Görüşmeye gittiğim yer vardiyalı ,mesaili değildi ,o sebeple gittim zaten ,çocuk olup olmadığını yaşı onlar sorduVardiyalı çalışmak istemiyorsanız o da bir problem. Fabrikalar genelde bu düzende çalışıyor. Bebeğinizi bu sebeple demiş olabilirler. Bir de ülkede çocuğu olmayanı da belki çocuğu olur diye işe almıyorlar. Mevcut krizde de kolay kolay aşamayız bu zihniyeti.
Görüşmeye gittiğim yer vardiyalı ,mesaili değildi o sebeple gittim zaten ,çocuk olup olmadığini yaşını i.k sordu zaten ben o sebeple söyledim , gereksiz hiç bir şey konuşmadım ,eskiden uzun süre fabrika vb işlerde çalışan birisi olarak konuşma ,ve prosedürü iyi biliyorumöncelikle anneler gününüz kutlu olsun.vardiya olmasın, mesai olmasın diye şartlarınız olması sınırlar işi.yaşınız biraz geç, vasıfsız elemanmışsınız yani bunları da ekleyince bir de o olmasın bu olmasın derseniz o iş olmaz ki.bir de iş görüşmesinde çocuğum da çocuğum onu yapamam çocuk bunu yapamam çocuk bana şöyle esneklik lazım çocuk falan derseniz sizi elerler tabiki.çocuk bakıcıda deyip bir daha çocukla alakalı bir şeyden bahsetmeyin.Konfeksiyon atölyeleriyle konuşun, paketleme işi yapan yerlerle konuşun (düğün şekerlemesi paketlemesi gibi).
Esimde her yere başvuru yapiyor onun yaşı daha ileri görüşme için bile cagirmiyorlar ,gerçekten işsizlik çok ileri derecede ..kızım geri ödemeli kredi aliyor ,Gidecek ailemiz yok.Durumunuz için üzüldüm. Diğer konunuzu da okudum. Bebeğiniz kaç aylık? Bakıcı ücreti verecek olursanız elinizde para kalmaz. Daha önce iş deneyiminiz olmadıysa zorlanabilirisniz. Fabrikaya eşiniz giremiyor mu peki? Eşinizin eğitimine ve pozisyonuna uygun değildir belki ama bir süre sizi zor durumdan kurtarır. Kiradaysanız ailelerin yanına taşınmayı düşünün isterseniz. Ben de şu an ücretsiz izindeyim ve eşim aktif çalışmıyor birikimimizden yiyoruz biraz da gelirimiz var. Kızınız okuyormuş nerede okuyor? Burs alabiliyor mu acaba?
Beni şaşırtan İ.k haniminda aynı yaşta çocuğu olup dönüp birde küçük çocuğunuz var çalışmanız zor olur demesiydi ? Sizinde var ama siz calisabiliyor sunuz demediğime pişmanım şuan zaten işe alinmadim niye demediysemVasıflı tecrübeli olduğum çocuğum zaten 2 yıldır kreşe gittiği halde alınmadım
Bir de arayıp sizi çok beğenmiştik işe de çok uygununuz ama çocuğunuz var erkek adayı aldık demişlerdi
Özetle bu tarz beklentisi olan işveren çok yılmayın aramaya devam edin
SSK li olmam gerekiyor o sebeple Fabrika işine devam etmeliyim ,6 sene SSK ödemesi sonrası Emeklilik hakkım var onun içinde çalışmam gerekiyorCocuk bakiciligi falan yapsaniz , su issizlikte kimse is bulamiyor
Allah yardimciniz olsun
Beni şaşırtan İ.k haniminda aynı yaşta çocuğu olup dönüp birde küçük çocuğunuz var çalışmanız zor olur demesiydi ? Sizinde var ama siz calisabiliyor sunuz demediğime pişmanım şuan zaten işe alinmadim niye demediysemvasıfsız olunca kimse değerli görmüyor bizi ..hayırlısı olsun aramaya devam edeceğim ..Sizede hayırlı işler temenni ediyorum..
SSK li olmam gerekiyor o sebeple Fabrika işine devam etmeliyim ,6 sene SSK ödemesi sonrası Emeklilik hakkım var onun içinde çalışmam gerekiyor
Artik cocuk bakiciligi yaparsaniz da sskli olabiliyorsunuz , kosullarini bilemiyorum ama evde calissaniz da isveren sgknizi yatirmak zorundaSSK li olmam gerekiyor o sebeple Fabrika işine devam etmeliyim ,6 sene SSK ödemesi sonrası Emeklilik hakkım var onun içinde çalışmam gerekiyor
Çocuk bakıcılığındada görüşmem oldu ,ajanslarda dahil küçük çocuklu bakıcı kimse istemiyorArtik cocuk bakiciligi yaparsaniz da sskli olabiliyorsunuz , kosullarini bilemiyorum ama evde calissaniz da isveren sgknizi yatirmak zorunda
Çocuk bakıcılığındada aynı sorunla karşılaştim ,küçük çocuğum olması sorun oldu ..Artik cocuk bakiciligi yaparsaniz da sskli olabiliyorsunuz , kosullarini bilemiyorum ama evde calissaniz da isveren sgknizi yatirmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?