Küçük cocukla meme büyütme ameliyatı yaptırmak

Cherrygum

Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
4.194
9.655
Merhaba kızlar. 13 ay önce doğum yaptım emzirme sonrası gögüslerim çok küçüldü ve sanki içi boşalmış gibi oldu. Zaten doğum öncesi de küçük memeleri olan biriydim ama suan sanki yok gibiler ve bu beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor. Eşimin yanında soyunamıyorum düşünün şimdi size sorum şu ameliyat olmaya karar verdim. Bu ayın sonunda olmayı planlıyorum. Kızım 14 aylık olacak hareketli bir cocuk. Ameliyat için memlekete annemlerin yanına gidicem. Annem ve kız kardeşim hem bana hem kızıma bakacaklar. Sizce şuan için ameliyat fikri doğru mu? Ne kadar süre de toparlanıp kızımla ilgilenebilirim. Tek düşündüğüm konu bu küçük cocukla cok mu zor olur? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Evet yeterli süre geçmiş 9 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Siz de baya bir emzirmişsiniz az cok tahmin ediyorum nasıl bi görüntüde olduklarını sizi yakından takip edeceğim gelişmeleri lütfen yazın

Evet yeterli süre geçmiş 9 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Siz de baya bir emzirmişsiniz az cok tahmin ediyorum nasıl bi görüntüde olduklarını sizi yakından takip edeceğim gelişmeleri lütfen yazın
Benim şansıma çok sarkma olmadı memelerim de. Ama küçük soyunurken utanıyorum. Bişey giyiyorum güzel durmuyor önü dümdüz Yani dikleştirmeye ihtiyaç yok dedi doktorum. Ama daha dik ve doğal durması için dual plan yapılacak.. pazartesi sabah ameliyatım. Kendimi iyi hissettiğimde yazarım mutlaka..

Ya kesinlikle soyunurken bende utanıyorum ve bu cok kötü bir his bende de küçük oldugu için herhangi bir sarkma durumu yok ama henüz nasıl yapılacağını kararlaştırmadık. Umarım sizin için her şey çok güzel geçer

Hadi geçmiş olsun canım herseye değer bence bende memlekete gider gitmez yaptırcam gözümü kararttım iyice kaç cc koyuldu kas altımıydı?
Teşekkür ederim. 440 cc koyuldu.. kesinlikle her şeye değer. Bir kaç günü de atlatırsam rahatlayacağım. Dual plan yapıldı benimki.. hadi bakalım sıra sizde..

İnşallah öyle atlatırım, sizde en az acıyla atlatırsınız.. elim saçıma kadar kalkıyor. Doktorum ilk güne göre çok iyisin dedi.
Oh maşallah simdiden cok güzel, bence kendinizi şartlamayın çok acıyacak diye. Ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…