Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsinMerhaba hanımlar okula gittim geldim
Annemin ve de kendimin çarşıda görülmesi gereken işlerini hallettim
Nihayet eve girebildim
Akşam için hazırlık yapacağım nasipse
Ben bundan şunu çıkarırım sen ,çocukların, baban olunca eli cebine gitmiyor mesele kendi tarafından insanlara gidince cepteki akrep bir anda yok oluyorMecbur bıraktı desem.Almıyor gerekli görmüyor.Ya parasını kendin vereceksin ya da mahrum kalacaksın .O yüzden mahrum kalmamak için kendim harcamayı tercih ettim.
Örneğin dışarıya kahvaltıya gidelim şuraya gidelim dedim çoluk çocuk gidelim gözümüz gölümüz açılsın babam bir temiz hava alsın diye.Gidiyoruz sonunda hesabı ben ödüyorum.O ödemiyor elini cebine atmıyor.Kadın olarak ben söylemek zorundamıyım mesela hayır ama o yapmayınca ne yapacaksın.Evde dört duvarın ortasında oturup onumu bekleyeceksin ona kalsa sıkıntı yok.Evde dursa daha iyi .Para harcanmamış olacak ne gerek var
Evlendiğimizin başında markete yollardım bildiği üç dört sebze onları alıp gelirdi başka yok mecbur eksiği ben alıyordum.Böyle böyle devam etti onunda işine geldi .Yalan yok geçen yiğeni misafirliğe gelmişti listeye ne yazdıysam almıştı az biraz gelişme var
iyiki bu kanun değişmiş. Öncesinde bahsettiğin kadına ve onun gibilere ne büyük haksızlık olmuşCanım benim bahsettiğim bu tarihten çok önceki bir mevzu
01.01.2002 den öncesi için geçerli değil maalesef bu kanun
Teşekkür ederim canımkolay gelsin
Maalesefiyiki bu kanun değişmiş. Öncesinde bahsettiğin kadına ve onun gibilere ne büyük haksızlık olmuş
Kusura bakma tatlım eşin bence çok kurnaz biri senin zaaflarının farkında ve bunu çok güzel keşfetmiş ve de fırsata çevirmişMecbur bıraktı desem.Almıyor gerekli görmüyor.Ya parasını kendin vereceksin ya da mahrum kalacaksın .O yüzden mahrum kalmamak için kendim harcamayı tercih ettim.
Örneğin dışarıya kahvaltıya gidelim şuraya gidelim dedim çoluk çocuk gidelim gözümüz gölümüz açılsın babam bir temiz hava alsın diye.Gidiyoruz sonunda hesabı ben ödüyorum.O ödemiyor elini cebine atmıyor.Kadın olarak ben söylemek zorundamıyım mesela hayır ama o yapmayınca ne yapacaksın.Evde dört duvarın ortasında oturup onumu bekleyeceksin ona kalsa sıkıntı yok.Evde dursa daha iyi .Para harcanmamış olacak ne gerek var
Evlendiğimizin başında markete yollardım bildiği üç dört sebze onları alıp gelirdi başka yok mecbur eksiği ben alıyordum.Böyle böyle devam etti onunda işine geldi .Yalan yok geçen yiğeni misafirliğe gelmişti listeye ne yazdıysam almıştı az biraz gelişme var
Babamla alakası yok babam olmadığı zamanda da dışarı gittiğimizde hesabı ben ödüyordum babamı seviyor onunla bir problemi yok.Ben bundan şunu çıkarırım sen ,çocukların, baban olunca eli cebine gitmiyor mesele kendi tarafından insanlara gidince cepteki akrep bir anda yok oluyor
Ben fazla yorum yapıp bilmediğim bir insanın günahını almak istemiyorum ama hislerim beni pek yanıltmaz
Babanla bence de alakası olmaması lazım anladığım kadarıyla amcanın parasını da kullanıyorsunuzBabamla alakası yok babam olmadığı zamanda da dışarı gittiğimizde hesabı ben ödüyordum babamı seviyor onunla bir problemi yok.
Dışarıda gezme eve alınanlar çoğu lüzumsuz geliyor ot gibi yaşayalım istiyor.Ona göre herşey gereksiz.Yıllardır böyle.Çocukluğunda açmı kaldı travmamı yaşadı anlamadım gitti
Altın alıyoruz .Babam kendi veriyor istersen sende kalsın diyorum ben ne yapacağım bu saatten sonra diyor .Babam eşimin tam tersi çok verici ve merhametlidirBabanla bence de alakası olmaması lazım anladığım kadarıyla amcanın parasını da kullanıyorsunuz
Mecbur bıraktı desem.Almıyor gerekli görmüyor.Ya parasını kendin vereceksin ya da mahrum kalacaksın .O yüzden mahrum kalmamak için kendim harcamayı tercih ettim.
Bende senin gibiyim.Ben artık gerek kendi yaşadığım kötü tecrübeler gerekse etrafımda görüp duyduklarım sebebiyle olsun maalesef kolay kolay insanlara güvenemiyorum
Benden sana nacizane tavsiye babacığının parasıyla ne alıyorsan al sakın eşinin istifadesine sunmaAltın alıyoruz .Babam kendi veriyor istersen sende kalsın diyorum ben ne yapacağım bu saatten sonra diyor .Babam eşimin tam tersi çok verici ve merhametlidir
AmiiiiiinSözüm herkes için geçerli değil ama çoğunluk için maalesef öyle
Bulmuşlar gül gibi hanımları becerikli ,edepli işinde gücünde ve de sorumluluk sahibi evire çevire maddi manevi ömürlerini törpülüyorlar pis nankörler Allah versin bunların cezasını
İyiyim abla hosbuldum annemlerdeyim umreye gidecekler gece insallahCennetmeyvesii hoşgeldin nasılsın canım? Okuya okuya geliyorsun
Allah kabul etsin şimdidenİyiyim abla hosbuldum annemlerdeyim umreye gidecekler gece insallah