Küçük Düşün Büyük Olsun!

Üzme kendini canim çocuklarının da sana ihtiyaci var
Zor günde yanında olmayanida iyi günde siz görmeyin kardeş olcak bide yazık
Insallah çabucak iyilesir baban

Annesine dysonu babası aldı ama eşimle hesaplari ortak yani. Kadın simdide robot supurge bakıyor. Kartını alıp yarin alışverişe gidicem insallah
Düzenimi bozmuycam onun huzurunu bozucam bakalim var aklımda biseyler

Anneni bol bol dinlendirirdiniz
Aynen canım. Al kartını harca o almıyorsa sen al sonuçta evinize alıyorsun Gazlamis gibi olmayayım da senin yerinde olsam o istediğim süpürgeyide onun kartından alırdım. Ellerinde 500 milyar var diyorsun bir süpürge parasindan ne olacak anneye alındıysa sanada alınabilir ihtiyaç sonuçta. Madem para ortak iki evede harcanabilir

Evet kız zorluyor.
Hem oyun istiyor hem zor yiyen bir cocuk.
Oturup onunla ilgilenemiyorum 2 gündür.
Yine oglan hizir gibi yetisti cocugum 1 ayın uzerine geldi ama napalım sağlık.
Yine kızı oyaladı baya pazar günü gidecek
Kardesimin izni var onu kullan diyoruz.
Patronları sagolsun bak elalem bakınca ama onlar bile kac defa aramıs
Para falan lazımmı demisler şu bile yeter
Halam bir daha aramadı bile
Annemi aramış 1 defa annemde yetisemedim sonra arıcam dedi.
Niye ozellikle halam diyorum hem tek kardesi oldugundan hemde yani gelir 1 hafta kalırdı baska zaman olsa.
Bilmiyorum cok tuhafıma gitti.

Gecmiş olsun lelli
Allah şifasını versin iyi düşün iyi olsun

Böyle durumlarda sen idare edeceksin
Hep bir kişiye kalır zor zamanlarda
Malesef canım
Bende banane diyemiyorum yapamam.
Kardesim ben yerim falan dedi sabah dedim oglana hazirliyorum sana niye hazirlamim onada hazırladım kahvalti falan.
Mutlaka mecbur kalınca baslarinin caresine bakacaklar tabi ama bu sefer bana soruyor
Abla şu nerde abla bu nasil olcak?
İşte vardır herseyde bir hayır.

S
Üzme kendini canim çocuklarının da sana ihtiyaci var
Zor günde yanında olmayanida iyi günde siz görmeyin kardeş olcak bide yazık
Insallah çabucak iyilesir baban
Sagol canım.
Cok da sever sayarım hep bana kızım der ben halam derim konusurkende.
Bilmiyorum buruldum annemler benim kadar takmadı mesela.
Eşim bile yollamamislardır belki evdekiler bosver dedi

Kafamı dolu tutmam lazım
Tesbihlerimi cekiyorum uyuyamadım.
Ama boynum fena kasgevseticide ictim
Yarın annem gelip dinlenirse benim icim rahat eder biraz.
Çok iyi görmedim onuda aklım onda.
Uzeri inceydi kazak falan goturdum bak azicik kirgın hissedersen hemen acile gidiyorsun dedim.
Bir de bizi cikmis disarida bekliyor (girmemiz yasak odaya falan) dedim hastanenin icinde bekle bari kadın, o sogukta.
Burayada yazmasam kurulcam iyice oturduğum yerde.
Yanda yatan abinin refakatcisida esiymis birbirlerine yardım ediyorlarmış.
insan anlamıyor şuralara düşmeden.

Küçük çocuk değil bir sekilde ögrenmesi yapması lazım.Sen hangi birine yetiseceksin küçük bebeğin var ,oda birşeylerin ucundan tutacak, yapamadığını sana danişsin öğrensin ,el bebek gül bebek olmaz .Her şerde bir hayır var gerçekten acı bir tecrübe oluyor ama gerçek hayatıda o zaman öğreniyorsun .kim yanında kim değil,kötü gün dostunu ,birde ne kadar güçlü dayanıklı olduğunu,her zorlukta bir kolaylık vardır Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Sen hep yaz canım içine atma .Hastane arkadaşı olurlar o zaman .Babam hala anlatır şimdi yeni hastane nasıl bilmiyorum ama bir odada 6 hasta kalıyordu 6 da refakatçi yatakta yoktu sadece sandalye.7/24 ayni odada beraber olunca arkadaş olmuşlar birkaç kez bende kalmıştım.

