Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kesinlikle haklısın
Olumsuz konusup onu cagirmamak gerekiyor aslında.
Olur fakat zamanı var.
Neden olmasın demek lazım.
Ev beni için şöyle önemli
Ben evi seviyorum, evde vakit geçirmeyi falan.
O sebeple evin enerjisi bana iyi gelsin istiyorum.
Bu evim küçük ama bana çok sevimli geliyor
Kim gelirse ferah diyor beğeniyor.

Bende küçükde olsa olur yeterli yeni ev olsun diye dua ederim.
Duada detay verin kizlar

Turuncu diyince vosvoslu ablamız geldi aklima

Rüyacım öncelikle başınız sağolsun, sana da geçmiş olsun. Evi hep toplamak istiyor, ama sağlımız yerinde olsun hep toplarız. Masraflara gelince evde yumurta az kalmış yürüyüş sonrası gittim a 101 s boy 36.7 tl kasaya geldim kasada ki kız tanıyor mahallenin marketi sonuçta ocagıma incir agacını diktim dedim abla her kasaya gelen söyleniyor diyor. Ama hayat çok pahalı aldıklarınızı da afiyet şifa ile tüketin.

Valla bacım
Bende 100tl daha baydim krem rengi pant. Aldım.
Sefam olsun valla
Lumberjack Bi ayakkabi aldım sneaker yazın seviyorum onuda aldım rahat mı bilmiyorum.
Bakicam.
Bi de bej canta beğendim 139tl 20sinde alicam onuda
Yazlık bisiler almaya başladım.
Siyah superstar istiyorum.
Tshrt falan alicam.

Valla kart kesilince Bi 3bin yerim gibi
Söyledim eşimede

Bu sene ztn 1 bilezik daha alicam başka yatırım yapamam.
İhtiyaçlarımız var.
Dolabı yenilicem.
Yazlık almam lazım.
Kıza alınacak daha

Az önce tıkla gel al uygulamasından yumurta indirime girmiş 15 tanesi l 19.90 2 paket, yaglı süt indirime girmiş 3 paket 2 paket margarin ve 6 paket 20 li nescafe aldım eşime söyledim sepeti bir zahmet ödeyip akşam iş çıkışı alırmısın dedim. Almış az önce söyledi. Kahve tüketimimiz çok fazla seviyoruz diyorum artık. Bu günlük alışveriş bize 203 tl ye geldi birde markete ben bıraktım sabahleyin inşallah bu ay birikim yapabiliriz.

Selammm

Yarin arkadaşım gelecek sufle yapicam ona cikolata yoktu evde
Bitter çık., yumurta, margarin, oğlan cips istedi evde ya cips ve kola falan siparis girdim 67tl.
Nohutlu pilav yaptım.
Sulukofte yapicam.

Sabah gardropsda satisim vardi onu kargoladim PTT.
Yarim saatte yürümüş oldum hem git gel.
Evi süpürdü
Kiz uyursa silicem birakmiyo villadayi
Toz alırım.

Yarin sabah yapicam herseyi.
Tava böreği
Patates salatası
Kremali milfoy
Elmali kurabiye

Kahveylede sufle

Sufleleri yapıp buzluğa kaldırıyorum
Fritozde pişiriyorum 9dk kadar
Çok güzel oluyo

Aksamdan yapip buzluga kaldırcam.

T thesekreter sekreterim çamaşır makinasını ben geçtiğimiz yıl değiştirdim. Bizim ailecek görüştüğümüz servis işi yapan tanıdığımızı aradı eşim makinemiz de hoover markaydı ve alalı iki yıl olmuştu. Arızalandı geldi baktı ve tamir ederim ama masrafı çok fazla dedi yeni makine alın sizin için daha iyi olur dedi ben hep simens, bosch ve en son hoover marka kullandım bana söylediği alıcagınız makineyi arçelik, beko veya altus alın dedi en fazla beş yıl dayanıyor artık içinde kullanılan malzemelerin ömrü o kadar dedi bizde altus aldık ama memnunum sana sadece fikir olsun diye yazıyorum tabi ki tercih sizin, birde önce esnafı gezdim çok söylediler internetten hb aldık çok daha hesaplı tuttu.

Menü güzelmiş afiyet şifa olsun size. Sufleyi fritözü aldığımdan beri bizde orda yapıyoruz. İyi ki almışız geçen trendyolda baktım fiyatı 2 bin tl olmuş hemen hemen.

