- 6 Ağustos 2010
- 38.788
- 68.073
dolar milyoneri yemek yemek çok datlu birşey yaffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeeettt yesek yesek zayıf kalsak ne güzel olur yadolar milyoneri yemek yemek çok datlu birşey yaffff
Bu cümleye bende aşırı bir şekilde katiliyorumEveeeeettt yesek yesek zayıf kalsak ne güzel olur ya
Ben de bugün mercimek köftesi ve poğaçaları okula götürdümSevilmezmi mercimek köftesi off olsada yesekkk.
Bende erken geldimmoglanida erken aldım bize yeşil mercimek oğlana bir firin tepsisi pizza yapmış oldum.acikcasi Domino's pizzada boykot markası oldugundna beri almaz oldum .ev kavruluyor fırından mi sıcaktan mi bilemedim... Biraz sonra özel dersi başlar oğlanın salı toparlamam gerek ama.cay keyfi yapıyorum.yani iyiki çalışıyorum evdenolsam iyice obez olurmuşum.ben
Ben de merak ediyorumBu arada acaba eminevim sistemini bilen kullanan ev veya araba edinen oldu mu? Araba için burnumu sokasim var ama bilemedim ben girerim iflas ederler
Merhaba iyi akşamlar canımArkadaşlar merhaba Ya merak ediyorum penceremden haber alan var mı? Son görülmesi şubat ayında sonrasında hiç girmemiş ama belki özelden, telefondan görüşen falan vardır.
Merak ediyorum kendisini.
Geçenlerde oğlum hastalandı. Hastane sürecimiz oldu. Şu an çok şükür iyi. Ama insanın psikolojisi gerçekten çok etkileniyormuş. Bu süreci yaşarken aklıma geldi penceremden. Çok üzülüyorum.. Umarım daha iyidir. Neler yaşadığını tahmin bile edemeyiz sadece iyi olmasını temenni edebiliyoruz işte..
Günaydın tatlımGünaydınlar efendim
Özrengin ablacım dünden beri bu altına noluuuyyy
Benim arkadaşım araba için girdi bakalımBu arada acaba eminevim sistemini bilen kullanan ev veya araba edinen oldu mu? Araba için burnumu sokasim var ama bilemedim ben girerim iflas ederler