Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sınava girmiş gençlere Allah güzel puanlar sıralamalar nasip eyleye.bende aşırı yoğundum.gelenngiden kalabalık aman aşırı yorucu. Sıcakta fırın yakmak hamurisi et vs akilkari da değil.

Epeyidir giremedim buraya bile.

Bu ay birikimim de yok bir öğretmen arkdsim çocuğunu evlendiriyor bir gram ona ayarlayabilmek harika olacak ayın 15 inden sonra artık. Kurbanida bir hayırlısıyla halledebilsek...

Bu arada ablacım Dukkani kiraya vermisşin altına cevirmisssin bereketini göresin.hayirli olsun..

Benimde çok şükür temmuzda kirammbaslayacak tabi beni kandırıp yardım.icin- iki ay ödeme almayacaktım bir tanıdık ailesi sonra - verdiğim kiracim çıkmazsa...

Allah sonumuzu hayırlı eylesin hala üzülmeye devam Filistin için ..boykot içinde evet a101 ler kudurdu inşallah iflas ederler . kesinlikle almıyorum ordan birşey... Almayacağım da. Birde açıldığı sezon bim ve şok marketler karalanip bu muhafazakar kesimmmis gibi reklamlar oluyordu.yani kimin ne halt olduğunu bilemez oldum...

Bu arada bende sınava girdim bence istediğim bölümler gelmez en azından şehir için gelmez. Yani ders çalıştım mi pek değil ama matematigime güveniyordum yapamadım pek. sorularda integralden korkarken basit bir logaritmayi daha basit faktoryyelli soruyu yapamadım... Geometri desen sanki hepsi analitik geometri idi.ayt boyunca formül çıkarmakla geçtim uff yani iyi değil çocukların Allah yardımcısı olsun...

Gerçi çocuk var çocuk var bazıları saçmaladı çözmeden bıraktı.isaretlemedi formları boş.yani sanki giderek daha az net yapan bir nesil ki eğitim sistemimiz kesinlikle değişmeli mesleki yönü iyilestirilmeli. Özelliklede malum boykotlar sonrası iyigece herşeyi üretebilen bir Türkiye olabilmek adına önemli o yüzden inşallah güzel yerlere gelir genc lerimiz ama.once ülke misyonu değişmeli güzel yerler açıp malum kpss mağduriyetleri gidermeli...

Kısacası herkese güzel ülkemde güzel yarinlar dilerim...

Günaydın canımlar
Çok yoğunum giremedim kaç gündür
Yıl sonu işleri
2 gundurde seminerimiz vardı oraya gittim geldim
Hayırlısıyla tatile kavuşalım da

Okula gidip geldim büyük oğlana kahvaltısını yaptırdım
Pirinci ıslattım, tavuğu ocağa koydum
Akşam yemeğim bir taraftan pişerken totoyu devirdim dinleniyorum

İyi geceler hanımlar,

Dün hiçbir duygusal bağım olmayan babaannem vefat etti, insan yaşadıklarına üzülüyor da yaşayamadıklarına da üzülüyormuş…

Keşke torunu gibi hissettirseydi içimde koca bi boşluk üzüntü mü öfke mi bilmiyorum dün pek iyi değildim. Akşama doğru defnettik ilçede, bugün geri geldim evime.

Güya erken uyuyup dinlenecektim evi karınca basmış görünenleri süpürgenin borusuna çorap geçirip toplayı attım balkondan, çıktıkları yere nane döktüm limon koydum yine geliyorlar sirke döktüm bakayım inşallah ile yarar da uyuyabilirim.

Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Başın sağ olsun canım Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Yaşayıp geçiyoruz bu hayattan mutlaka bir iz bırakarak bıraktığımız izlerin sevgiyi ,merhameti, iyiliği, güzelliği, huzuru hatırlatacak cinsten olmasını diliyorum
Rabbim iyilerden olmayı nasip etsin bizlere

Minik misafirlerinin en kısa zamanda evini terketmesini diliyorum tatlım

Basın sagolsun canım

Karıncalar için sabunu rendele içine kahve tarçın dök sirke koy alüminyum folyoya sar folyonun üstüne kurdanla delik ac karıncanın geçtiği yere koy

Basın sagolsun canım

Karıncalar için sabunu rendele içine kahve tarçın dök sirke koy alüminyum folyoya sar folyonun üstüne kurdanla delik ac karıncanın geçtiği yere koy
Allah razı olsun canım Rabbim bizlere sizlere ömür versin

Ya bi çok yerden çıkıyorlar sanırım yarın da ilçeye gidecem bugün bu işi halletmem lazım kahve deneyecektim inşallah gelmezler ya

Tarçın zarar veriyo diye hatırlıyorum ama bi daha bakayım , teşekkür ederim

başınız sağ olsun

karınca karabibere gelmiyor

Hayırlısıyla Allah yağmur yağdırır da ortalık serinler bir nebze olsun nefes alabiliriz

Okulda evrak işleri sene sonu işlemleri kaynıyor

Öğlen eve geldim. Dünden tavuk ve nohutlu pilav vardı yanına cacık ve de magnolya yaptım
Portakallı içecek ile yedik içtik
Akşam yemeğimizi de yemiş olduk çok şükür

Allah rahmet eylesin diyelim yine de...

Benimde yeterince kötü anneme ve bizlere çile çektiren bir babannem var ve kadın 1927 doğumlu belkide daha fazladır yaşı ölmüyor çok kötü bir insan bee. Hayatta bu cümleyi kimse için yazamam ama cidden Allah can vermiş alamıyor denir ya o hesap nedense onu hissettrim okurken acaip canım sıkıldı..

Gercektne bende kötü oldum şimdi yasayamadiklarimiz onun yüzünden yapamadıklarimiz uff yaa Allah'ım sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…