Küçük çocukla kimse işe almıyor beni !!

O yaşlarda ayakta çalışanımız da vardı
Tabi ki genç daha avantajlı en azından makineci olarak yetiştiriliyor ama var yani çalışan da fabrika burası. Atölye değil. Paketleme kalite kontrol gibi bölümlerimiz var. Siz bilirsiniz tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esiniz daha kolay is bulacaktir, oncelikle esiniz denemeli.

Home Office cagri merkezi islerine basvurdunuz mu? Esiniz de siz de eger diksiyonu duzgun insanlarsaniz bu sektore bakabilirsiniz, randevu, teyit, bazen de satis projeleri verilir, evden kendi bilgisayarinizla yaparsiniz ve fena da kazanmazsiniz (hic yoktan iyidir)
Bunun disinda fiziksel bir sorununuz yoksa kurumsal firmalarla calisan temizlik sirketlerine basvurun, bizim sirketteki ablalar hep 45 yas ve uzeri, 08:00 - 17:00 calisiyorlar bizim gibi, aksam erkekler calisiyor. Gunduz calisanlar wc bakimi/temizliği, anlik kirilan dokulenin temizligini ve mutfak temizliğini yapiyorlar. Sigortali duzenli bir is en azindan. Esiniz de bunun gece versiyonunda çalışabilir.
Umudunuzu kaybetmeyin, nerden ne cikacagi belli olmaz, ben de 12 yillik deneyim, yüksek lisans diplomamla 1 yila yakin is aramistim, su an da esim issiz 6 aydir. Yalniz degilsiniz.

Size MSJ atıyorum

Annem bu yıl 49 yaşına girecek.
40lı yaşlarının başında başladı tekstilde çalışmaya.
Sonra kendini geliştirdi falan derken yükseldi.
İyi de bir maaş alıyor şuan, onunda küçük çocuğu vardı 2 tane.
Yani demem o ki yapamam, ayakta duramam falan demeyip bir yere girerek kendinizi geliştirmeye bakın, artık 40lı yaşlar o kadar da geç yaşlar değil.

Bizimde çok çalışanımız var bayan, o yaşlarda hatta 55 60 yaşında çalışan hemde ayakta. Bi bey vardı, bant şefimiz 70 yaşında idi. En yaşlı çalışanımızdı, 40 senedir çalışıyormuş. Kendisi çalışmak istiyordu alışmış evde ne yapayım burda vakit geçiyor diyordu. Bu sene vefat etti
Kanser hastası olup çalışan bi hanım abla vardı. Gerçekten zorda, çalışmak zorunda olan çalışıyor. Napacaksın kimden neyi ne kadar isteyeceksin ki. Bi de çalışmaya alışan duramıyor evde.

Aynen öyle.
Annem bir ara izne çıkmıştı, kafa dinlemek için.
10 gün dayanamadı, evde duvarlar üstüne üstüne geliyordu kadının.
Bir de dediğiniz gibi zorda olanın gözü görmüyor, ayaktaymış oymuş buymuş. Mecbur olan öyle de güzel çalışıyor ki, ne yapalım.. Hayat böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…