- 6 Ağustos 2010
- 38.772
- 68.011
Allah razı olsun canım benim Allah sizlere de versinAllah bereket versin ablacim güzel para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim Allah sizlere de versinAllah bereket versin ablacim güzel para
AminAllah razı olsun canım benim Allah sizlere de versin
Allah kazançlarımıza bereketler versin kuzucumAmin
Çok şükür bizimkide az değil üj bej eksik çok sukur
Amin ablacım inşallahsabah okul grubundan müdüre Kbs açılınca yeni maaşları atabilir misiniz diye mesaj atmıştım
Biraz önce atmış
Allah bereket versin kazançlarımıza
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunSelam millet
Buyukbasin halası vefat etti cenaze evindeyiz 2 gundur iş çıkışı gidiyorum
Çok yasliydi 84 yaşındaydı Allah rahmet eylesin
Gelen giden oluyor çoğunu tanımıyorum ama nazar ettiler zaar dünden beri başım gözüm agriyor
Okulda yeni sisteme geçildi alışamadım yav karma karışık
Çok yorgunum erkenden uyumak istiyorum
Bir üzmen de ben olabilirimBende açtım bugün uzmanlar 50 bin baş öğretmenler 55bin alıyordu ben şok
Aynen öyle Rabbim hepimize bol bereketli helal kazançlar versin ablacımAllah kazançlarımıza bereketler versin kuzucum
O olmadı mı isterse maaşlar 500 bin olsun
Koca bir hiç hükmünde olur yani
Bak bana senin okuluna tayin istettirme o idarecinin kalıbına tükürürüm bakAmin ablacım inşallah
Bizim müdür yardımcısına bişey denmiyor ki sanki lütfediyorlar kalıbına tükürdüğüm
Ahahahhaha bir kaç günü kaldı ablacım bye bye diyeceğiz inşallahBak bana senin okuluna tayin istettirme o idarecinin kalıbına tükürürüm bak
Kendi kendine saçını başını yolmaya kalkar
Derece kademeni söyle bakalımAynen öyle Rabbim hepimize bol bereketli helal kazançlar versin ablacım
Gerçekten 50 alacak mıyız ben 47 hesapladım ama duygularımla oynaman bak
3/1 uzwoman bekarDerece kademeni söyle bakalım
Bekarım bak unutma onu3/1 uzwoman bekar
O zaman 48000 tl3/1 uzwoman bekar
Allah bereket versinO zaman 48000 tl
Amin kuzucum aminAllah bereket versin
Amin canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Oku kendini milletin gözü dağı devirir Allah korusun
Amin canım mahep den hesaplayabilirsinAynen öyle Rabbim hepimize bol bereketli helal kazançlar versin ablacım
Gerçekten 50 alacak mıyız ben 47 hesapladım ama duygularımla oynaman bak
Gözleri g.tlerine derler bizdeAmin canım
Kv söyledi arkandan çok begendiler diye
Amin canım mahep den hesaplayabilirsin
47den fazladır 47 benimki
Allah razı olsun ablacimCennetmeyvesii canım millet maşaallah barekellah demeyi bilmiyor tövbe Yarabbim Allah nazarlardan korusun datlummmm