Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım babanda nefes sorunu olduğu için yatıryorlar..Hastanede çalıştığım için ki bize gelen hastaların çoğu baban gibi akciğer hastalarıoradan biliyorum..Sanırım babanda koahda var..Kanda oksijenimdüşüksr satırasyonu düşüktür.Evde duramaz.Hastanede olması inan daha iyi ..Saturasyonu normale dönerse taburcu edebilirler cnım..inşallah tedaviyle hayılrısı ile sağlığına kavuşsun tez vakitte

Çıkarmaları için eve makine almanız gerekebilir.
Kac yaşında insansın sağlığın gitmis bırak artık be adam şu sigarayı degilmi hem kendine hem ailesine eziyet ediyor. Ne anlarlarsa ölümüne içiyorlar su zıkkımı.
Kardeşinin izin alması iyi olmus
Insallah sonuclarinizda temiz çıkacağım dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım
Babana acil şifalar dilerim

Selam
Bugun kahvaltidan sonra kavga dövüş kartını aldım adamın.
Kızla avmye gittim bir bot aldık 1000tl
Maviden sweat istedi 500tl
Gratise girdi 250tl
Ordan çarşıya indik lcwdan esofmn altı ve bardak aldı şekilli sukullu 500tl
Kirtasiyede 200tl kitapçıya 400tl bayıldık 3000 yakın harcadik geldik eve baya bisey almam artık kiza
Amma da harcamissinoz diyor. Dedim ben onu her ay harciyorum hiç sordunmuydu dedim
Küçük etkinlik masası vardi 100tlye verdim birine
Katı meyve sikacagi ve çalışma masasını Satmaya çalışıyorum bakalım.

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Nokta atışı gibi olmuş gercektende eşlerinin durumu iyi .Hatta birisinin eşinin anneannesinden üç katlı villa kaldı .İki tane daha miras yoluyla ev var ama iki tanede kendileri krediyle aldı onuda kocası ödüyor .Arabayida kocası aldı milyonluk araba. Erkek işyerinin arabasını kullanıyor kadının bir eli yağda bir eli balda üstüne haftasonlari yemekleri kocası yaparmış Allah'ın sevdiği kulu gerçekten

Bu durumda eve çıkartmamalari lazım orada havasını ilacını düzenli alır

İnşallah senin babaninda tellinin basınında sonuçları iyi çıkar Rabbim tüm hastalara şifa versin

Yok güvenmiyorum canım yoksa simdiye işi birakmistim

Kardeşinin izin alacak olmasi iyi olmuş anneciğinde bir dinlenir kadincagiz çok yorulmustur

Güle güle giy montunu

Oluyordu ara ara havasi vardı sıkıyordu.
1 haftadı
Aldiklarinizi güle güle kullanın

İyikide işi birakmissin devam etmemişsin

Annem aksam üzeri geldi babam git demiş
Yani nasil dedi bilmiyoruz ama her an telf. Gelir diyede diken uzerindeyiz
Halam aramis annemi annem gelme demis.
Bugun benide aradi kızım gelim mi diye.
Beni sokmazlarmış dedi seside kötüydü dedim hala gerek yok cok zor durumda kalirsam ararım.
Çünkü halamı tanıyorum biliyorum 2 eli kanda olsa gelir bizim için sever bizi.
Günahını aldım annem gelme demis kadına.
Hatta aksam annem gelince yine aradı gelsem gostermezlermi bana bana diye.
Annemde biyopsi pet cekilsin duruma göre kartimla sen girersin dedi.
Ama anneme asistan doktor kötü hastalık denen o seyi demis
Neye dayanarak söylemis bilmiyorum.
Yani nasıl neye göre görüyorlar bunu söylüyorlar
Biliyorlar mı acaba direk pet biyopsi de olmadan.
Yarin sabah kardesim gidecek anneme dedim sen aksama kadar gitme acil bir durum olmazsa aksam biz bırakırız seni.
Uyusun dinlensin eger soylendigi gibiyse napıcaz nolcak tedavi ne sekilde olacak evresi ne düşün dusun dur

İyi geceler kızlar,
Sizden sonra ocağı sildim. Dışarı çıktım. Markete gidecektim eşim aradı. Gelmek üzerelermiş.
O ara telefonda dedi niye ince giydirdin kızı üşüdüm dedi. Ben de senim kıyafet takıntından olabilirmi dedim. İşyeri sıcak dedin. Yok şunu giydir şöyle giydir şu renk giydir. Valla bezdiriyor. Bir yere özellikle iş yerine götürürken iyice inceliyor. Neyse kapattık telefonu geri aradım. Birdaha şunu giydir şöyle niye giydirdin böyle niye giydirdin diye söylenme. Ben rahat olacağı ve soğuksa üşümeyeceği şeyleri giydirmeye çalışıyorum ama sen hep mırın kırın ettiğin için böyle oluyor dedim. Bir de savunmaya geçti. Yoksa alsaymışım kıyafet. Montu bile kısa geliyırmuş. Daha dün kış bitti niye alıyorsun diyordun günaydın dedim. Valla yarın alıcam beğendiğim kıyafetleri çatır çatır ödesin. Haketmiyormu kızlar. Ben kıyafet var diye idare etmeye çalışıyorum. Eğer çok beğendiğim şeyler olursa alıyorum. Sonuçta yığınla kıyafeti var. İnanın varya sadece kafife taytı 10 taneye yakın var. Pantolon hiç almadım. Kardeşimin verdikleri var.Çünkü okulda tayt eşofman elbise etek. Rahat tuvalete gireceği şeyler giydirin denilmişti.
Yani anlayacağınız dolap tıka basa dolu.
Hala zorla para harca diyor.
Beresine bile laf etti. Sırf konuşmuş olmak için konuşuyor.4 tane beresi var yetmezmi.
Neymiş kulakları kapanmıyormuş.Atkı verdim. Mumyalayayımmı çocuğu
Aman neyse işte beni bezdiren tarafı da bu çenesi. Biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…