Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksam aksam aydınlanma yasadım
Aralık sonu fabrikadan 6 kg deterjan geldi
Ocak bası actım paketi
Gecen hafta annem kıza baktı ya,camasırları yıkadı duramadı.
Pakette 2 kg anca kalmıs deterjan
Kız dedim deterjnı nereye bosalttın
Yoo biyere bosaltmadım dedi
O an aydınlanma yasadım kadının elinin ayarı yok
Bende kullandım tabi pakettten onun öncesinde ama anamın elinin ayarı yok fazla fazla atar o deterjanı
Bide bana yumusatıcı niye kullanmıyon sen diye kızıyo
Zararlı kullanmıyorm ben dedim

Çok sevindim sekreterim, güle güle kullan canım.
Kızlar doktora gidip geldik 15.5 haftalikmis ve kız bebek yine atışını vs dinledik şükür sağlıklı inşallah emzirme konusunu sormayı unuttum mesaj atacağım gayet aktif emiyor henüz 11 aylık
Ay ne güzel bir haber, Allah sağlıla sıhhatle kucagına almak nasip olsun mucize gibi, biliyormusun benimde iki kızım var. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.

Oy masallah saglıkla gelsin insallah
Çok teşekkür ederim babyloading87
Amin inşallah ablacım senin yazdıklarınida ilgiyle takip ediyorum kızlarını biliyorum hepsine güzel ömürler versin Rabbim

Kızlar doktora gidip geldik 15.5 haftalikmis ve kız bebek yine atışını vs dinledik şükür sağlıklı inşallah emzirme konusunu sormayı unuttum mesaj atacağım gayet aktif emiyor henüz 11 aylık
Oyy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel iki kardeş birlikte büyüyecekler hayatta en özendiğim şey kızkardeşler

Merhabalaar kızlar
Bugün hava çok güzeldi annemlerle birlikte parka doğru gittik kızım koşturdu eğlendi, sonra da dışarda yiyelim bugün dedik ay ne iyi geldi uzun zaman sonra. Eve gelince de bi iş yapmadım daha bugün keyif yaptım dünya varmış ya. Ha kalan işleri yarın yine ben yapcam ama olsun

İyi geceler
Gece kuşu geldi
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririm neyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.

Çok teşekkür ederim babyloading87

Amin inşallah ablacım senin yazdıklarınida ilgiyle takip ediyorum kızlarını biliyorum hepsine güzel ömürler versin Rabbim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, gerçekten gönülden kardeş olduklarını görmeyi nasip etsin. Her daim birbirlerinin yanında olsunlar

Güle güle kullan canım. Uzun yıllar işini görsün. Ek garanti yaptır istersen. İyi oluyor. Ben buzdolabını yaptırmıştım çok işe yaradı

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Aynı benim eşim de kısmaz alır kıza desen cabası. Bir de parayı ne yaptın hiç demezdi sanırım ondan alışmışım. Demesi tuhaf geldi.
Yarını hiç hiç düşünmez. Gününü yaşar.
Ondan dolayı kocadan para gizleyen kadın oldum :)
Bir de biriktirse de, o biriken paranın kalacağına ben inanmıyorum.
Bizim biriktirmemiz daha iyi bence. En azından zor günümüzde paramız olacağı ferahlığıyla yaşarız.. birikimci kadınlar

30 yaşında evlendim. Evlilik ile ilgili yorumum, iyiki acele etmemişim.
Bir de kızıma İlerde büyük konuşmayayım ama en son evliliği düşün, hatta bazen hiç düşünme diyesim var

Bizim de artık öyle, ancak yetiriyor. Tabi ben çalışmıyorum. Çocuk var. Artık evini düşünmek zorunda o da farkında.
Yıllarca herkesi düşündü. Bugün kendine istediği arabayı alamıyorsa ve bir zamanlar düşündüğü insanlar onun istediği arabayı alabiliyorsa hepsi onun o duygusal hassaslığından, ve insanların bunu kullanmasından.
Ben yapacağımı yaptım, çok fedakarlıkta bulundum. Verici oldum. Hala da yeri geliyor dikkat ediyorum.Daha yapacak da birşeyim yok.Kendi düşünsün

Bereketli olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…