• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük çocukla kimse işe almıyor beni !!

daha önceki konunuza yorum yazmış olabilirim yine yazıyım
katalogla satış yapılan işler varya hani kozmetik filan av.n vb.
farm.si diye de bir şey var biliyor musunuz bilmiyorum
temizlik ürünleri filan var örn. geçen arkadaştan aldım bulaşık dterjanı 10 tl hem doğal, bitkisel ürünler
temizlik ürünleri, kozmetik, parfüm vs. ürünleri var
hem uygun, ekonomik hemde her evin ihtiyacı olan şeyler
sizde çevrenizde konu komşunuza akrabanıza vs. illaki vardır tanıdıklarınıza satış yapabilirsiniz
bu sürede de bir yandan iş arayabilirsiniz, lütfen bu işi bir deneyin
ayrıca bir tabir vardır ya erkek adam gerekirse sırtında taş taşır yinede ailesini geçindirir
benim eş kişisi de malesef çalışmayıp evde çocuğumuza bakıyor,
inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulabilirsiniz

daha önceki konunuza yorum yazmış olabilirim yine yazıyım
katalogla satış yapılan işler varya hani kozmetik filan av.n vb.
farm.si diye de bir şey var biliyor musunuz bilmiyorum
temizlik ürünleri filan var örn. geçen arkadaştan aldım bulaşık dterjanı 10 tl hem doğal, bitkisel ürünler
temizlik ürünleri, kozmetik, parfüm vs. ürünleri var
hem uygun, ekonomik hemde her evin ihtiyacı olan şeyler
sizde çevrenizde konu komşunuza akrabanıza vs. illaki vardır tanıdıklarınıza satış yapabilirsiniz
bu sürede de bir yandan iş arayabilirsiniz, lütfen bu işi bir deneyin
ayrıca bir tabir vardır ya erkek adam gerekirse sırtında taş taşır yinede ailesini geçindirir
benim eş kişisi de malesef çalışmayıp evde çocuğumuza bakıyor,
inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulabilirsiniz
Dediğiniz network satışını da denedim valla millet nasıl kazanıyor bilmiyorum ben hiç bir şey satamadim ,bana göre değil o iş ..fabrika üretim işçi Pozisyonunda iş arıyorum

Arkadaşlar daha önceki konumda belirttiğim gibi eşimle birtakım sorunlar yaşadık ve yaşıyoruz sebebi tamamiyle işsizlikten kaynaklanıyor ,önceki açtığım konuya genellikle sabredin iyi günde kötü günde birlikte gibi yorumlar yapılmış ama sorun kötü gün değil işsizlikten ara ara bozulan psikolojisi ve artık benim buna tahammül edemiyorum ama bu şartlarda başka seçeneğimizde yok küçük bir çocuğum var ve çok iyi bir baba..Esimle anlaştık bu süreçte bende iş aramaya karar verdim ( yakınımda teyzem var bebeğe bakacak anlaştık ve esimde evde zaten )...Ama gelin görün kimse bana iş vermiyor vasıfsız olunca küçük çocuklu kadını kimse ise almıyor ki ,en son gorusmemde fabrika işi İ.K benimde aynı yaşta çocuğum var diyerek tebessüm Edip ,konuşmanın sonucunda küçük çocukla çalışmanız problem olur dedi , vasıfsız olunca mi böyle oluyor hani kadın dayanışmasi ? Küçük çocuk ne yiyip icecek anne baba çalısamazsa bunu düşünen yok..Fabrika işi arıyorum Anadolu yakasında Vardiye ve mesaisi olmayan uzun süre çalisabilirim lütfen iş konusunda yardımcı olun arkadaşlar..42 yaşında lise mezunuyum , İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum..Hepimizin Anneler günü kutlu olsun, Selamlar..
Ablacım biz iki ay lise mezunu sekreter aradık avukatlık ofisimize. Gelenler kısa süre çalışıp gitme taraftarı olduklarından anlaşamadık bir türlü. Sonunda sizinle aynı özelliklerde birini aldık işe. Açın baronun internet sitesini, yardımcı eleman arayan ofislerin ilanlarına bakın. Başkaca ofis ortamlarında da yemek, temizlik ile ilgilenip evrak düzeni sağlayacak eleman arayışı oluyor.

Is kura basvurdunuz mu ? Ödemeli kursları var , meslek edindirme kursları. Sonra iş imkanı oluyor.

