Ben almadım.En gerekli Bebeli evebizim evde oğlan 2 kere tv ekranı kırdı 3 yaşında 3 tv
benimkiler legoyu tv ye firlatmaya basladi iki gundur .belli yani skaatlik cikacak yeni guncellemeyle geldiBen almadım.
Çekmecelere korumada takmadim
Bakalım simdilik vukaatsiziz
Çekmeceler dolaplar bile ilgisini cekmiyor artik.
Aldi hevesini karistirmiyor
Benimki atmayı bilmiyor pek.benimkiler legoyu tv ye firlatmaya basladi iki gundur .belli yani skaatlik cikacak yeni guncellemeyle geldi
Arkadasimin oğlu öyle benimkininde öyle şeyleri olmadı şükür onunki kız kardeşinin teli balkondan attı kumanda attı bı ara TV ye ekran kırıldı bir TV parası nerdeyseBenimki atmayı bilmiyor pek.
Ama eltimin torunu kırmıştı onların tv bisi atıp
O güncelleme bize gelmez inş.
Evet ya pahaliymisArkadasimin oğlu öyle benimkininde öyle şeyleri olmadı şükür onunki kız kardeşinin teli balkondan attı kumanda attı bı ara TV ye ekran kırıldı bir TV parası nerdeyse6 ay tüplü TV izledi kız kocası asgari ücret alıyor ev kira annesi yardım etti yaptırdı
Allah rahmet eglesinSelam kızlar
Dostlar sağolsun hepinize teşekkür ederim..
Bugün de apartmanda minnoş bi teyzemiz vardı onu kaybettik.. 3-4 komşu toplanıp akşama okuyacağız duasını.. ev hala aldı başını gidiyor toplamak öyle zor geliyo ki yavaş yavaş yaparım artık.. Kaçış yok gittikçe çoğalıyor
Bu akşam dünden kalan ıspanağım var biraz.. Mercimek atarım düdüklüye yanına da ıspanaklı tava böreği yeter..
Yenmiyor çok bişey zaten bizde
@All is well sağlıkla kucağınıza alın
Bizde kira dogalgaz onda kres ondababyloading87 canim valla ne zamandir yazicam tasinma isleri vs derken yazamadim .bizim evde de cocuklarin butun masraflari arabanin sigorta vergi mutfak ben de .esim kredi kira faturalari oduyor .ayin sonuna birikim adina pek bisi kalmiyor krediyi oduyoruz sukur o da birikim sayilir .
yani esle masraflari ortak odemek cok normal ama bunu yaparken uslup tavir cok onemli .esine bu kadar kizma sebebin de bu sanirim .
cok sevdigim cok saygi duydugum bir ablanin esi ayni boyleydi .o da kira faturalari oduyor bana karismiyor diyerek surdurdu evliligini . cocuk buyudukce masraflari artiyor insan kocasina da ihtiyac duyuyor . o yuzden bosver takilma kendine ayri mutluluk alanlari yarat . umarim her sey sizin icin daha guzel olur
Benim eltim yok ama kocam varAy kurban olsun sana kendi gibi biri gelcekmis aslında ona gorcekmis gününü fedakarsin çoğu şeyle sen ugrasiyorsun
Kız deme öyle cocukluk arkadasıymısSelamm
Dün akşam eşim gorumceme geçmiş.
Eşim gündüz Bi inince aramıştı onun harici konuşmadık.
Akşam aradi açmadım.
Gorumcem aradi kahkaha gırla gidiyor.
Gorumcemlede soguk konuştum kızı uyutucam uyucam fln dedim.(o da yapıştı bırakmıyor her gün arıyor hiç sevmem)
Msj attım aramayın beni, senin cenazeye falan gittigin yok bildiğin gezmeye gitmişsin kahkahalar falan, sohbet kolay gelsin dedim.
Cvp yazmadı.
Sabah uçağıyla gelecek.
Gitmesine sinir oldum çünkü
Didisinin disisi
Neymiste cocukluklari beraber geçmiş cocuklariyla
Gitmese olmazmış.
Hayır hiç biri para gider diye gitmiyor kardeslerinden bu atlıyo.
Git gel 1.200tl verdi.
Hiç acımıyorum artık cat cat harcıcam yine.
Bak sabah sabah doldum yine.
Tabi para var benimkinde o gitsin.
Hepsinin çocukluk arkadaşı sadece esimin değilKız deme öyle cocukluk arkadasıymıs
Allah rahmet eglesin
Bende giderdim Allah gecinden versin basıma gelse,imkanım varsa.
Ye bacım yemezsen yiyorlar zateneSelamm
Dün akşam eşim gorumceme geçmiş.
Eşim gündüz Bi inince aramıştı onun harici konuşmadık.
Akşam aradi açmadım.
Gorumcem aradi kahkaha gırla gidiyor.
Gorumcemlede soguk konuştum kızı uyutucam uyucam fln dedim.(o da yapıştı bırakmıyor her gün arıyor hiç sevmem)
Msj attım aramayın beni, senin cenazeye falan gittigin yok bildiğin gezmeye gitmişsin kahkahalar falan, sohbet kolay gelsin dedim.
Cvp yazmadı.
Sabah uçağıyla gelecek.
Gitmesine sinir oldum çünkü
Didisinin disisi
Neymiste cocukluklari beraber geçmiş cocuklariyla
Gitmese olmazmış.
Hayır hiç biri para gider diye gitmiyor kardeslerinden bu atlıyo.
Git gel 1.200tl verdi.
Hiç acımıyorum artık cat cat harcıcam yine.
Bak sabah sabah doldum yine.
Tabi para var benimkinde o gitsin.
Orda insanlık devreye giriyor bence.Hepsinin çocukluk arkadaşı sadece esimin değil
Onlar gitmez ama paraları gider
Bende gitmem çocuğumu falan bırakıp başka şehre.Orda insanlık devreye giriyor bence.
son görev ne bilim.
Mesela ben giderim kocam gitmez öyle bi durumda.
O da masraf der.Aynı sehirdeyse gider,ama baska sehirdeyse gitmez.
Umrum diilYe bacım yemezsen yiyorlar zatene
Bende aynı sehirdeysem giderim çok uzaksa şuan onu bile çocukla kesmiyor gözüm okdayken gidiyorum çoğu yere sıkılıyor hemenUmrum diil
1.200tl para bulup oralara gidiyor
Kimsede yokmuş dışarıdan gelen.
Kış günü kim gider yahu benimki gibiler
Annesi mi?Arkadası sandım ben.Bende gitmem çocuğumu falan bırakıp başka şehre.
Arkadaşım değil ölen netice 85yasindaki annesi Allah rahmet eylesin yani napim.