• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük çaplı panik atak

Tam bir çözümü olsa her şey aslında bizde de işte...
Herkes o kadar başka şeyler yaşıyor ki. Herkesin yaşadığı kendine ağır ama hayatın acımasızlığını tadınca tüm dengen alt üst oluyor, ölmüyorsun ama belki 100lerce kez öldüğünü sanıyorsun bu daha korkutucu aslında... Normal insanlar 1 kere ölürken biz kaç kere öldük kim bilir

Herkes o kadar başka şeyler yaşıyor ki. Herkesin yaşadığı kendine ağır ama hayatın acımasızlığını tadınca tüm dengen alt üst oluyor, ölmüyorsun ama belki 100lerce kez öldüğünü sanıyorsun bu daha korkutucu aslında... Normal insanlar 1 kere ölürken biz kaç kere öldük kim bilir
Evet öldürmüyor süründürüyor 😥😪

Ama anksiyete de tetikliyor panik atağı, bende ikisi de var çok mücadele veriyorum ama bazı düşünceler aklımdan çıkmıyor, mesela bana birşey olacak, aileme olabilir, her uyandığımda ya da gün içerisinde aklıma ölüm gelir
Bendede var anksiyete ataklarım bitti ama anksiyete bitmedi :( aynı düşünceler organık ağrılar bendede var ama çok umursamamaya çalışıyorum umursadıkça dahada büyüyo çünkü Mesela örnek vereyim 3 gün önce çok kötü bi olay yasadım uyuyamıyorum gözümü kapattığım anda o olay geliyo aklımdan çıkaramıyorum sırular neden oldu hemen kendim başedemiyeceğimi anladım hemen psikoloğuma randevu alıcam yarın çünkü biliyorum ilerlerse durum kötü olacak yani farkında olmak hastalığı iyi tanıyıp bilmek şart canım öyle olunca korkutmuyo çaresine bakıyosun sana tavsiyem destek al çok faydalı ce önemli

Bendede var anksiyete ataklarım bitti ama anksiyete bitmedi :KK43: aynı düşünceler organık ağrılar bendede var ama çok umursamamaya çalışıyorum umursadıkça dahada büyüyo çünkü Mesela örnek vereyim 3 gün önce çok kötü bi olay yasadım uyuyamıyorum gözümü kapattığım anda o olay geliyo aklımdan çıkaramıyorum sırular neden oldu hemen kendim başedemiyeceğimi anladım hemen psikoloğuma randevu alıcam yarın çünkü biliyorum ilerlerse durum kötü olacak yani farkında olmak hastalığı iyi tanıyıp bilmek şart canım öyle olunca korkutmuyo çaresine bakıyosun sana tavsiyem destek al çok faydalı ce önemli
Destek alıyorum terapime ara verdim pandemi yüzünden.. İlaç devam ama. Ben yakınımı hastalıktan kaybettiğim için sürekli kafam hastalık üzerine çalışıyor 🙄 mesela bir ölüm şekli duysam hemen kendimde o belirtileri arıyorum aklımdan çıkmıyor, kendimi kötü hissettiğimde hemen aklıma o düşünceler geliyor 😓

Sadece o kadar olsaydi iyiydi..Ben wc ihtiyacı ruhum sanki orda değilmiş gibi alandan kendimi soyut hissetme falan yaşıyordum.. Çok kötüydü şükür bitti..Sindirim sistemi vb şeyler gaz..ibs..alerjiler..Bunlarda tetikliyor bence paniği..

