Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksam aksam aydınlanma yasadım🤭😆
Aralık sonu fabrikadan 6 kg deterjan geldi
Ocak bası actım paketi
Gecen hafta annem kıza baktı ya,camasırları yıkadı duramadı.
Pakette 2 kg anca kalmıs deterjan
Kız dedim deterjnı nereye bosalttın🤣
Yoo biyere bosaltmadım dedi
O an aydınlanma yasadım kadının elinin ayarı yok😆
Bende kullandım tabi pakettten onun öncesinde ama anamın elinin ayarı yok fazla fazla atar o deterjanı😆
Bide bana yumusatıcı niye kullanmıyon sen diye kızıyo
Zararlı kullanmıyorm ben dedim🙈😅

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin

Ay masraf hiç bitmiyor abla birde çok pahalı herşey sözde KDV indirimi oldu ama herşeyi zamlı yapıp indirim yaptılar sözde 🤦

Saol canım aldım şükür Vestel marka 9 kg
Çok sevindim sekreterim, güle güle kullan canım.
Kızlar doktora gidip geldik 15.5 haftalikmis ve kız bebek yine ❤️ atışını vs dinledik şükür sağlıklı inşallah emzirme konusunu sormayı unuttum mesaj atacağım gayet aktif emiyor henüz 11 aylık
Ay ne güzel bir haber, Allah sağlıla sıhhatle kucagına almak nasip olsun mucize gibi, biliyormusun benimde iki kızım var. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.

Oy masallah saglıkla gelsin insallah🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim babyloading87 babyloading87 🥰
Çok sevindim sekreterim, güle güle kullan canım.

Ay ne güzel bir haber, Allah sağlıla sıhhatle kucagına almak nasip olsun mucize gibi, biliyormusun benimde iki kızım var. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.
Amin inşallah ablacım senin yazdıklarınida ilgiyle takip ediyorum kızlarını biliyorum hepsine güzel ömürler versin Rabbim

Kızlar doktora gidip geldik 15.5 haftalikmis ve kız bebek yine ❤️ atışını vs dinledik şükür sağlıklı inşallah emzirme konusunu sormayı unuttum mesaj atacağım gayet aktif emiyor henüz 11 aylık
Oyy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel iki kardeş birlikte büyüyecekler🥰 hayatta en özendiğim şey kızkardeşler 🧿

Merhabalaar kızlar ☺️
Bugün hava çok güzeldi annemlerle birlikte parka doğru gittik kızım koşturdu eğlendi, sonra da dışarda yiyelim bugün dedik ay ne iyi geldi uzun zaman sonra. Eve gelince de bi iş yapmadım daha bugün keyif yaptım dünya varmış ya. Ha kalan işleri yarın yine ben yapcam ama olsun😂

İyi geceler
Gece kuşu geldi 😅
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin :KK34:
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririm😅 neyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.

Çok teşekkür ederim babyloading87 babyloading87 🥰

Amin inşallah ablacım senin yazdıklarınida ilgiyle takip ediyorum kızlarını biliyorum hepsine güzel ömürler versin Rabbim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, gerçekten gönülden kardeş olduklarını görmeyi nasip etsin. Her daim birbirlerinin yanında olsunlar🤲

Selam kızlar
Çıktım hallettim şükür makineyi yarın gelcek mağazadan iki güne en fazla gelir servis kurmaya ddiler vestelin 9 kg wifi özellikliymis gri renk 1000 lira fln pahalıya geldi elden taksitle aldık binde nakit vercem yarın geldin 750 fln ödemesi olcak bizede en azından paralarım kalcak bende yarimligin dursun bozdurma ddi 1 bin fazla öderiz direk para çıkmasın diye
Güle güle kullan canım. Uzun yıllar işini görsün. Ek garanti yaptır istersen. İyi oluyor. Ben buzdolabını yaptırmıştım çok işe yaradı

Selam kızlarr

Ayy pek uğrayamadım.. İyidir herkes umarım.. Ben kaç zamandır hiç bi şeyle ilgilenmiyorum. Ev aldı başını gidiyor vallahi dur diyesim yok...
Eşimin büabaannesi öldü. o dönem rahatsızdım ellemedim evi.. Sonrasında 3-4 gün kayınvalideme taşındık her gün.. Yine ev kaldı.. 3 gün de oruçluyum diye dokunmadım:skandal:

Silip süpürsem şimdi eminim bi torba toz çıkar :KK43: Çocuklar oyuncakları dağıttı da dağıttı ayak basmaya yer yok..

yine de toplamadım bu sabah oğlumla parka gittik.. herşey ıslakmış :KK43: cafedeki paralı oyuncaklara bindirdim 4 tl oraya verdim
A101 de 10 tl çikolata .. Sonrada yerel marketten patates fln aldım 69 tl multinetten çektirdim..
28 lira da nakit verdim roxy matik aldımm..

