- 31 Ağustos 2017
- 2.228
- 10.325
- 34
Günaydın hepimize güzel bir cumartesi günü olsun. Eşimle ben erken kalktık kahvelerimizi içtik çayı demledim, birazdan gözlemeleri pişirir kahvaltıyı hazırlarım. Bu gün pazarımız var, mandıraya gider süt alırız küçük kızım ev yogurdu yiyor onun için mayalıyorum. Akşam için sebze kavurmam var akşamda sıra gelmedi onu başka akşam çıkarırım bu akşam tavuk pirzolam vardı buzdolabında onu çıkardım patates kızartırım çorba da hazır salata ve mezeler ile bu akşam da böyle geçer.
Zulamda biraz para var ama biraz daha biriktireyim bir çeyrek alayım diyorum. Geçen kış çok güzel birikim yapmıştım, ama bu sene faturalardan ve altının fiyatını yüksek olmasından çok birikim yapamıyorum o zamanda aklımda kalıyor ben çok mu harcıyorum diyorum kendime yükleniyorum. Bu ara harcamlarımı gözden geçireceğim bakalım bir yerlerde bir hata var ama nerde inşallah bulurum kendimi ikna edecek bir hatamı.
Zulamda biraz para var ama biraz daha biriktireyim bir çeyrek alayım diyorum. Geçen kış çok güzel birikim yapmıştım, ama bu sene faturalardan ve altının fiyatını yüksek olmasından çok birikim yapamıyorum o zamanda aklımda kalıyor ben çok mu harcıyorum diyorum kendime yükleniyorum. Bu ara harcamlarımı gözden geçireceğim bakalım bir yerlerde bir hata var ama nerde inşallah bulurum kendimi ikna edecek bir hatamı.