Ama ağzım kurudu boğazım kurudu korkudan. Son dakikalar sakinleştim. Gayet iyiydim.
Eşim de eskisi gibi değildi şükür.
Eskiden hemen parlıyordu:) bir de daha ehliyet almadan iki direksiyon dersinden sonra bizim eski arabayla normal yola çıkartmıştı beni orda kalıp indim ona verdim arabayı.
Bir defa da karda kışta kaldırıma çıkmıştım onun yüzünden.
Bu arabamız çok rahat geldi hem yumuşak hem kolay. Yapacağım galiba ben bu işi ya
Ela bile diyor, anne yarın sen beni jimnastiğe arabayla götürürsün artık
İnşallah olur kızlar dua edin bana.
Yapmayı isteyip yapamadığım şey.
Şimdi çalıştıkça yeni şey çıkacak yine korku olacak elbet.yapmalıyım aşmalıyım başka çarem de yok. Seneye okul için de lazım olacak.
Uyku da tutmadı. Fena çarpıntı olmuş da, kan akışımı durduramıyorum, uykum da gelmiyor
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar
13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.
Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah
bir iki daha sürdünmü tamamdır artıkKızlar iyi geceler,
Atlet. Mont şapka aldım. 350 tl lik indirim vardı onu yakaladım. Mont yine son karar lcw de onun beğendiği unicornlu vardı onu aldım. Onu üzerinde de denemiştim zaten. Güzel durmuştu.herşey istediğim gibi de şapkası çıkmıyor, ne yapayım. Ne takıntılı müşteriyim
Akşam saat 10 a doğru eşim hadi gidelim araba kullanmaya dedi. Geç olduğu için pek oralı olmadım.Elayı uyutacaktım. Aralıklarla bir kaç defa söyleyince hadi gidelim dedim. Ama o bile beni fena heyecanlandırdı korkum fenaydı. Gitmeyelim dese oturuverecektim. Fena araba fobim var.
Neyse çıktık anlattı ehliyet almamış gibi sıfırdan başladım. Tabi otomatiği zaten bilmiyordum. Ama ehliyetini aldığım manueli de unutmuştum
Başladım dur kalk ilerle dön sakin bir meydan vardı orada yaptık.Ama ağzım kurudu boğazım kurudu korkudan. Son dakikalar sakinleştim. Gayet iyiydim.
Eskiden hemen parlıyordu:) bir de daha ehliyet almadan iki direksiyon dersinden sonra bizim eski arabayla normal yola çıkartmıştı beni orda kalıp indim ona verdim arabayı.
Bu arabamız çok rahat geldi hem yumuşak hem kolay. Yapacağım galiba ben bu işi ya
Şimdi çalıştıkça yeni şey çıkacak yine korku olacak elbet.yapmalıyım aşmalıyım başka çarem de yok. Seneye okul için de lazım olacak.
Uyku da tutmadı. Fena çarpıntı olmuş da, kan akışımı durduramıyorum, uykum da gelmiyor
Oh miss cnm ..İyi olumş uyuman .. Dinlen canım .. Vücut istiyor..İş miş dert etme amman.Selamm
Okuyamadim surekli uyuyorum surekli uykusuzum.
Bu sabahda tee bu saate kadar uyumusuz kızla.
Ama gece uyumadi 4 de uyandı bende uyandım mecbur.
Esimin pesine geri yatmışız.
Nerden baslıcam bilmiyorum gün bitti ya.
Supur sil toz al şart.
Ama dünü gecistirdim bugun yemek yapmam lazım.
Gelen giden olur dedim ama babamı balkonda sigara iciyo gören iyi bu adam diyordur gelmez kimse.
Gelmesin kimse cidden bi de onlarla ugrasılcak durum değil.
Annem canta hazırladı yine her an tekrar yatabilir.
Artık hazır bekliyoruz.
Babamin e nabizi yokmuş e deblet sifresini ögrenmem lazım kontrol edicem tahlilleri vs.
Aslada söylemez öyle huyları vardır napcaksak.
Esime dedim sen ögrenmeye çalış
Bende ilk kullandığımda sırtımdan terler bosaliyor kalbim deli gibi atıyordu. Direksiyonu nasıl sıkı tutuyorsan kollarım ağrıyordu. Ama alışıyorsun merak etme iyiki almisim arabamı iyiki ogrenmisimKızlar iyi geceler,
Annem hic anlamazOh miss cnm ..İyi olumş uyuman .. Dinlen canım .. Vücut istiyor..İş miş dert etme amman.
Ömür bitiyor iş bitmiyor ki..
Annen de bilmiyor mu şifresini?
Benim öyle birşey olmadı ama ben kullandıktan sonra soğumadan yerinden kıpırtdatmıyorum onu okumuştum kullanma kılavuzunda. Bende temizliğini yapınca genelde bulaşık makinesinde yıkıyorum iyice kurumasından emin olduktan sonra takıyorum haznesine.Telli nazenin bende sem marka bir airfair vardı alalı bir ay olmamıştır.Birkaç defa kullandım en son pazartesi günü patlıcan kızarttım dünde patates kızartayım dedim ama elektrik bağlantısı yok ışığı yanmıyor tık tık diye ses geldi ama pişirme yapmadı sizde de böyle şeyler oldumu hiç denk geldimi?İçindeki parçayı yıkayıp süzdürmüştüm suyunu çekti diye geri takmıştım ayrıyetten kurulama yapmamıştım ondan olurmu acaba?
Şimdi servisine göndermeyede üşeniyorum .Hiç sevmem böyle iade olaylarını ara getir götür uzun iş .Akşam bir daha bakayacağım inşallah çalışır
teşekkür ederimBenim öyle birşey olmadı ama ben kullandıktan sonra soğumadan yerinden kıpırtdatmıyorum onu okumuştum kullanma kılavuzunda. Bende temizliğini yapınca genelde bulaşık makinesinde yıkıyorum iyice kurumasından emin olduktan sonra takıyorum haznesine.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bereketli olsunnGünaydınlar elimde biraz nakit vardı çarçur olmadan gittim yatırımlık bilezik aldım
Bir yandan borç ödeyip bir yandan yatırım yapmaya devam edeceğim.
2024 sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah