- 1 Mart 2010
- 44.661
- 113.566
Kesinlikle haklısınAh lelli ne güzel yazmışsın. Benim eski evim kiraydı, annemlere yakın olsun diye tutmuştuk çok eski bina ama içi yapılıydı işte en ucuz malzeme en ucuz işçilikle, çok küçüktü kullanışsızdı ev ama evimizdi yine seviyordum. Bizde de rutubet ve su akıtma cok olurdu, bi keresinde misafir varken hiç unutmuyorum pencereden o kadar su akmış ki parkeye misafirin ayak ucuna doğru yol almış gelmiş herkes görmüştü ay ne utanmıştım anlatamam. Ev sahibemiz de öyle ketum bi kadındı ki hiç bi aksaklığı yaptırmak istemezdi, kombi bozulmuştu da ya değiştirmek gerekirse bu kadın hayatta yaptırmaz diye korkumuza aylarca kovayla yıkanmıştık ey gidi. Ben hamileyken bir gece banyo tavanı yıkılmıştı bi keresinde de. Öyle böyle 5 sene ev bizim kahrımızı çekti biz onun. En sonunda ev almaya niyetlendiğimizde yine eski bi yer olur heralde diye bakarken bakarken şimdi oturduğumuz eve geldik. Eşim şimdiki evimize bambaşka bi sebepten biz almadan çoook önce gelmişti de bana “insanlar ne evlerde oturuyo be ne para var millette” demişti. Ne o kadar paramız ne pulumuz var ama nasip olunca matematik açıklayamıyor bazı şeyleri. O yüzden artık hiç “biz yapamayız-alamayız-olmaz” demiyorum, Allahım hayırlısıyla nasip et diyorum başka zorluklara sabredecek güç veriyor bana bu. Gece gece efkarlanmışım anlatasım gelmiş hakkınızı helal edin ne çok yazmışım.
Olumsuz konusup onu cagirmamak gerekiyor aslında.
Olur fakat zamanı var.
Neden olmasın demek lazım.
Ev beni için şöyle önemli
Ben evi seviyorum, evde vakit geçirmeyi falan.
O sebeple evin enerjisi bana iyi gelsin istiyorum.
Bu evim küçük ama bana çok sevimli geliyor
Kim gelirse ferah diyor beğeniyor.
Bende küçükde olsa olur yeterli yeni ev olsun diye dua ederim.
Duada detay verin kizlar