Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Biraz dışarı çıktım havam suyum değişsin eve gelip tekrar motive olayım işlerime diye
Anneme de gittim geri dönüşte yarın gidecek olan küçüğüm için 200 tl verdi 🥺

Gelirken 1 adet somun ekmek aldım, günün harcaması 30 tl😊

Ayın 7 si gel artık gel kartı senin yüzünden kullanamıyorum 🤣🤣🤣

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
kartt konusunda özelliklee :KK70:

biraz ortalık toparladım
bir film izledim
biraz kitap okudum
karnım acıktı
ama canım ne istiyor bilmiyorum,
kuzu da geç gelecek
kalkıp kuru salata yapıp yiyeyim
missss kibi diye kendimi odaklayayım :işsiz:

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
kartt konusunda özelliklee :KK70:

biraz ortalık toparladım
bir film izledim
biraz kitap okudum
karnım acıktı
ama canım ne istiyor bilmiyorum,
kuzu da geç gelecek
kalkıp kuru salata yapıp yiyeyim
missss kibi diye kendimi odaklayayım :işsiz:
Yakın olsak gel beraber yiyelim diye davet ederdim tatlım
Adet öncesi tatlı krizi yaşıyorum evdeki tatlıyı oğlanlar yesin ben yeterince yedim

Puding mı karıştırsam kazandibi diye düşündüm aklıma Allah'tan sütün içine sadece bisküvi ufalamak geldi de bastırdım biraz ama her an yeni bir kriz dalgası gelecek gibi duruyor 🤭

Kart kullanmamak için inat ediyorum resmen marketlerde güzel indirimler de vardı ama almadım mesela dün filan A 101 de şahin sucuk vardı indirimde sonra bi düşündüm derin dondurucudaki sucuklar işini görür
Bir yandan nefis terbiyesi şart bana bir yandan da evdekiler değerlensin acından ölmüyorsun diyorum kendime aslında iyi de oluyor
Evdeki ürünleri abartısız 3 6 ay arasında mümkün değil bitiremem o sebeple evde olmayanı dışardan alıp evde olanı da değerlendirerek yola devam etmeye çalışıyorum

Okumaya fırsat bulamadım buraları.
Pazar alışverişine gittim benim minnak oğlanla.
Yeşilliklere 160 tl
Mantar 80
Patlıcan kabak biber 90
Meyve istedi çocuk elma mandalina 60
Soğan 35

Ay kaç etti işte 400 küsür ödedim.
Ama bunların bazısı az az, yani sayılı mesela patlıcan 3 tane, kabak 4, elma 4 tane, pırasa 3 adet vs

Önceden kiloyla alınıyodu 🤷‍♀️

Okumaya fırsat bulamadım buraları.
Pazar alışverişine gittim benim minnak oğlanla.
Yeşilliklere 160 tl
Mantar 80
Patlıcan kabak biber 90
Meyve istedi çocuk elma mandalina 60
Soğan 35

Ay kaç etti işte 400 küsür ödedim.
Ama bunların bazısı az az, yani sayılı mesela patlıcan 3 tane, kabak 4, elma 4 tane, pırasa 3 adet vs

Önceden kiloyla alınıyodu 🤷‍♀️
Aldıkların bereketli olsun afiyetle yiyin canım
Ben de öyle ihtiyacım kadar alıyorum ,çürüyüp bozulmasına gönlüm el vermez hem hayat pahalı ucuz olsa bile israf etmemeye özen gösteririm alıp yediğimiz şeyleri daha hiç tatmamış nice yoksullar gelir aklıma hemen

Son düzenleme:
Aldıkların bereketli olsun afiyetle yiyin canım
Ben de öyle ihtiyacım kadar alıyorum ,çürüyüp bozulmasına gönlüm el vermez hem hayat pahalı ucuz olsa bile israf etmemeye özen gösteririm alıp yediğimiz şeyleri daha hiç tatmamış nice yoksullar gelir aklıma hemen
Teşekkür ederim canım. Ben de öyleyim, bazen eşimi gönderiyorum pazara onun ayarı yok fazla fazla alıyo kızıyorum. O da bilmediğinden fazla alıyor. az almışsın demeyeyim diye heralde 🙈
Aslında bunlar yine iyi. Bir ara yeşillik tezgahına kasap alışverişi kadar para harcıyorduk.

