Küçük Düşün Büyük Olsun!

Neyse alışverişimi yaptım. Beni aldılar eve geldik. Hazırlığa başladım.
Ela bir yandan annneee işin bittimi. Annee oyun oynayalım.
Sabah pöffflemiştim yok diye sözümü geri aldım bir an :)
Ve bugün keyif yapmamın maliyeti çok oldu. İşe koşturdum bir yandan bir yandan Elayla oynadım.tabi babası maç izledi.
Açım açım diye gezdi beyefendi.Atıştır işte misafir gelecek. Ya bu diyeti iyice zorlaştırdı işimi. Yemek var dolapta diyorum yemem diyor.
At iki parça bişey ağzına, fazla olurmuş diyetine.
Böreği pişirdim poğaça pişirdim salatadan da verdim zıkkımlandı
Çay demledim kendi almadı ben de vermedim valla. Zaten Elayı oynatıyorım bir de çayı da servis yapacak değilim. Alıversin bir zahmet.
Saat 9 da misafirimiz geldi. Trafikten dolayı biraz geciktiler.
Çay kahve sohbet. Günü bitirdik.

Az sonra da bakacağım Elaya kıyafet.Bir elbise 800 tl. Yani kaç defa giyiyorlar.
Bugün işyerine giderken giydirdiğim kazağı geçen yıl almıştım. Bir kez giydirdim.
Okul sıcak çok kalın giydiremiyorum.
Yazık değilmi verilen paralara.
Elbet alınır ama varken alıp yığmak bana saçma geliyır. Çok hoşuma giden birşey olduğunda alıyorum. Ama sırf almış olmak için almıyorum

Benim eşim de hafta sonu yemek yapar,eşimin babası da bize geldiğinde yemek yapar.ama aileden kimsenin bir evi bile yok. Düşün bugün kazanmış bugün yemişler.
Olmaz alamazlar anlarım. Ama kazanmışlarda zamanında.
Bir tek eşim ev aldı o da benim zorumla.
Kardeşi de eşinin babasının evinde oturuyor.
Babası teyzesi dayısu kirada oturuyor.
Benim ailemde herkesin kendi gücüyle aldığı evi var. Emekli maaşı ile geçinip gidiyorlar.
Yani ne varki neyi yiyelim kız
Bulmuşuz çulsuzları ahahahahaaa

Eşimin kartı bende, inan varya kesim tarihi yaklaşınca alışverişimi erteliyorum.
Ama yaranamıyoruz adamlara.
Bu ay kartı cozutayım da görsün.
Hemen gelir ne aldınki bu kadar çok geldi kart diye söyler.
Tabi haberi yok ne fiyatlardan, ne aldığım kıyafet vs şeylerden.
Her yıl sürekli çocuğuna sıfırdan kıyafet alan insanlar anlar ama benim eşim anlamaz. Çünkü 6 yıldır hep kıyafet geliyor kardeşimden.

Benim de okuyunca aklıma ilk koah geldi ama birşey diyemedim. Sadece şu sigarayı içmese keşke diyebildim.
Gerçekten koahın en büyük düşmanı sigara.
Ama yaşlıya laf anlatmak gerçekten zor.

kızlar akciğer kanseri olup yaşlı olduğu halde kurtulan birini tanıyorum. 6 yıl geçmiştir. Gayet iyi sağlığı yerinde. Lenf kanseri olup kurtulan da var. İyi düşünelim iyi olsun.
Gerçekten çağımızın en yaygın hastalığı kanser malesef. Geçmişte böyle olacak diyorlardı oldu.
Ama artık tıp daha da gelişmiş.
İnşallah sağlıklarına biran önce kavuşurlar
Burada çok şükür sağlığına kavuştu diye yazarsınız

İşyeri olduğu için özeniyor kızım güzel gözüksün bak ne güzel giyinmiş özenmiş desinler diye .Harca diyorsa harca gitsin canına minnet

canim biopsi olmadan nasil böyle birsey derki? Bence hic akliniza bile getirmeyin

