Küçük Düşün Büyük Olsun!

Telli nazenin bende sem marka bir airfair vardı alalı bir ay olmamıştır.Birkaç defa kullandım en son pazartesi günü patlıcan kızarttım dünde patates kızartayım dedim ama elektrik bağlantısı yok ışığı yanmıyor tık tık diye ses geldi ama pişirme yapmadı sizde de böyle şeyler oldumu hiç denk geldimi?İçindeki parçayı yıkayıp süzdürmüştüm suyunu çekti diye geri takmıştım ayrıyetten kurulama yapmamıştım ondan olurmu acaba?

Şimdi servisine göndermeyede üşeniyorum .Hiç sevmem böyle iade olaylarını ara getir götür uzun iş .Akşam bir daha bakayacağım inşallah çalışır

Dualarımız babanla canım hayırlı haberlerle gelsin insallah
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Değil bencede ya da iyi huylu diye düşünüyor anlamadik.
Ben iyiyim diyor.

Günaydın canım dualarımız sizinle rabbim yardımcınız olsun kolaylıklar versin
Hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.. İşlemden çıktı şükür. Biraz a-duymuş sanırım baygınlık geçirdiAtlattık şükür. Darısı sonucun iyi çıkasına inşallah..

Yok cnm hic öyle bir sorun yasamadim ben.
Hatta ben memnunum diye annemlerede bu marka aldık.
Sadece ben yaglı kagit kullanmadim ic hazne azicik aşindi tavuk soslarini cikarmaya calisirken.
Yagli kagit aldım.
Onun harici pisirmesinden falan hala memnunum.
Ic haznesi satiliyorsa ic hazneyi degiscem bende.

Alip kullanip sıkıntı cikanlar servisi arayip oraya gönderiyorlar sanırım
Satici oraya yönlendiriyordu sorularda.

Hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.. İşlemden çıktı şükür. Biraz a-duymuş sanırım baygınlık geçirdiAtlattık şükür. Darısı sonucun iyi çıkasına inşallah..
Canım kolaymış aslında ki babam igneden asiri korkar annem cikti ordan cafede oturduk yarim saat nerdeyse sesi solugu cikmadi diyordu.
Zor bir yerdemiydi acaba niye öyle olduki

Bende mennundum patlıcan közledim et pişirdim kızartma yaptım gayet güzeldi geçen karnıyarık yaptım patlıcanları onda kızarttım 2-3 sefer pişirdim.

Eşim içeri koyduğun parça tam kurumamıştır içeri su kaçmıştır ondan olabilir diyor ama hiç suluda değildi ben anlamadım inşallah yardımcı olurlar

Canım kolaymış aslında ki babam igneden asiri korkar annem cikti ordan cafede oturduk yarim saat nerdeyse sesi solugu cikmadi diyordu.
Zor bir yerdemiydi acaba niye öyle olduki
Canım babam biraz bu tür şeylerde tansiyonu düşüyor ürküyor.. Sanırım tansiyonu düştü orada .. Ama iyiyimiş şimdi görüştüm annemle de eve gidiyorlar.. ben çok izin alamadım o yüzden bırakıp işe gelmek zorunda kaldım.. Eve gidiyoalr kardeşime.. daha iyi dedi..

Kızlar selam
Koştur koştur zaman yetmiyor,saat 3 ü geçti bile.
Dün okula bıraktıktan sonra gittim avm ye Elaya kıyafet aldım. İki etek bir kazak 3 sweet.Yine her ihtimale karşı 7-8 yaş aldım. 6-7 yaş alsam şurda giyeceği 2 ay.
Daha internetten de alışveriş yapacağım.lcw de 300 tl indirim oluyor onu bekliyorum. Onu bilse ona da laf eder. Ne bekliyon diye Benim kocacım almıyorsun diyor ya. Ödesin kartını
Bugün babası bile bana diyor, sen olmsan o evi de alamazdı diye :)
Neyse akşam da yerli malı haftası için taç etkinlik yaptık Elayla.
Bugün de okula bıraktım,market market gezdim.o zaten standartım oldu.ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyordum.
Gelince kızı banyo da yaptırmam lazım.
Eve geldim işe koyuldum. Dağınıklık ilk işim zaten. Gitmeden oyun oynadı. Karıştı.
Toparladım. Toz aldım.
Bu toz illallah ettiriyor bir çözüm bulsalar keşke.
Şimdi de kahve yudumlarken size yazayım dedim.
Eşim akşam balık alayım demişti.balık yapacaktı.şimdi de kahvaltı canım istedi dedi.
Neyse karnım doysun da ne olduğu önemli değil
Yarın ve cuma günü de jimnastik var.
Kimseyle de bu ara görüşmüyorum ama zaman yine yetmiyor ev işine.
Aldığım eteklerden birini iade edeceğim.
Boyu kısa ama beli çok bol.işte bu sebepten Elaya çok etek alamıyorum. Hep beli bol. Boy var ama vüdut dal gibi. filinta gibi kızım var ahahahaaa.
Neyse birara vakit bulup iade için giderim.

Sonuç ne zaman çıkıyormuşcanım.

Ben airfryeri yıkadığımın aynı günü kullanmıyorum hiç, bir gün bekletiyorum.
Belki ıslak kalmıştır.
Arkadaş da bu ısıtma kısmı varya yanan. Orayı temizlemeye çalışmış bozulmuş.
Yağçözücü sıkmış oraya. Ee ne yapayım orası hep yağlımı kalacak diyordu :)

Allahıııımm valla yaşlılığı daha da kötü. Çok işiniz var çoook. Allah sabır versin canım.
Umarım farkına varır bazı şeylerin.

Büyük bir ihtimal aynı gün içinde yıkayıp tekrar taktığım için oldu herhalde şimdi daha iyi anladım sağolasın
Yok arkadaşın dediği kısma onlardan sıkmıyorum

Selam kızlar

13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.

Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah

Çok geçmiş olsun
İnşallah sonuç temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…