Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketi bol olsun canım altınlarınınSonunda altınımı aldım ama haftaya güzel bir zamla girmiş gram altın
Neyse Allah bereketini versin, 5 gr altın aldım
Oğluna koca bir aferinÖğleden sonra para çektim kuyumcuya gittim oğlanla kendime altınları aldım
Annemi sağlık ocağına götürdüm ,sonra eczaneye derken evine bıraktım
Eve gelirken de ekmek ve tavuk baget aldım 112 tl ödedim
Eve gelir gelmez tavukları temizledim 4 bageti ocağa koydum, 4 tanesini buzluğa attım
1 kabak soteledim sarımsaklı
2 3 yk süzme yoğurdu su ile açtım
Kabağın üzerine koyarım 2 tane de baget ile günün 2. Öğünü tamamdır benim için
Aklıma gelmedi değil bildirimleri açık mı acaba diyezinnia Ablacım aldıkların bereketli olsun
Yiyip içtiklerin de şifa olsun
Gece erkenden yattım uyudum ama gece saat 02.00 de bir ara uyandım demekki o ara senin seslenişlerin malum olmuş
Karşılık vermedim kızlara bildirim giderse diye geri uyudum
Ben interneti filan kapatıp uyuyorum ama kapatmayan olursa diye sana yazamadım
geçmiş olsun canımMerhabalar insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor şimdi yine kısa süreli neden bu mesleği yapıyorum diye sorgulamaya geçtim Neyse Ramazan Ramazan sabırlı olacağım bu sene çok midem ağrıyor
ahh o zaman uykusuz gittin bugün işeUyuyamadım ama tlf da bakmadım
sahur oldu alarmı duymadım diye bi sıçramışım yataktan saat 2.30 bi saat falan uyumuşumdur
Geri yattım tabi
Sahura kalktım yine uyuyamıyorum
Açlık değil de uykusuzluk zorluyor beni genelde ama bugün maşallah enerjim yerindeydi çok şükürahh o zaman uykusuz gittin bugün işe
yorgun ve aç
hemencecik iftarını açmanı dilerim
Oruçlu hanımlar Allah oruçlarınızı kabul etsin
Amin abla çok sağolgeçmiş olsun canım
midene dikkat et, zor düzeltmesi toparlaması mideyi,
çok zor mesleğiniz var sabrınız bol olsun canım
Sen de seviliyorsun tatlım ıyi geceler tatlı rüyalar canımUlen gadınlar seviyom sizi he
Yatın uyuyun güzellerim benim yarın iş güç var
İyice dinlenin
Hayırlı huzurlu uykular diliyorum
Reflü deği gibi abla açlıktan kasılıyor bence midem sağolDilyy reflü filan varsa aç karna 1 yk tahin yemeni öneririm 40 gün boyunca
Mide sorunlarına tahin çok iyi geliyor tavsiye ederim
Mart ayinda@Arrietty_
@sempatik_kiz
@Findikfaresi123
@Thewitcher
zinnia
Beth18
@idilkaya
Redpanda11
hanımlar mart ayı birikim bildirimi yapacak mınız?