Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
Hayırlı cumalar:dua:
Kız gece 3 te uyandı aglayarak,mini mouse giycem ben diye:ruh:
Allahım rüyalarında neler görüyorsn evladım dedim kalktık,giydirdik geri uyudu:=)
Haftaya cuma defile varmıs okulda(nekadarda egitici etkinlikler yapıyorlar masallah)
Defile kostümlü gelsin diye yazı göndermisler.
Defile kostümü nedir bilmiyorz artık.
Tütülü elbise bulacam evden :)
Dün koci gelince bi yattı sabah kalktı
Yemekde yemedi bası agrıyormus
Sabah mutfagı yedi tabi aclıktan.
Kızda tost yicem bende dedi.
Sabahın 7si kalktım tarhana tostu yaptım ona birazını yedi,kalanı ben yedim.
Öyle cıktılar evdeen.
Süt ,kahve falan almam lazım bide bugun.
Yarın kıza annem bakcak.
Kardesimlerin karantina bugun bitiyo sükür.
Dün ayıramadım arkadaslara yollucaklarımı bugun ayırcam yarın kargo yapmam lazım.

İyi geceler
Gece kuşu geldi 😅
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin :KK34:
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririm😅 neyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.
Bereketli olsun bacım
Ruya Ruya başınız sagolsun
All is well All is well yaaa sağlıkla gelsin minnoş

Selammm
Yağmurla uyanmak 😌

Kıza bıldırcın hasladim uyuyo çociklerim aman uyusunlar.
Patatis salatasıni yaptım.
Elmali kurabiye tamam.
Sufleleri dünden yaptım
Kaldı börek ve milföy
Kremasini yapicam milfoyun şimdi.
Aksama yemeğimde var kafam rahat.
Evi supurup Bi islak mendil gezdiririm.
Dün akşam toz aldım deterjanli suyla toz yoktur emme tv onu zigonlar falan masallah yağıyor.

Odanın her yeri oyuncak şuan esime dedim oyuncak toplamaktan ev temizlemeye gücüm kalmıyor
Surdan başlarsın mıntıka temizligine diyor bana giderken
He he dedim.
Oyuncakların birazını kaldırmak farz oldu.
Az zikir cekicem dün hiç çekemedim rahatsiz oluyorum cekemedigimde

Aynı benim eşim de kısmaz alır kıza desen cabası. Bir de parayı ne yaptın hiç demezdi sanırım ondan alışmışım. Demesi tuhaf geldi.
Yarını hiç hiç düşünmez. Gününü yaşar.
Ondan dolayı kocadan para gizleyen kadın oldum :)
Bir de biriktirse de, o biriken paranın kalacağına ben inanmıyorum.
Bizim biriktirmemiz daha iyi bence. En azından zor günümüzde paramız olacağı ferahlığıyla yaşarız.. birikimci kadınlar:KK59:
Benimkide düşünmüyor
Ya bi sıkıntı olsa kenarda paramız yok yani hemde hiç
Ay başı gelince başa
Hatta Birgün öncesi demiştim
Kenarda paramız olsun acil bişey olur
Arabada bozuldu 1500 baymıs gelmiş
Çekici filan geldi
Bizim de artık öyle, ancak yetiriyor. Tabi ben çalışmıyorum. Çocuk var. Artık evini düşünmek zorunda o da farkında.
Yıllarca herkesi düşündü. Bugün kendine istediği arabayı alamıyorsa ve bir zamanlar düşündüğü insanlar onun istediği arabayı alabiliyorsa hepsi onun o duygusal hassaslığından, ve insanların bunu kullanmasından.
Ben yapacağımı yaptım, çok fedakarlıkta bulundum. Verici oldum. Hala da yeri geliyor dikkat ediyorum.Daha yapacak da birşeyim yok.Kendi düşünsün
Benimkide öyle hep duygusundan kaynaklanıyor aslında yer vermese millete acıyor sen milleten daha kötüsün farkında değilki adam

Baby gücü Olmasa da en azından adam bakımına bakıyo çocugun
Benimki bebeler hep kendi üzerimdeydi halada aynıyım
Bu yönden iyi enişte
Bakıyo bizimki de uzaktan bakıyo🤨

