İyi geceler kızlar,
Tam üstüne ben de kocamı gömeceğim.
Bugün telefonda konuşurken kredi kartı konusu oldu. Olmazsa kullanmayalım falan dedi. Ben de para olmayınca mecbur kullanıyorım dedim. Bankadan para (Hava yapmak için gönderdiği para diyeyim siz anlayın
) çekemedim dedim. O da çekme kalsın o para kenarda ben sana para veririm dedi. Sonra elayı parka götürmüştüm dönüşte markete gittiM 40 tl kızın parasından harcadım. Akşam da eşime söyledim. Elaya borçlusun 40 tl ondan kullandım dedim. Niye kart kullanmadım dedi.dedin ya kart kullanmayalım diye dedim.
Sonra para varmış bende ablam da vermiş. Bitmişmi o kadar para. 750+500. Bahsettiği para bu ve ailemin yanına bırakırken verdiği para.
Dedim nerdesin sen daha ooo harcadım ya o parayı altın kolye küpe aldım. Gezerken harcadım eve gelince harcadım.
Sıraladım harcadıklarımı ve toplu velilerle kahvaltı yapınca kardeşlerim ödeyecekti ben ödedim benim kahvaltı paramı ödetmedim, şuna buna Kardeşimler hep harcadu diye de sıraladım. Ödediğim sadece kendi kahvaltı param. Bana verdiği cevaba, ödesinler ne olacakmış ben çalışmıyormuşum. Yıhhh ya dedim. Çalışmıyorum diye de insanların sırtından geçinecek değilim dedim.
Nasıl sinir oldum. Kendi daha dün gibi hatırlıyorum 3-4 ay önce teyzemin dolabınsa birşey yok alsammı diyordu. Anlatmıştım size. Ve hala anneme olan borcumuzu ödemedik. Niye kadınların ailesini para basan olarak görüyorlar anlamıyorum.
Benim eşim para konusunda hep harca al yap et der bu nerden çıktı. Konu ailem oluncamı böyle yorumlar oluyor anlamıyorum.
Bir de şimdi dayısının hastalığı çıktı.ameliyat olacakmış teyze özelde yaptıralım diyormuş eşime. Eşim diyor ben destek olamam. Ben de dedim onun kızı var senden önce onun destek olması lazım. Ona mı bozuldu da böyle konuştu diye de düşündüm. Hiç öyle laf etmezdi.
Haksızmıyım dayısının kızı var hem de en pahalı markayı giyen, en pahalı parfümü alan lüks yaşayan eşiyle iki arabaları var. Annesine ev de aldı. Niye biz düşünelimki. Biz arabamızı bile değiştiremedik.Hatta lafı da soktum. Otomotik vitese çevirseydin arabayı kullanırdım da dedim.
Ayy neyse ben de bugün çok dolmuşum.
Eşime para konusunda hiç hiç güvenmiyorum. Unarım yine o üstlenmez hastane masraflarını. Geçmişte buna benzer oldu. Ondan dolayı çok sinir oluyorum bu konulara.neyse uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar