- 21 Ağustos 2015
- 31.356
- 95.058
- 37
Bereketli olsun bacımİyi geceler
Gece kuşu geldi
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririmneyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.
Benimkide düşünmüyorAynı benim eşim de kısmaz alır kıza desen cabası. Bir de parayı ne yaptın hiç demezdi sanırım ondan alışmışım. Demesi tuhaf geldi.
Yarını hiç hiç düşünmez. Gününü yaşar.
Ondan dolayı kocadan para gizleyen kadın oldum :)
Bir de biriktirse de, o biriken paranın kalacağına ben inanmıyorum.
Bizim biriktirmemiz daha iyi bence. En azından zor günümüzde paramız olacağı ferahlığıyla yaşarız.. birikimci kadınlar
Benimkide öyle hep duygusundan kaynaklanıyor aslında yer vermese millete acıyor sen milleten daha kötüsün farkında değilki adamBizim de artık öyle, ancak yetiriyor. Tabi ben çalışmıyorum. Çocuk var. Artık evini düşünmek zorunda o da farkında.
Yıllarca herkesi düşündü. Bugün kendine istediği arabayı alamıyorsa ve bir zamanlar düşündüğü insanlar onun istediği arabayı alabiliyorsa hepsi onun o duygusal hassaslığından, ve insanların bunu kullanmasından.
Ben yapacağımı yaptım, çok fedakarlıkta bulundum. Verici oldum. Hala da yeri geliyor dikkat ediyorum.Daha yapacak da birşeyim yok.Kendi düşünsün
Kuzu benimkide dusunmezdiBenimkide düşünmüyor
Ya bi sıkıntı olsa kenarda paramız yok yani hemde hiç
Ay başı gelince başa
Hatta Birgün öncesi demiştim
Kenarda paramız olsun acil bişey olur
Arabada bozuldu 1500 baymıs gelmiş
Çekici filan geldi
Benimkide öyle hep duygusundan kaynaklanıyor aslında yer vermese millete acıyor sen milleten daha kötüsün farkında değilki adam
Baby gücü Olmasa da en azından adam bakımına bakıyo çocugun
Benimki bebeler hep kendi üzerimdeydi halada aynıyım
Bu yönden iyi enişte
Bakıyo bizimki de uzaktan bakıyo
Anamın evinden getirmedim yani bi zahmet baksın:)Benimkide düşünmüyor
Ya bi sıkıntı olsa kenarda paramız yok yani hemde hiç
Ay başı gelince başa
Hatta Birgün öncesi demiştim
Kenarda paramız olsun acil bişey olur
Arabada bozuldu 1500 baymıs gelmiş
Çekici filan geldi
Benimkide öyle hep duygusundan kaynaklanıyor aslında yer vermese millete acıyor sen milleten daha kötüsün farkında değilki adam
Baby gücü Olmasa da en azından adam bakımına bakıyo çocugun
Benimki bebeler hep kendi üzerimdeydi halada aynıyım
Bu yönden iyi enişte
Bakıyo bizimki de uzaktan bakıyo
MerhabaMerhaba. Jaluzi araştırıyordum ki tesadüfen burayı buldumMutfağıma yaptırmak istiyorum. Kullananlar, memnun kalanlar varsa fikrinizi almak isterim. Bir de İstanbuldayım önerdiğiniz yerler varsa şahane olur.
Valla düşünüyorumKız sekreter sen düsünmüyon mu 2.yi
Komsu teyzler gibi sordum ama
Bereketli olsun altının ve alışverişlerin canimİyi geceler
Gece kuşu geldi
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririmneyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.
SAol canım diğer makinemde vesteldi 13 sene kullandım nerdeyse bir 15 sene kullanırız inşallahGüle güle kullan canım. Uzun yıllar işini görsün. Ek garanti yaptır istersen. İyi oluyor. Ben buzdolabını yaptırmıştım çok işe yaradı
Allah gönlünüze göre versin kuzuValla düşünüyorumisterim yani canım oglusta kardeş istiyor bizim tedavili oldu o yüzden uğraşmanız lazim
Saol canım cümlemizeAllah gönlünüze göre versin kuzu
Benimkinde hiç yok bacı heray sıfıra başlarKuzu benimkide dusunmezdi
Ama ben söyleye söyleye kumbara yapıyor zaten Bayadır kutsal damacana biliyonuz
Bes biriktiriyor
Ve hesabında hep 5-10bin tutuyor.
Cekmiyor onu.
Kiraya dokunuyorum bazen aylarca dursun hastalık olur Allah korusun ameliyat durumu olur dursun diyor
Ama hep diyordum.
Bisi olsa kimden isticez, kim çıkarır verir.
3-5 kuruş olsun kenarda
Çok bisi diil ama olsun.
Altınlardan falan hariç bizde de öyle fazla meblalar yok malesef
Ev araba var elimizde işte.
Hamur heryeri un oluyo iyi güzelde işteİyiaksamlar bacımlar
Bende bugun sıkma yaptm
Neyime güvendiysem giristim hamura.
Annem orjinalini yapar hamurunu ekmek iciyle tutar.
Tabi bende onu yapacak hamur kabiliyeti yok düz unla yaptım
Kocamda girdi kapıdan,annen hamurla savasmıs yine kızım dedi haspam
Sandıki olmadı
Kız yiyince baktı olmus 5 tane yedi
Sen biliyomussun bu isi ,ugrasmamak icin yapmıyodun demek diyo bana
Yarın yanıma da alırım dedim ama bitirdiler
Patates sulusu vardı onla yediler kalanları aksm.
Yarın anamdayız kıza bakck yemek derdimiz yok.
2.5 saattir hamur oynayıp,etkinlik yapıyorm artık uyusa diye bakıyorm belim koptu