Evden çıkmasam çok daha iyi vallahi.. Ama evde de o biriken işler üstüme üstüme geliyoooo :KK43:
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

AY sinir ediyolar valla bilmiycekler kenarda paranı valla benimkide diyor istesem vermezsin altın diyor valla 2022 yılı olmuş elimde yikayamayacagim dfim geçen 3 5 parça şey yıkadım sıkarken kollar gitti valla bugün hallolur insallah dün bir cesaret oglus yokken açtım makineyi çok doldurmadim ama ses yapıyor sıkarken acaip🤦

AYnen şimdi hakkını yemiyim çocuk o durumlarda olsa hiç düşünmez parası varsa cebindeki hepsini koyar istediğini alır ben kızarım simartiyor çok diye hesap bilmez işte eve alır kismaz o konuda bişe diyemem ama biriktirme yarını düşünmez pek
Aynı benim eşim de kısmaz alır kıza desen cabası. Bir de parayı ne yaptın hiç demezdi sanırım ondan alışmışım. Demesi tuhaf geldi.
Yarını hiç hiç düşünmez. Gününü yaşar.
Ondan dolayı kocadan para gizleyen kadın oldum :)
Bir de biriktirse de, o biriken paranın kalacağına ben inanmıyorum.
Bizim biriktirmemiz daha iyi bence. En azından zor günümüzde paramız olacağı ferahlığıyla yaşarız.. birikimci kadınlar:KK59:

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize. Sabah güneşi yavaş yavaş odanın içine giriyor. Seviyorum böyle güne başlamayı. Eşimi de gönderdim iki gün hastanede eylem varmış otururuz dedi ben de dinlen dedim. O gidince başlıyorum işlenmeye lavaboların günlük temizliğini yapıp havluları değiştiriyorum. Toz aldım, elektrikliyi açıp paspas çektim kereviz sapı ve pancar sapı var onları doğradım suya bastım. Akşama yemek olayım yok dünden etli nohut ve pilav var iki çeşit de mezem var yeter. Birazdan yürüyüşe çıkacam az alış verişim de var onları da yapar gelirim. Öğleden sonra çok çabuk geçiyor. Eşler gömülmüş valla her zaman gömebilirim o potansiyel bende de fazla fazla var. Artık bazı huylarını kaldıramıyorum. Hafta sonu ikimiz yazlığa gittik havalandırmaya iki saat kalıp havalandırıyoruz, arabadan daha inmeden köpekler etrafımı sardı yazın çok insan olduğu için hayvanların bakımı mamalarla oluyor köpekler her gelenden bekliyor tabi bizde de alışkanlık yok mamayı bırakın ekmek bile almıyoruz bir iki kez yapsak alınır ama bizde almadan gidiyoruz ve köpeklerden çok korktugumu biliyor küçükken ısırmıştı beni şimdi hala korkarım, neyse arabadan indik ben hoşt hoşt diyorum ama 6 köpeğin olduğu bir yerde ortalarında kaldım bana gülüyor ne varmış korkacak diyor. Allahım kan beynime sıçradı çok hoşuna gitti dedim, Allahtan korkum olmasa sana şurda fena dalarım dedim. Küçük kızım bile beni köpeklerden korur onların önüne geçer anne sen geç der ama benim kütük kocam anlamıyor benim o halimin nesinden zevk alır anlamam çok sinir oldum kızlar öyle böyle değil. Daha neler var ama ne kadar yaz beni kesecek cümleyi henüz ben oluşturamadım. Bazen diyorum nesine evlendim ben bunun, ama ez cümle hayat devam ediyor diyorum sonra.
30 yaşında evlendim. Evlilik ile ilgili yorumum, iyiki acele etmemişim.
Bir de kızıma İlerde büyük konuşmayayım ama en son evliliği düşün, hatta bazen hiç düşünme diyesim var:rolleyes:

Benim de yaşadığım tecrübeler sonucu eş kişisi sirekli borca sokulmali azicik rahatlık oldu mu akraba kişilerine aciliyorlar benim eşimde duygusaldır düşüncelidir suistimal edilmeye çok açık ev araba borcu bebek derken anca ay sonunu getiriyor artık😅

Maşallah biz bebisle anca kahvaltı ettik ilk uykusuna yattı tembellik etmez kalkarsan iyi olacak gaza geldim bak şimdi 😁
Bizim de artık öyle, ancak yetiriyor. Tabi ben çalışmıyorum. Çocuk var. Artık evini düşünmek zorunda o da farkında.
Yıllarca herkesi düşündü. Bugün kendine istediği arabayı alamıyorsa ve bir zamanlar düşündüğü insanlar onun istediği arabayı alabiliyorsa hepsi onun o duygusal hassaslığından, ve insanların bunu kullanmasından.
Ben yapacağımı yaptım, çok fedakarlıkta bulundum. Verici oldum. Hala da yeri geliyor dikkat ediyorum.Daha yapacak da birşeyim yok.Kendi düşünsün

İyi geceler
Gece kuşu geldi 😅
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin :KK34:
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririm😅 neyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.
Bereketli olsun bacım🧿

X