- 18 Haziran 2023
- 475
- 672
- 19
İzmirde hala aydınlık ya hava deme öyleVıyyy günaydın mı kaldı anam bacım battı bile burda gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmirde hala aydınlık ya hava deme öyleVıyyy günaydın mı kaldı anam bacım battı bile burda gün
Kimse haber etmedi çağırmadı bende yazmayı unuttumSeni düşündüm böğün ben de nerelerdesin diye
Aynı ya hala zengin degilimİyi hamd olsun senden naber
Harbiden ya millet ballandıra ballandıra tatlısını yer, bana hiç hitap etmiyor ya sevemedim bi türlüKiz bu hayatta en sevmediğim şeylerden biridir kabak
Ahaha olmadı o zamanKiz bu hayatta en sevmediğim şeylerden biridir kabak
İzmir’de misin sen hainİzmirde hala aydınlık ya hava deme öyle
İzmirdeyim doğma büyüme ama son 4 ayımİzmir’de misin sen hain
Nereye yaw gül gibi memleket bırakılır mıİzmirdeyim doğma büyüme ama son 4 ayım
Okumak icin ankaraya gitmeyi dusunuyorum ya izmirde okumak daha kısıtlı ankaraya goreNereye yaw gül gibi memleket bırakılır mı
Sensin turşuŞu saat oldu evden çıkamadım, şimdi nasipse çıkacağım
Evdeki lahana ,karnıbahar ve kırmızı pancar ile turşu kurdum
Kendime uygun bir kap bulsaydım kendimin de turşusunu kuracaktım ama ben kapsız da turşuyum nasılsa
Yaw Ankara’da ne yapacan yavrum deniz yok yeşil yok mutsuzluk yükleniyor bakOkumak icin ankaraya gitmeyi dusunuyorum ya izmirde okumak daha kısıtlı ankaraya gore
Bilemiyorum ya bi cakma angaralı olsam fenaa mı gardassYaw Ankara’da ne yapacan yavrum deniz yok yeşil yok mutsuzluk yükleniyor bak
Ahahah angaralı olunmaz angaralı doğulur la bebeBilemiyorum ya bi cakma angaralı olsam fenaa mı gardass
Geç kaldık ona beAhahah angaralı olunmaz angaralı doğulur la bebe
Merhaba, 2.000 tl altında almıştım ben en sonVaryemez abla seni bilirkisi olarak bi soru sorsam . 20 gram isciliksiz bilezik kuyumcuda ne kadardir suan .carsiya hic gitmiyorum netten alsam fark var ama farkin miktarini kestiremiyorum da
Kuru fasulyenin yaş olanı derkenBen okuldayim hala,kurs yapıyorum.Okul çıkışı markete uğrar oğlusu alır gelirim inşallah.Aksam yemeğim hazır sayılır,kuru fasulyenin yaş olanı
Pilav çorba salata
Üniversite sınavına mı hazırlanıyorsun?İzmirdeyim doğma büyüme ama son 4 ayım