Destek alıyorum terapime ara verdim pandemi yüzünden.. İlaç devam ama. Ben yakınımı hastalıktan kaybettiğim için sürekli kafam hastalık üzerine çalışıyor 🙄 mesela bir ölüm şekli duysam hemen kendimde o belirtileri arıyorum aklımdan çıkmıyor, kendimi kötü hissettiğimde hemen aklıma o düşünceler geliyor 😓
İnsanız canım o duygular herkesde var ama bizde biraz daha endişe ve korkulu bende öyle durumlarda kabullenme sürecim var o süreçte ne uyku var ne huzur bana ama bi süre sonra atlatabiliyorum panik atağa çevirmesine izin vermiyorum mesela 3 gün önce bi olay yaşadım ama çok felaket etkisinden kurtulamıyorum bugün psikoloğumdan randevu alıcam başedemiyorum çünkü gözümü kapattığım anda o olay geliyo Allah hepimize herkeze şifalar versin canım çok sevgiler inşAllah en kısa zamanda iyi olduğunu geçtiğini yazarsın ❤️

Sadece o kadar olsaydi iyiydi..Ben wc ihtiyacı ruhum sanki orda değilmiş gibi alandan kendimi soyut hissetme falan yaşıyordum.. Çok kötüydü şükür bitti..Sindirim sistemi vb şeyler gaz..ibs..alerjiler..Bunlarda tetikliyor bence paniği..
Ben bu hastalığın ağır döneminde bunları yaşadım tuvalete giremiyodum 😢ibs var bendede zaten en çok etkileyen sindirim sistemi ve kalp 😔 çok doğru teşhisin benim çok kötüydü bitti Allah a şükür sonsuz çeken bilir 😢 darısı herkese sadece anksyetem var onuda idare edebiliyorum lakin benım çevrem çok sorunlu banada yansıyo stres üzüntü yaptıkçada korkuyorum geri gelecek diye çünkü bunu unutmucaz boşluğumuzda hazırda bu lanet hastalık gelmek için

Benimde aynıydı tamamen gecmedi ama.

Ben bu hastalığın ağır döneminde bunları yaşadım tuvalete giremiyodum 😢ibs var bendede zaten en çok etkileyen sindirim sistemi ve kalp 😔 çok doğru teşhisin benim çok kötüydü bitti Allah a şükür sonsuz çeken bilir 😢 darısı herkese sadece anksyetem var onuda idare edebiliyorum lakin benım çevrem çok sorunlu banada yansıyo stres üzüntü yaptıkçada korkuyorum geri gelecek diye çünkü bunu unutmucaz boşluğumuzda hazırda bu lanet hastalık gelmek için
ALLAHIM herkese şifa versin..gerçekten çok zorluyor yaşam kalitesini

İnsanız canım o duygular herkesde var ama bizde biraz daha endişe ve korkulu bende öyle durumlarda kabullenme sürecim var o süreçte ne uyku var ne huzur bana ama bi süre sonra atlatabiliyorum panik atağa çevirmesine izin vermiyorum mesela 3 gün önce bi olay yaşadım ama çok felaket etkisinden kurtulamıyorum bugün psikoloğumdan randevu alıcam başedemiyorum çünkü gözümü kapattığım anda o olay geliyo Allah hepimize herkeze şifalar versin canım çok sevgiler inşAllah en kısa zamanda iyi olduğunu geçtiğini yazarsın ❤
İnşallah canim🌹 Hepimiz kurtulsak şu illetten, ama biz çok güçlüyüz ki başımıza bunlar geliyor pes etmek yok ❤️

Bence yaşantı, kişilik özellikleri etkiliyor. Narin kırılgan insanlar daha çok yaşıyor bunları. Biraz bencil ve vurdumduymaz olduğun zaman hasta bile olmuyorsun

Bence yaşantı, kişilik özellikleri etkiliyor. Narin kırılgan insanlar daha çok yaşıyor bunları. Biraz bencil ve vurdumduymaz olduğun zaman hasta bile olmuyorsun
Evet doktor demişti neden boyleyim dediğimde en büyük sebeplerinden bir kaçı çok hasasa ve ince düşünceli insanlarda olurmuş, Ailede tam anlamıyla anne vaeya baba sevgisi boşluğu oldugunda ve de tranvalarla oluşurmuş..

Back