Bir ara yazlıkları çıkarıp ayırmam lazım.
Siyah bol kesim pant. Almistim
Çok beğendim yedeklim dedim (bu yaz ustumden cıkarmam artik) bedeni kalmamış
Bej rengi aldım.
Haki falan gelirsede alırım dedim.
Yok gibi aşırı rahat.
Yazın Bi spor ayakkabi tshrt giy çık.

Beyaz, siyah, bej falanda tshrtler almam lazım.
Kart kesilince beğendiğim bej cantayi alicam.
Bi de beli lastikli ince pant bulsam 2 tane bu yaz beni ihya eder.
Eteklerim var. Giyerim.
Elbise çok zor buluyorum midi bulmak zor ya bende midi seviyorum.

Kıza da şort tshrt alırım outleti bulduğum iyi oldu
Hepsini birden alırım
Sirt Çantasi ve şapka falan istiyorum bu yaz kıza
Gezerken takar minnoş

Menü güzelmiş afiyet şifa olsun size. Sufleyi fritözü aldığımdan beri bizde orda yapıyoruz. İyi ki almışız geçen trendyolda baktım fiyatı 2 bin tl olmuş hemen hemen.
Olmuşmu
En son 1.650 gormustum
Valla sen kullanıcı olarak söylemesen ben cesaret edemezdim almaya.
İnsan kullanan birinden duymak istiyor.
Iyiki almışım bende sagolasin
Suflesine bayildik bizde
Balikda yaptım.
Cupcake denicem Bi kerede

Sem markaydı değil mi sizin ki bende bayağıdir almak istiyordum sıfırlar uçtuğu için dolaptan aldım bugün nasipse gelecek kizartmayida çok seviyoruz sağlıklı yeriz dedim sufleyi buzluğa kaplarla atıp direk çıkarip mi pişirmeye atiryorsun tr_lelli Tefal airfy aldım bir kiloluk olanından 500tl civarına geldi inşallah sorunsuz kullanabilirim

İnşallah sorunsuz sıkıntısızdir
Kullanımı kolay ve güzel
Biz sürekli patates kizartiyoruz hatta sabah da kızarttim

Evet sufle kaplarim var seramik onlara koyuyorum sufle hamurumu buzlukta duruyor
Buzluktan çıkarıp direk fritoze koyuyorum.
9-10 dk 180°pişiyor.

Hala bisi yapamadım.
Kızı yıkadım bende ıslandım dedim bende dus alım öyle çıkalım artık.
Kızı giydir yedir derken uyumadı hala.
Bi silip toz alaydim
Kardeşim balık getirecekmiş ama yarın pisiririm kokusu illa kalıyor nekadar silsemde yarın arkds. Gelecek hiç kizartamicam.

Geçen buhurdanliga dalın yumuşatıcı koydum sulandırılmış ayyy ev mis gibi dalin koktu
Yarin sabahda yakarım biraz.

Bi silip toz alsaydım.
Sabah yapamam kurabiye milfoy salata hepsi sabaha kaldı.
Uğraşamam sabah silmekle.

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin
Ay masraf hiç bitmiyor abla birde çok pahalı herşey sözde KDV indirimi oldu ama herşeyi zamlı yapıp indirim yaptılar sözde
Saol canım aldım şükür Vestel marka 9 kg

Selam kızlar
Çıktım hallettim şükür makineyi yarın gelcek mağazadan iki güne en fazla gelir servis kurmaya ddiler vestelin 9 kg wifi özellikliymis gri renk 1000 lira fln pahalıya geldi elden taksitle aldık binde nakit vercem yarın geldin 750 fln ödemesi olcak bizede en azından paralarım kalcak bende yarimligin dursun bozdurma ddi 1 bin fazla öderiz direk para çıkmasın diye

A 101 uğradım gelirken eşime permatik 4 lu alımda indirim vardı günlük ped oglusa diş macunu iki kahve ekmek 30 kusur verdim çiğ köfte dürüm aldım 7 ona verdim eve geldim duş aldım kahve içip namaz kıldım esim dışardan yeriz ddi esraya bakıyorum çıkıp oglusu alcam

Sizin bebe kücük ya:)Benimki sabah 7.30 da cıkıyo Aksm 16.30 a kadar yok:)
Benimkide yanında fazla parası olmaz o cüzdandan anca 100 tl vardır
Bende varım yolmaya
Aylık bana birmiktar veriyo gaz bitince dedim bu miktarı 500 artıracaksın tmm dedi. Yoksa dağıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…