Benimkide düşünmüyor
Ay başı gelince başa
Çekici filan geldi

Benimkide öyle hep duygusundan kaynaklanıyor aslında yer vermese millete acıyor sen milleten daha kötüsün farkında değilki adam

Bu yönden iyi enişte
Kuzu benimkide dusunmezdi
Ama ben söyleye söyleye kumbara yapıyor zaten Bayadır kutsal damacana biliyonuz
Bes biriktiriyor
Ve hesabında hep 5-10bin tutuyor.
Cekmiyor onu.
Kiraya dokunuyorum bazen aylarca dursun hastalık olur Allah korusun ameliyat durumu olur dursun diyor
Ama hep diyordum.
Bisi olsa kimden isticez, kim çıkarır verir.
3-5 kuruş olsun kenarda
Çok bisi diil ama olsun.

Altınlardan falan hariç bizde de öyle fazla meblalar yok malesef
Ev araba var elimizde işte.

Benimkide düşünmüyor
Ay başı gelince başa
Çekici filan geldi

Bu yönden iyi enişte
Anamın evinden getirmedim yani bi zahmet baksın:)

Süpürgede tamam.

Hepsiburadaci abi geldi damlasakizli turk kahvesi almıştım o gelmis.
Sıcak ıhlamur ve 1 pogaca verdim.
Ihlamurda çok pahalı ya diyo.
Çatıda ihlamur, evde olsaydı verecektim
Neyse 1 siparisim daha var onu getirince hazır edim de verim.
Hala 1 çuval var.
Ihlamur zamanida geliyor okadar çok dağıttım ki bitmedi mübarek.

Kızı annem aldı
Sen işini hallet dedi sagolsun
Böreğide tavaya dosim çayı atınca ocağa onuda pisiririm

Merhaba. Jaluzi araştırıyordum ki tesadüfen burayı buldum🙂Mutfağıma yaptırmak istiyorum. Kullananlar, memnun kalanlar varsa fikrinizi almak isterim. Bir de İstanbuldayım önerdiğiniz yerler varsa şahane olur.

Merhaba. Jaluzi araştırıyordum ki tesadüfen burayı buldum🙂Mutfağıma yaptırmak istiyorum. Kullananlar, memnun kalanlar varsa fikrinizi almak isterim. Bir de İstanbuldayım önerdiğiniz yerler varsa şahane olur.
Merhaba
Ben mutfağıma yaptırmak istedim
Ölçü aldırmak için hatta perdeciyi cagirdim ama önermdi bana.
Zamanla yaglandıkça mekanizma bozuluyor.
Aradaki yağları silmekle hic kolay diil
Ben parama bakarım para için yaparım ama tavsiye etmiyorum sana dedi.
(Ben birazda takıntılıyım ama silebilirim dimi?
Ama temizlenir dimi? Falan falan diye sordukca sanırım önermedi)
Ama odada falan onerdi en fazla tozlanir siler geçersin dedi.

Selam kızlar cumamız mübarek olsun. Akşam yatmadan önce börek hamuru tuttum, sabah herkesi yolcu edince evin her tarafını toplayıp havalandırdım birgün önce evi temizlemiştim. Sonra mutfaga girdim önce sebzelerimi kavurdum yiyeceğimiz zaman sadece yumurta kıracağım. Yayla çorbası pişirdim. Canım nasıl kısır istiyordu bir de kendime kısır yaptım mutfagı topladım, bulaşıkların bir kısmını makinaya bir kısmını da elde yıkadım nihayet hamura sıra geldi. Kaç tane gözleme hazırladım bilmiyorum üç paket önden yapıp dondurucuya koydum, sonra yarın sabah için açtım onlarıda buzdolabına koydum hamurumdan dört beze kaldı ama peynirli iç harcım bitti hamuruda donduruya koydum tekrar mutfak topladım, doyamadım bu gün mutfagı toplamalara. Sonra yağçöz ile sandalyeleri masanın iç kısımlarını bacaklarını, mutfak dolaplarını, ocak üstünü de kırklayıp en son mutfagın ve koridorun yerlerini sildim balkon yıkadım ama pertim çıktı kızlar. Şimdi çayımı içiyorum sizleri okuyorum.