Yeşillikler solmadan yapmaya çalışıyorum geçenlerde karalahana almıştım saracaktım bi baktım çürümüş. Aslında bırakmazdım en olmadı kavururdum ama aksilik oldu.

Yakın olsak gel beraber yiyelim diye davet ederdim tatlım
Adet öncesi tatlı krizi yaşıyorum evdeki tatlıyı oğlanlar yesin ben yeterince yedim

Puding mı karıştırsam kazandibi diye düşündüm aklıma Allah'tan sütün içine sadece bisküvi ufalamak geldi de bastırdım biraz ama her an yeni bir kriz dalgası gelecek gibi duruyor 🤭

Kart kullanmamak için inat ediyorum resmen marketlerde güzel indirimler de vardı ama almadım mesela dün filan A 101 de şahin sucuk vardı indirimde sonra bi düşündüm derin dondurucudaki sucuklar işini görür
Bir yandan nefis terbiyesi şart bana bir yandan da evdekiler değerlensin acından ölmüyorsun diyorum kendime aslında iyi de oluyor
Evdeki ürünleri abartısız 3 6 ay arasında mümkün değil bitiremem o sebeple evde olmayanı dışardan alıp evde olanı da değerlendirerek yola devam etmeye çalışıyorum
Tatlı ahh hele sütlü olsa şimdi ne güzel olurdu
elmalı tart yapmıştım dün bitirdi kuzular
ben de menopoz başlangıcı (geçen ay adet olsam da ) dönemindeyim,
çokk kilo aldım
ama vereceğim
inancım tam kendime
sizlere altın öğüdüm olsun
menopoz öncesinde en az fazladan 6 7 kilo verin

ama yakın olsak gelirdim
tatlımızı yer iki yudum çay içer
seni dinler, huzurlanır dönerdim:KK28:

evde evet mutlaka pişirecek bir şey buluyorsun
sanırım ciddi bir zorunluluk olsa evet 6 ay idare edebilirim.
şükür diyelim:nazar:

Teşekkür ederim canım. Ben de öyleyim, bazen eşimi gönderiyorum pazara onun ayarı yok fazla fazla alıyo kızıyorum. O da bilmediğinden fazla alıyor. az almışsın demeyeyim diye heralde 🙈
Aslında bunlar yine iyi. Bir ara yeşillik tezgahına kasap alışverişi kadar para harcıyorduk.

Yeşillikler solmadan yapmaya çalışıyorum geçenlerde karalahana almıştım saracaktım bi baktım çürümüş. Aslında bırakmazdım en olmadı kavururdum ama aksilik oldu.
Afiyet bal şeker olsun aldıkların
bereketli olsun
karalahanayı etli mi saracaktın miss gibii:kk77:

Tatlı ahh hele sütlü olsa şimdi ne güzel olurdu
elmalı tart yapmıştım dün bitirdi kuzular
ben de menopoz başlangıcı (geçen ay adet olsam da ) dönemindeyim,
çokk kilo aldım
ama vereceğim
inancım tam kendime
sizlere altın öğüdüm olsun
menopoz öncesinde en az fazladan 6 7 kilo verin

ama yakın olsak gelirdim
tatlımızı yer iki yudum çay içer
seni dinler, huzurlanır dönerdim:KK28:

evde evet mutlaka pişirecek bir şey buluyorsun
sanırım ciddi bir zorunluluk olsa evet 6 ay idare edebilirim.
şükür diyelim:nazar:
Yaşın kaç canım

Ah ne güzel olurdu çay muhabbet 🥺🤗😘

X