Kızlar iyi geceler,
Günlerdir ne yazabildim ne okuyabildim.
Bu hafta kimseyle de görüşmedim ama zaman yetmiyordu.acaba çalışsam ne olurdu. Allah çalışan kadınlara güç kuvvet versin.
Bugün sabah 8 de uyandım.Gece de öksürüğü vardı geç uyumuştum. Alerjik öksürüğü anlık tutuyor. Sonra bir anda geçiyor.
Sabah jimnastiğe gittik. Giderken kulaklığın birine ona birini kendime taktım müzik açtım. Az yağmur atıştırıyordu. Sırf o gitmek istiyor diye götürdüm. Bugün de yolda diyor annecim hiçbirşeye değişmem böyle şarkı dinleyerek jimnastiğe gitmemizi
Jimnastikten okula geçtik.
Okula bıraktım avm ye geçtim. Ona birkaç şey almam lazımdı. Sonra markete uğradım. Yürüyüş olsun diye yürüyüp gittim yürüyerek geldim.
Aldıklarımı eve bıraktım. 5 dk oturdum. Hakikaten 5 dk.
Sonra Elayı almaya gittim.
Geldim yemeğe giriştim. Bu aralar eşim evde yemek yiyor. Bir de onla doymam bununla doymam. Ela zaten herşeyi yemiyor.
Neyse yemek yedik.
Zaten standardımız anne işin bittimi
Eşim de su istiyor. Bulaşık topluyorım ellerim yağlı vermedim su. Ordan bir de bir bardak suyu verecekmisin vermeyecekmisin diyor.
İş yapıyorım gördüğün gibi dedim.
Neyse akşam 1 saat oturabildim. Sonra banyoya soktum. Ayy bir de banyoda oyun oynayacağımlar bitmiyor. Acelemiz var hızlı banyo yapacağıx diyorım.oyun derdinde.sabah babasıyla işyerine gidecek. Erken uyanacak.
Banyodan sonra yarınki kıyafetini hazırladım. Sen git boya değdir kıyafete. Kızdım. Yatmış yatağa pikeyi kafasına çekmiş ağlıyor. Sarıldım anlattım. Ve de çok üzüldüm. Sonra kendime kızdım.
Yorgun bir gün ve uyuması gereken bir zaman. İşte bazen insan sabırlı olamıyor.
Uyuyunca oturdum ağladım kızdığım için

Ahh be canım yaaa inan okurkeb gözlerim dolduAhh keşke yakınında olsaydım
İnan iiten çıkıp gelip bir işin ucundan tutmak yardjm etmek isterdim(Ama bugün boşum canım ..İnan varsa yapabileceğim bişi aöyle geleyim şnan çok samimiyim bu konudaRabnim tez vakitte şifalar versin babanada:;(Hakkaten insan böyle ginlerde görüyor elini dostunu akrabasını..İyi günlerde herkes iyi zatenDemek senin babanda pet çekilecek biyopsi olcakBenimkide çarşamba olcak biyopsiRabbim hepsine acil şifalar versin inşallah(inan çok üzgünüm

Günaydın,
Baba kız bugün işyerine gittiler az önce.
Ev bir sessiz bomboooş geldi :)
Ben de arkadaşla görüşrceğim. Bayağıdır görüşmemiştik. İyi gelecek.
Akşam da kuzenim aradı. İstanbula gelmişler bize de uğramayı düşünüyorlarmış.
Arkadaşla kısıtlı zaman görüşeceğim

Canım çok geçmiş olsun, daha yazılanların hepsini okumadım. Ama baban rahatsızmış. Acil şifalar canım, Allah her daim güç kuvvet versin

Canım sen de çalışıyorsun, kendini ödüllendir.
Sonuçta senin de hakkın.
Ben zamanında eşime kızmıştım.
Çünkü hiç birikimimiz yoktu zaten o zaman parayı savuruyordu. Yardım vakfı gibiydi
Hiç peşinatsız iki kredi çekerek ev almıştık.
O kadar sıkıştık. Ben evlenirken de eşya aldırmamıştım. Yeterki ev alalım kullanırım eski eşyaları demiştim.
Kendim aldığım eşyalar hariç, gerisi onun eski eşyalarıydı.
Sadece yatak oda takımını o almıştı.onu da evlenmeden önce iki taksitini ben ödemiştim.gerisini evlenince o ödedi.
Çamaşır makinası rotar veriyordu.idare ediyordum.
Tam ev almışız o sıkışıklıkta, neymiş teyzesinin televizyonu bozulmuş da kardeşi demiş birlikte teyzeye televizyon alalımmı.
Benim sinir katsayım arttı o an. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Bu evdeki eşyaların hepsini yenilemediğin sürece kimseye birşey almıyorsun, ne zaman yenilirsin o zaman alırsın dedim.
Ertesi gün ona bile sormadan gittim, kurutmalı çamaşır makinamı aldım.
Gözümde değil, çok parası varsa yapsın ama o kadar idare ediyorum, işe gidiş gelişim desen metrobüste tıklımtıkış. Kendi gücümüzle birşey yapmaya çalışırken, tahammül edemedim.
Şimdi önceliği evine veriyor tabiki.Ben söylemeden kendi alıyor. Sanırım eğittim
Sen de çalışıyorsun, senin daha çok ihtiyacın var. Bu konularda hiç taviz verme, gerçekten hiç de aman düşünceli oldu da ekonomik davrandı diyen olmuyor.
Al kendini şımart

Canim ben kendimi sıkmam zaten ihtiyacım ne varsa alırım. Supurgeyi ben alamadığım için değil. Evine bi faydası olsun biseyide o aldin istedim hesaplarimiz ayri olduğu icin

Kadınlar neden evleniyor, erkek çocuk büyütmek içinmi :)
Şu erkek çocuklarına anneler biraz sorumluluk verse hiç böyle olmazdı.
Oğlan çocuğum olsun diye hiç düşünmedim.ama sırf erkek çocuk nasıl yetiştirilirmiş görülmesi için oğlum da olsa olur demişliğim var
Kadın çalışırken bir de bu rahatlıkları öldürüyor beni.
Manevi olarak külfet yetmiyor gibi maddi olarak da külfet :)
Allah sabır versin.
Güvensen otur çalışma diyeceğim ama güvenemezsin de

Canım babana geçmiş olsun, Acil şifalar. Allah anne babalarımıza uzun ömür versin. yazın ara ara ne durumdalar diye

Baby benim hep dediğim şey, çalışsam özel okula gönderirdim. Belki maaşımın çoğu okula giderdi ama devlet okulları yarım gün çalışan anneye çok zor.
Hem sınıflar daha kalabalık olur. Ekstra okul harici birşeyler spor yüzme jimnastik gibi şeyler yapmaya fırsat yok.
En iyisini söylemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…