İyi geceler
Gece kuşu geldi 😅
Bugün evi büyük temizlik yaptım. Koltukları falan kaldırdım. Süpürdüm. Ela odasının şeklini değiştirmemi istedi. Büyümüş de odamı değiştirelim diyormuş :) Onu da hallettim. Wc lavabo banyo komple temizledim. Normal süpürgeyle süpürdüm. Tabiki yoruldum. Banyo yaptık kızla.
Eşim geldi. Yemek elayla bana kadar vardı. Eşim gelince tost yedik hepimiz. Hiç de yemek derdine düşmedim. İş güç yapmışım ne bulursa yesin :KK34:
Bugün biraz alışveriş yaptım. Kıza bisiklet, etkinlik için birkaç şey aldım. Kendime kitap aldım. 890 tl harcadım. Sonra iş arası kahve molası vermiştim. Arada kahve içip dinlenmesem olmaz :) o arada trendyola baktım.15 tl indirim vermiş saatlik indirim.hemen yufka mısır nişastası zeytin ve kıza sürpriz yumurta aldım.henüz vermedim. Yarın markete inerim belki o ara sürpriz yumurta isteyince veririm😅 neyse 33 tl harcadım.
0.5 gram altın aldım.
Daha vaktim olmadı olsa alışverişe devamdı.
Kız saat 22:30 da uyudu. İki tane kitap okumamı istedi, birini baban okusun dedim. Ona okuttu. Sonra uyuyacağım annem gelsin illa dedi. Gittim.Bundan sonra susup yapmasını beklemeyeceğim.söyleyip yaptıracağım. Para konusunda da vermesini beklemeyeceğim. Olmadığında hemen isteyeceğim. İyi niyet işe yaramıyor. Onu anladım.
Bereketli olsun altının ve alışverişlerin canim
Güle güle kullan canım. Uzun yıllar işini görsün. Ek garanti yaptır istersen. İyi oluyor. Ben buzdolabını yaptırmıştım çok işe yaradı
SAol canım diğer makinemde vesteldi 13 sene kullandım nerdeyse bir 15 sene kullanırız inşallah

Selam kızlar oglusu bıraktım okula sabah pisi istedi yapıp yedik kuşların kafesi temizledim ortalığı çektim süpürgeyle okula bırakıp oglusu merkeze çıktım makine bugün gelcekmi diye arabaları bozulmuş mağazanın sevkiyat için akşam yada yarın ddiler gelsin oraya peşinat vercem taksitim geldi o verilcek 1300 oraya ayırdım o yüzden gelirken Onur'a girdim çilek istedi kuzum çilek bir bardak beğendim desenli tekli 19 verdim ikisine bime girdim yogurtum az kalmış yoğurt mayaladım altın süt aldım bazı ürünlerde fiyat düşmüştü 19.5 olan 250 Gr tereyağ 16.5 tu orayafa 8.5 ödedim eşime sigara aldım 100 oraya verdim

Esim trendyoldan biseler almış indirimi varmış eski kaşar süt Sarelle makarna donuk simit sucuk bı kaç şey daha ne ödedi bilmiyorum akşama pırasa yemeği yaptım makarna dun ızgara istemiştik ondan var isitcam ikramlık çiğ köfte de var yeter

İyiaksamlar bacımlar
Bende bugun sıkma yaptm😆
Neyime güvendiysem giristim hamura.
Annem orjinalini yapar hamurunu ekmek iciyle tutar.
Tabi bende onu yapacak hamur kabiliyeti yok düz unla yaptım🤣
Kocamda girdi kapıdan,annen hamurla savasmıs yine kızım dedi haspam😒
Sandıki olmadı
Kız yiyince baktı olmus 5 tane yedi🤔
Sen biliyomussun bu isi ,ugrasmamak icin yapmıyodun demek diyo bana
Yarın yanıma da alırım dedim ama bitirdiler
Patates sulusu vardı onla yediler kalanları aksm.
Yarın anamdayız kıza bakck yemek derdimiz yok.
2.5 saattir hamur oynayıp,etkinlik yapıyorm artık uyusa diye bakıyorm belim koptu😨

