Sabah erkenden kalktım duşumu alıp kahvaltı yapıp ütü yapıp okula geçtim
Bugün okulda kahvaltı etkinliği düzenledik kişi başı 150 tl topladık toplam 20 kişi idik 19 kişiden para topladım hizmetli çalışan arkadaş hariç
Domates ,biber ,zeytin ,peynir, karpuz 1tepsi patatesli peynirli börek, 1 tepsi su böreği
Seminerlere bizim okulda katılan bir bayan arkadaş salatalık getireyim seramızdan dedi ,parasını verelim nasılsa alacaktık dedim olmaz dedi sağ olsun kesesine bereket ne diyelim
Bugün böyle güzel bir etkinlik oldu okulda
Paramız bile arttı 371.5 tl
Arkadaşlara tatlı alayım yarın diye düşünürken bugün 2 arkadaş bize baklava getirmişler
Karpuzu yarına keseceğiz nasipse bugünden yıkadım okuldaki buzdolabına koydum
Eve gelirken anneme uğradım onu ve komşu ablayı güne bıraktım
Eve gelirken kuyumcuya gidip 2550 tl den 1 gr altın aldım. Allah bereket versin kazançlarımıza
Eve geçmeden marketlere uğradım 261.55 tl piyasaya katkım oldu
Eve girmeden daire katımdaki ayakkabı kutusuna baktım miniğime merhaba demek için baktım yerinde yok kerata çıkmış gitmiş aşağıya katlara gittim 2 kat aşağıya inmiş
Bir yandan onun adına sevindim kendi alemine hazır hale gelmiş diye bir yandan tabi minik bi burukluk ama olsun
Sonra aldım getirdim kendi katımda boşluğa bıraktım güzel uçuyor baya gelişmiş aldım elime Allah yolunu açık etsin kuzucum dedim ve pencereden salıverdim karşı apartmanlara doğru süzülüp uçtu gitti Allah'a emanet olsun tatlı kuzucuğum
🕊
Akşam yemeği bugün ben yiyemem sadece Magnolya yerim
Oğlanlar için
Kıymalı bezelye
Domates soslu makarna
Içecek
Yoğurt
Magnolya