Ablacım biz iki ay lise mezunu sekreter aradık avukatlık ofisimize. Gelenler kısa süre çalışıp gitme taraftarı olduklarından anlaşamadık bir türlü. Sonunda sizinle aynı özelliklerde birini aldık işe. Açın baronun internet sitesini, yardımcı eleman arayan ofislerin ilanlarına bakın. Başkaca ofis ortamlarında da yemek, temizlik ile ilgilenip evrak düzeni sağlayacak eleman arayışı oluyor.
Eğer tanıdık olursa MSJ atabilirsiniz

Arkadaşlar daha önceki konumda belirttiğim gibi eşimle birtakım sorunlar yaşadık ve yaşıyoruz sebebi tamamiyle işsizlikten kaynaklanıyor ,önceki açtığım konuya genellikle sabredin iyi günde kötü günde birlikte gibi yorumlar yapılmış ama sorun kötü gün değil işsizlikten ara ara bozulan psikolojisi ve artık benim buna tahammül edemiyorum ama bu şartlarda başka seçeneğimizde yok küçük bir çocuğum var ve çok iyi bir baba..Esimle anlaştık bu süreçte bende iş aramaya karar verdim ( yakınımda teyzem var bebeğe bakacak anlaştık ve esimde evde zaten )...Ama gelin görün kimse bana iş vermiyor vasıfsız olunca küçük çocuklu kadını kimse ise almıyor ki ,en son gorusmemde fabrika işi İ.K benimde aynı yaşta çocuğum var diyerek tebessüm Edip ,konuşmanın sonucunda küçük çocukla çalışmanız problem olur dedi , vasıfsız olunca mi böyle oluyor hani kadın dayanışmasi ? Küçük çocuk ne yiyip icecek anne baba çalısamazsa bunu düşünen yok..Fabrika işi arıyorum Anadolu yakasında Vardiye ve mesaisi olmayan uzun süre çalisabilirim lütfen iş konusunda yardımcı olun arkadaşlar..42 yaşında lise mezunuyum , İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum..Hepimizin Anneler günü kutlu olsun, Selamlar..
Hayat cok zorlaştı Allah yardım etsin hepimize

Merhabalar İstanbulun neresindesiniz? Ben bebeğim dolayısıyla işten çıktım ama çalıştığım yer için yardımcı olabilirim size. Tekstil fabrikası insan kaynaklarında idim siz gidip görüşüp adımı verebilirsiniz şartlar uygunsa yardımcı olur müdürümüz.

Valla en son iş aradığımda adamın biri sen şimdi yeni evlisin çocukta yaparak dedi bende biraknda onada biz karar verelim dedim. Anlayacagn olmayncada olurda isten çıkar diye vermiyolar çocuk büyüyuncede senin yaşın geç diye vermiyolar. Saçma sapan bişey.

Iskur a başvurdunuz mu?

Başvurdum iskurda iş ilanlarinda yaş sınırı 35 hiç şansım olmuyor
İşkur okullara da gönderiyor. Temizlik için. Arkadaşım var yaşı da 42. Bunun için yaş sınırlı değil. Haftanın beş günü iş, ctesi, pzr tatil.

Merhabalar İstanbulun neresindesiniz? Ben bebeğim dolayısıyla işten çıktım ama çalıştığım yer için yardımcı olabilirim size. Tekstil fabrikası insan kaynaklarında idim siz gidip görüşüp adımı verebilirsiniz şartlar uygunsa yardımcı olur müdürümüz.
Anadolu yakasında yım pendik

İşkur okullara da gönderiyor. Temizlik için. Arkadaşım var yaşı da 42. Bunun için yaş sınırlı değil. Haftanın beş günü iş, ctesi, pzr tatil.
Valla ben bir senedir başvuru yaptım kaç kere gidip geldim kimse dönmedi ,arkadaşınıza şans vurmuş olabilir,ben dahil bir çok kişi çevremde işkur kimseye dönmüyor artık.

Gerçi özel msj attım size ama bizim servisimiz var hem de pendikten gelen çok çalışanımız var. Karar sizin tabi ki. Ama gidip görmek en azından bi form doldurmak yararınıza olabilir.
Ayakçı olarak demissiniz ben zamanında konfeksiyonda çalıştım 43 yaşındaki biri ayakçı olarak ortaci olarak zor çalışır kimse istemez ,o bölüme daha çok 17-18 yaşında hızlı seri genç kişi istenir

Back
X