Kuzu benimkide dusunmezdi
Ama ben söyleye söyleye kumbara yapıyor zaten Bayadır kutsal damacana biliyonuz
Bes biriktiriyor
Ve hesabında hep 5-10bin tutuyor.
Cekmiyor onu.
Kiraya dokunuyorum bazen aylarca dursun hastalık olur Allah korusun ameliyat durumu olur dursun diyor
Ama hep diyordum.
Bisi olsa kimden isticez, kim çıkarır verir.
3-5 kuruş olsun kenarda
Çok bisi diil ama olsun.

Altınlardan falan hariç bizde de öyle fazla meblalar yok malesef
Ev araba var elimizde işte.
Benimkinde hiç yok bacı heray sıfıra başlar
Seninki garantisi en iyisi keşke öyle olsa
İyiaksamlar bacımlar
Bende bugun sıkma yaptm😆
Neyime güvendiysem giristim hamura.
Annem orjinalini yapar hamurunu ekmek iciyle tutar.
Tabi bende onu yapacak hamur kabiliyeti yok düz unla yaptım🤣
Kocamda girdi kapıdan,annen hamurla savasmıs yine kızım dedi haspam😒
Sandıki olmadı
Kız yiyince baktı olmus 5 tane yedi🤔
Sen biliyomussun bu isi ,ugrasmamak icin yapmıyodun demek diyo bana
Yarın yanıma da alırım dedim ama bitirdiler
Patates sulusu vardı onla yediler kalanları aksm.
Yarın anamdayız kıza bakck yemek derdimiz yok.
2.5 saattir hamur oynayıp,etkinlik yapıyorm artık uyusa diye bakıyorm belim koptu😨
Hamur heryeri un oluyo iyi güzelde işte
Bazen ben kendim bazlama filan yaparım gözleme
En son toplama işi sıkıntı
Oruca mantı gözleme su böreği atcam buzluğa tabi yapabilirsem

İyi geceler,
Bugün bakamadım. İş güç falan. Sabah kahvaltıdan sonra ocağı sildim. Tezgahı çamaşır suladım. Ay bir de komple mutfak tezgahını aynı anda çamaşır suyuyla silsem vayy halime😅
Sonra bulaşık makinayı çalıştırdm. Çamaşır da attım.
Etimek tatlısı yaptım. Buzluğa patatesli rulo dilim börek yapıp attım.
Sebzeli metcimek çorbası yaptım. Makinayı boşalttım. Çamaşırları astım birazını da kurutmaya attım. Bulaşık mk boşalttım.
Elayla oturup anne kız kahve içtik.
Yarın arkadaş kahvaltıya gelecek. Börekleri ve tatlıyı yarın yeriz diye yaptım. Hamur kızartır pankek de yaparım. Çocuklar sever.,
Bugün siparişlerim geldi. Bisiklet yarın gelecek.
Manyetik sayı ve tangram oyunu almıştım.
Onları oynadık.sayıları yaparken anne ben sıkıldım birşeyler izlemek istiyorum dedi. Bu izleme sevdası ne zaman geçiyor acaba bir bilen varmı. Şimdi de netfixçi oldu ya. 😅 koalayı izleyip duruyor :)
Eskiden dikkatini kolayca başka şeye çekiyordum ve bir etkinlik falan yaptırınca asla sıkılıp izlemeye çalışmıyordu.
Bir de sürekli okula gitmek istiyorum okula başlayacağım gün heyecandan havalara uçacağım diyor. Sabır bakalım seneye nasıl olacak bu fikri.
Biz yemek yedik eşim geldi. Gelince bana para verdi 800 tl. Vayyy dedim. Bugünlerde iki laf diyorum, saçıyor paraları😂😇
Bankadan para çektim ben dedim.niye çektinki dedi.lazımdı dedim.
Bakalım bu ay harcamalarımın hepsini yazacağım.

X