- 28 Mart 2020
- 5.976
- 23.773
Sagol canim,aynen mis oldu ama çok değil akşama eski haline dönerMaşallah canım keyif kahvelerin olsun ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim,aynen mis oldu ama çok değil akşama eski haline dönerMaşallah canım keyif kahvelerin olsun ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev
Çocuklu evde normal ya canları sağolsunSagol canim,aynen mis oldu ama çok değil akşama eski haline döner
Bebeğe kardeş mi geliyor acepBu ara bende bir istah var anlamadım gitti. Kendimi durduramıyorum resmen... Bir an önce kendimi toparlamam gerek
Afiyet şifa olsun ablacım ellerine sağlıkBugün mantı ve kazandibi yaptım
Yok abla iki tane var bende, Allah isteyene nasip etsin insallah. Ben şu an küçüğe dayanamıyorum bile sabrım bitmiş şimdiki aklım olsa daha erken dogururdum. Ben sanirim stres oldum kilo alıyorum diye öyle oldukça da yedimBebeğe kardeş mi geliyor acep
Gazan mübarek olsun canımEşimle şimdi karar verdim tekrar diyete başlıyorum. Diyet değil de işte akşam yemeklerini kesiyorum böyle 10 kilo vermiştim şimdi geri aldım hepsini... Ramazana kadar böyle devam, böyle 5 verirsem, Ramazanda da 5 versem 10 kilo sonra duruma bakarız bakalım
Amin canımYok abla iki tane var bende, Allah isteyene nasip etsin insallah. Ben şu an küçüğe dayanamıyorum bile sabrım bitmiş şimdiki aklım olsa daha erken dogururdum. Ben sanirim stres oldum kilo alıyorum diye öyle oldukça da yedim
Kolay gelsin canım inşaallah verirsinGazan mübarek olsun canım
Allah razı olsun canımAfiyet şifa olsun ablacım ellerine sağlık
İnşallah canım sen kadar dirayetli olamasam da şimdi senin yatpgiin şu orucunu söyledim esime de çok zormuş dediGazan mübarek olsun canım
Amin abla insallahAmin canım
Evet ,Allah isteyene ve bakımını üstlenebilecek olanlara hayırlı evlatlar versin
Arada dinlenmek lazım hem daha önemli işlerini hallettinAllah razı olsun canım
Kaç gündür evde yemek pişmiyor gibi birşey oldu
Halsizlik ve baş dönmesi olmasa zor değil deİnşallah canım sen kadar dirayetli olamasam da şimdi senin yatpgiin şu orucunu söyledim esime de çok zormuş dedi
Bereketli olsun canım şimdidenNormalde 1000 lira yatan para zamla 2250 olmuş... Maaşla yatacak olan bu. Bir de maaştan sonra yatan performans var normalde 2300 yatıyordu bakalım o ne kadar olacak bu ay heyecanla onları bekliyorum
Bereketli olsun canımNormalde 1000 lira yatan para zamla 2250 olmuş... Maaşla yatacak olan bu. Bir de maaştan sonra yatan performans var normalde 2300 yatıyordu bakalım o ne kadar olacak bu ay heyecanla onları bekliyorum
Maşallah valla yapabiliyorsan çok iyi, şimdiden yarın için gözün aydınHalsizlik ve baş dönmesi olmasa zor değil de
Benim normal tansiyonum da düşük 9/5 ondan zorladı herhalde
Yarın bitiriyorum ben de inşallah ama tekrar yapacan