• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük çaplı panik atak

mervepsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
63
38
38
27
Herkese selam arkadaşlar. Panik atak hastasıyım defalarca geçirdim atakları maalesef herkes farklı geçiriyordur belki bilemiyorum.. Şunu soracağım yaşayanlara uyuşuyor musunuz? Mesela ben kötü olduğum an ağzıma dilime kadar uyuşuyorum bu normal mi??

Herkese selam arkadaşlar. Panik atak hastasıyım defalarca geçirdim atakları maalesef herkes farklı geçiriyordur belki bilemiyorum.. Şunu soracağım yaşayanlara uyuşuyor musunuz? Mesela ben kötü olduğum an ağzıma dilime kadar uyuşuyorum bu normal mi??
Evet dilime kadar uyuşma sanki üstümden bir tır geçmiş yorgunluğu halsizliği oluyodu benimde ataklarım geçti anksiyetem ara ara geliyo :(

evet normal. uyuşma olur bayılır gibi olursunuz başınız döner terlersiniz kalp kiriz geçiricek gibi hissedersiniz ölücem diye hissedersiniz bir çok şey olur hepsini de yaşadım ve atlattım. doğru doktoru bulun mutlaka yardım alın

evet normal. uyuşma olur bayılır gibi olursunuz başınız döner terlersiniz kalp kiriz geçiricek gibi hissedersiniz ölücem diye hissedersiniz bir çok şey olur hepsini de yaşadım ve atlattım. doğru doktoru bulun mutlaka yardım alın
Yardım alıyorum şuan ilaç kullanıyorum fakat ataklarım devam ediyor, sanırım ömrümün sonuna kadar devam edecek... Ama uyuşmak korkutuyor bazen, stresli bir yapım olduğu için ataklarım bazen dursada belli zaman içinde tekrardan ortaya çıkıyor 😒😓

Evet dilime kadar uyuşma sanki üstümden bir tır geçmiş yorgunluğu halsizliği oluyodu benimde ataklarım geçti anksiyetem ara ara geliyo :KK43:
Ama anksiyete de tetikliyor panik atağı, bende ikisi de var çok mücadele veriyorum ama bazı düşünceler aklımdan çıkmıyor, mesela bana birşey olacak, aileme olabilir, her uyandığımda ya da gün içerisinde aklıma ölüm gelir

Oluyordu bir arkadasımda bbende genelde bacaklarda titreme el ayak üşüme terleme çarpıntı

Ama anksiyete de tetikliyor panik atağı, bende ikisi de var çok mücadele veriyorum ama bazı düşünceler aklımdan çıkmıyor, mesela bana birşey olacak, aileme olabilir, her uyandığımda ya da gün içerisinde aklıma ölüm gelir
Ah bende aynı ölüm korkusu birde istifra etme korkusu😥😪

Ben atlattım çok şükür ama eskiden olduğunda dudaklarım şişerdi:(

2 yıl ilaç tedavisi ve terapi ile geçti çok şükür.
Sadece yoğun bir klostrofobim kaldı:(

64705896 .!.:
Bende bayılmaktan çok korkuyorum, kendimi kaybetmekten çok korkuyorum mesela çok ilginç yaa insanlar ne hale geliyor gerçekten 🤪
Tam bir çözümü olsa her şey aslında bizde de işte...

Her zaman dar ve kapalı alanda değilsin, en azından panik atağı atlamışsın bu çok güzel🌼😇
inşallah siz ve herkes kurtulsun bu dertten:)
Uçağa binmek sorun oluyor sakinleştiriciler falan bir de asansör kullanamıyorum 20. kata bile merdivenden çıkıyorum🤦🏻‍♀️

Farklı belirtileri oluyor demek ki ilk defa duyuyorum çünkü, peki ne yapardın bunu yaşayınca?
Buz koymamı söylemişti doktor faydası oluyordu çünkü önce yanıyordu dudaklarım sonra şişmeye başlıyordu.

Back