Onlar her ihtimali düşünüp araştırıyorlardir gece yatamiyor dediğinde aklıma KOAH gelmişti.annemde KOAH hastasıydı gece çok öksürürdü

Aileden gelme sanırım senin eşinin babasida yapıyormuş

Allah razı olsun sağolsun aramış halan ama annen gelme demiş . Gelse babanada moral olur aslında .Biyopsi sonucu kaç günde çıkıyor acaba. Biyopsiden ciğer filminden anlaşılır diye düşünüyorum

Ben evlendiğimden beri vardiyalı calıstıgı icin koci,cok bireysel bi hayatım vardı.Herseyi kendim yapayım,nasılsa sen yap dicek diye sormazdım bile.1 yıldır is atıyırm üzerine valla daha mutluyum.
Bak bu ev isinde kolumu kaldırdım desem yalanAllah carpar.
Evleri buldu,evrakları topladı,kredilerle ugrastı,eksperlerle ugrastı.
Evi aldım ben gidiyom dese hacı hakkındır sen ugrastın derim o derece dkslslzk
Gitti ici yıkık ev buldu ,hic karısmıyorm,giittim baktım aa manzarası güzelmis dedim.
Yapsın gitcem otuurcam.
Cidden kafam rahat.
Ben bi Alya konusunda ona bırakamıyorm herseyi.
O da benim pimpiriklenmem.
Simdi serviisi falan degiscsk,onlar bende.
İs bölümü önemli.
Ben sahsen ev satıp ise girmem eger bikac evim yoksa,is ev aldırır mı tekrar sonunda ona bakarım.
Benim babamda bi ara köydeki evi satıp isi büyüteyim dedi.
Annem nezaman alırsın tahmini bana burdan ev peki dedi?Uludagda bizim köy,burdan alamayız bidaha ev dedi babam .Ozman otur oturdugun yere dedi annem

Ahh yaa
Allah güc kuvvet versin lellimm
Keske yakın olaydık
Evdeydim bu hafta gelir bakardım ben ya

İlkokulda yüksek ihtimal devlet düsünüyorum cıkarım isten gerekirse.
İlkokullar suan bile asırı fiyatlı.
Tek basıma kaldıramam onu.

Güzel bir pazar günü olsun hepimize, kahvaltılar yapıldı daha önceden hazırladığım sarma-dolmayı pişirdim kızlarımda karnıyarık istediler onu da pişirdim şimdi oturdum bir makinada çamaşır yıkanıyor. Eşimle hesap kitap yapıcaktık boşver dedim maaşını bir görelim ondan sonra yaparız. Birazdan kızımla dışarı çıkıcaz aslında sadece ekmek alıcaz ama hava güneşli biraz yürürüz. Yarın temizlik var stresi bu günden vuruyor, her hafta yaptığın şey diyorum ama pazartesi günü temizliği beni çok hırpalıyor yapıcaz başka çare yok. Şimdi döküm tencere ve tava bakıcam uzun zamandır istiyorum ertelemek istemiyorum yeni yıldan sonra pahalı olucak bu halleri ile de pahalı ama alıcam kararlıyım. Kredi kartı tavan oldu şimdiden bu benim yüzümden olmadı diyorum hayat çok pahalı dün pazar da çok pahalıydı ama mecbur alınıyor öncelik hep gıdamız oluyor. Fırsat yaratmaya çalışıyorum bazen almak için muhtemelen taksitle alırım vade farkı koyucaklar ama alıcam.

İnşallah canımbenim yaTüm dualarımız babalarımız ve böyle şifa bekleyen tüm hastalarımıxa inş

Canım doktorlar az çok şeklinden bile tahmin edebiliyorBabamında öyle olduo yüzden atlamamak adına yaptırıyoşardır peti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…