Evet bıraktım. 5 Ay emzirebildim emmek istemedi tüm uğraşlarıma rağmenEmzirmeyi bıraktınız mı?
Benim şansıma çok sarkma olmadı memelerim de. Ama küçük soyunurken utanıyorum. Bişey giyiyorum güzel durmuyor önü dümdüzEvet yeterli süre geçmiş 9 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Siz de baya bir emzirmişsiniz az cok tahmin ediyorum nasıl bi görüntüde olduklarınısizi yakından takip edeceğim gelişmeleri lütfen yazın
Ya kesinlikle soyunurken bende utanıyorum ve bu cok kötü bir hisBenim şansıma çok sarkma olmadı memelerim de. Ama küçük soyunurken utanıyorum. Bişey giyiyorum güzel durmuyor önü dümdüzYani dikleştirmeye ihtiyaç yok dedi doktorum. Ama daha dik ve doğal durması için dual plan yapılacak.. pazartesi sabah ameliyatım. Kendimi iyi hissettiğimde yazarım mutlaka..
Merhaba.. Çizimlerim yapıldı ameliyat saatini bekliyorum
Güzel haberlerle gelirsiniz umarımMerhaba.. Çizimlerim yapıldı ameliyat saatini bekliyorumsabah almadılar ameliyathane doluymuş..
Çıktım biraz kendime geldim.. iyi duruyor şu anGüzel haberlerle gelirsiniz umarım
Hadi geçmiş olsun canım herseye değer benceÇıktım biraz kendime geldim.. iyi duruyor şu annefes alırken ağrı yapıyor ama..
Teşekkür ederim. 440 cc koyuldu.. kesinlikle her şeye değer. Bir kaç günü de atlatırsam rahatlayacağım. Dual plan yapıldı benimki.. hadi bakalım sıra sizde..Hadi geçmiş olsun canım herseye değer bencebende memlekete gider gitmez yaptırcam gözümü kararttım iyice kaç cc koyuldu kas altımıydı?
Umarım minimum acı ve agrıyla atlatırsınız. Ondan sonrası hayal ettiğimiz gibi gezmekTeşekkür ederim. 440 cc koyuldu.. kesinlikle her şeye değer. Bir kaç günü de atlatırsam rahatlayacağım. Dual plan yapıldı benimki.. hadi bakalım sıra sizde..
İnşallah öyle atlatırım, sizde en az acıyla atlatırsınız.. elim saçıma kadar kalkıyor. Doktorum ilk güne göre çok iyisin dedi.Umarım minimum acı ve agrıyla atlatırsınız. Ondan sonrası hayal ettiğimiz gibi gezmek
Oh maşallah simdiden cok güzel, bence kendinizi şartlamayın çok acıyacak diye. Ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar çabuk iyileşirsinizİnşallah öyle atlatırım, sizde en az acıyla atlatırsınız.. elim saçıma kadar kalkıyor. Doktorum ilk güne göre çok iyisin dedi.
Hepimiz böyle atlatalım. İlk üç günden sonra biraz normale dönersin dedi doktorum..Oh maşallah simdiden cok güzel, bence kendinizi şartlamayın çok acıyacak diye. Ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz
Hepimiz böyle atlatalım. İlk üç günden sonra biraz normale dönersin dedi doktorum..
Peki onun dışında nasılsınız bugun kollarınızı kaldırabiliyo musunuz? Böyle tuğla koymuş gibi diyorlar ya öyle bi his var mı?Evet o yüzden bekliyorum sadece, tek başıma doğrulamıyorum. Onu halletsem daha iyi olacağım