- 18 Haziran 2023
- 475
- 672
- 19
Aynen oyle ya, cok da takmam zaten makara yapıyorumKalbine dikkat et boşver para ikinci mesele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle ya, cok da takmam zaten makara yapıyorumKalbine dikkat et boşver para ikinci mesele
KovayimShdhdhhdhdhd eylül burcun ne annem koç musun yay mısın söyle bakim
Manasi icine para doldurabilirsiniizzKovayim
Vay Özgür kovaKovayim
Ay kimmis kimmissVay Özgür kova
Bi tane daha var burda kova olan
Abla sende de Koç azmi gördüm maşallahO değil de Varyemez
harcama diyetine girsek
her hafta neyi harcamadım
yani aslında her hafta rutin gereksiz harcadığımız bir şeyi almasak vs gibi
buna benzer konular vs vardı sanki
birikimler, borçları ödeme bir de harcama diyetine girersek tam oluruz haa
O çıkışı bilseydi şu an profilindeki gibi adamlara dolarları saydırıyor olurdue bana 1 çizgi yeter çıkışını çizsin sadece
Oo birlesip kovalari dolduralim o zamannnnPurpplee di galiba
Saydiriyordur ya tam zengin gibi birisi, konusmasindan anladimO çıkışı bilseydi şu an profilindeki gibi adamlara dolarları saydırıyor olurdu
Köprüden önceki son çıkışları çok kaçırdım ablamO çıkışı bilseydi şu an profilindeki gibi adamlara dolarları saydırıyor olurdu
Djdndjdj tabi engin var bi tane alo engin benim 5 milyonluk spor arabayı yıkat diyorum arayıpSaydiriyordur ya tam zengin gibi birisi, konusmasindan anladim
Abla ben o diyetten hiç çıkmadım desem yeridirO değil de Varyemez
harcama diyetine girsek
her hafta neyi harcamadım
yani aslında her hafta rutin gereksiz harcadığımız bir şeyi almasak vs gibi
buna benzer konular vs vardı sanki
birikimler, borçları ödeme bir de harcama diyetine girersek tam oluruz haa
Desene ya sana benim kova da yer var gel beraber icine girelimDjdndjdj tabi engin var bi tane alo engin benim 5 milyonluk spor arabayı yıkat diyorum arayıp
Memurum kız ben kiradayım hem de
Dolarlar kurban olsun nolacak senin icin banka soyariz yarinKöprüden önceki son çıkışları çok kaçırdım ablam
Profilimdeki adamı yaşamak istiyorum ben ya ne olmuş bir milyon dolarlık paramız olsa çok mu sanki
Tövbeee hem çalıntı hem de banka parası istemem annemDolarlar kurban olsun nolacak senin icin banka soyariz yarin
Aaa calinti degil ya benden hediye beTövbeee hem çalıntı hem de banka parası istemem annem