Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dilime kadar uyuşma sanki üstümden bir tır geçmiş yorgunluğu halsizliği oluyodu benimde ataklarım geçti anksiyetem ara ara geliyoHerkese selam arkadaşlar. Panik atak hastasıyım defalarca geçirdim atakları maalesef herkes farklı geçiriyordur belki bilemiyorum.. Şunu soracağım yaşayanlara uyuşuyor musunuz? Mesela ben kötü olduğum an ağzıma dilime kadar uyuşuyorum bu normal mi??
evet normal. uyuşma olur bayılır gibi olursunuz başınız döner terlersiniz kalp kiriz geçiricek gibi hissedersiniz ölücem diye hissedersiniz bir çok şey olur hepsini de yaşadım ve atlattım. doğru doktoru bulun mutlaka yardım alınHerkese selam arkadaşlar. Panik atak hastasıyım defalarca geçirdim atakları maalesef herkes farklı geçiriyordur belki bilemiyorum.. Şunu soracağım yaşayanlara uyuşuyor musunuz? Mesela ben kötü olduğum an ağzıma dilime kadar uyuşuyorum bu normal mi??
Yardım alıyorum şuan ilaç kullanıyorum fakat ataklarım devam ediyor, sanırım ömrümün sonuna kadar devam edecek... Ama uyuşmak korkutuyor bazen, stresli bir yapım olduğu için ataklarım bazen dursada belli zaman içinde tekrardan ortaya çıkıyorevet normal. uyuşma olur bayılır gibi olursunuz başınız döner terlersiniz kalp kiriz geçiricek gibi hissedersiniz ölücem diye hissedersiniz bir çok şey olur hepsini de yaşadım ve atlattım. doğru doktoru bulun mutlaka yardım alın
Ama anksiyete de tetikliyor panik atağı, bende ikisi de var çok mücadele veriyorum ama bazı düşünceler aklımdan çıkmıyor, mesela bana birşey olacak, aileme olabilir, her uyandığımda ya da gün içerisinde aklıma ölüm gelirEvet dilime kadar uyuşma sanki üstümden bir tır geçmiş yorgunluğu halsizliği oluyodu benimde ataklarım geçti anksiyetem ara ara geliyo
Ah bende aynı ölüm korkusu birde istifra etme korkusuAma anksiyete de tetikliyor panik atağı, bende ikisi de var çok mücadele veriyorum ama bazı düşünceler aklımdan çıkmıyor, mesela bana birşey olacak, aileme olabilir, her uyandığımda ya da gün içerisinde aklıma ölüm gelir
Allahallah bunu ilk defa duydum, nasıl atlattınız ben bilişsrl terapiyle daha iyiyim ama tam gecti diyememBen atlattım çok şükür ama eskiden olduğunda dudaklarım şişerdi
Hm ilaça direniyorum bakalım.2 yıl ilaç tedavisi ve terapi ile geçti çok şükür.
Sadece yoğun bir klostrofobim kaldı
Bende bayılmaktan çok korkuyorum, kendimi kaybetmekten çok korkuyorum mesela çok ilginç yaa insanlar ne hale geliyor gerçektenAh bende aynı ölüm korkusu birde istifra etme korkusu
Her zaman dar ve kapalı alanda değilsin, en azından panik atağı atlamışsın bu çok güzel2 yıl ilaç tedavisi ve terapi ile geçti çok şükür.
Sadece yoğun bir klostrofobim kaldı
Farklı belirtileri oluyor demek ki ilk defa duyuyorum çünkü, peki ne yapardın bunu yaşayınca?Ben atlattım çok şükür ama eskiden olduğunda dudaklarım şişerdi
Tam bir çözümü olsa her şey aslında bizde de işte...64705896 .!.:Bende bayılmaktan çok korkuyorum, kendimi kaybetmekten çok korkuyorum mesela çok ilginç yaa insanlar ne hale geliyor gerçekten
inşallah siz ve herkes kurtulsun bu dertten:)Her zaman dar ve kapalı alanda değilsin, en azından panik atağı atlamışsın bu çok güzel
Benimde ellerim çok titriyor sanırsam her belirtisini yaşıyorum benOluyordu bir arkadasımda bbende genelde bacaklarda titreme el ayak üşüme terleme çarpıntı
Buz koymamı söylemişti doktor faydası oluyordu çünkü önce yanıyordu dudaklarım sonra şişmeye başlıyordu.Farklı belirtileri oluyor demek ki ilk defa duyuyorum çünkü, peki ne yapardın bunu yaşayınca?
İnşallah kurtulurum o kadar isterim ki..inşallah siz ve herkes kurtulsun bu dertten:)
Uçağa binmek sorun oluyor sakinleştiriciler falan bir de asansör kullanamıyorum 20. kata bile merdivenden çıkıyorum
Aynen hala ucaga bınemiyorum. Kapalı alanlarda sıkılırım..inşallah siz ve herkes kurtulsun bu dertten:)
Uçağa binmek sorun oluyor sakinleştiriciler falan bir de asansör kullanamıyorum 20. kata bile merdivenden çıkıyorum