Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu konuyu yeni gordum isminden dolayi bakiyim dedim ama taa 2014te açılmış
Konu basligi Mert Basaranin kitabinin ismine benziyor
Bu konunun ismini zamanında bu şekilde vermemin nedeni
Birikim yaptım ev aldım 2008 'de
Evi sattım
Birikim yaptım araba aldım 2010 'da
Kalan parayı altına çevirdim üzerine birikim yapmaya devam ettim ev aldım projeden 2014 'te bir yandan birikime devam ettim bir taraftan ev bitince sıfırdan eve eşya alıp döşedim birikime devam ettim dükkan aldım 2021 'de
Halen birikime devam
Arada lüzumsuz termal devremülk üç kağıtlarına sene 2012 de 275 gr altın parası değerinde para kaptırdım aldığım yerin tapusu olsa da şu anda hiçbir şeye yaramıyor

Hoşgeldin gelin hanım 🤣 evet başlığı onu anımsatıyor okudum o kitabını ama ikincisini almadım sen ikinciyi okudun mu?
Hosbuldum balim😍yok okumadim alacagim ikisini de baya pahaliymis kitaplar
Bir cok videosunu izledim kafa yapisi babamin bize öğrettiğine benziyor

Hosbuldum balim😍yok okumadim alacagim ikisini de baya pahaliymis kitaplar
Bir cok videosunu izledim kafa yapisi babamin bize öğrettiğine benziyor
Ben de ilkini okudum da ikincisi pahalı geldi bi de kargo falan da çıkıyo en sevmediğim şey aldığım ürüne kargo ödemek 🤣 alacağım başka kitaplar var birlikte alırım beklesin şimdilik 🤣
Ya evet cano videoları falan çok bilinçlendiriyor özellikle gençlerin izlemesi ulusal uyanışa geçilmesi gerek şimdi gençler de bize göre bilinçli yatırıma daha erken yaşta başlamışlar görünce mutlu oluyorum 😍

Evi sattım
Kalan parayı altına çevirdim üzerine birikim yapmaya devam ettim ev aldım projeden 2014 'te bir yandan birikime devam ettim bir taraftan ev bitince sıfırdan eve eşya alıp döşedim birikime devam ettim dükkan aldım 2021 'de
Halen birikime devam
Arada lüzumsuz termal devremülk üç kağıtlarına sene 2012 de 275 gr altın parası değerinde para kaptırdım aldığım yerin tapusu olsa da şu anda hiçbir şeye yaramıyor
Maşallah abla😍🧿 Allah ağız tadıyla kullanmayı faydalanmayı nasip etsin

O fatura gelmemiş :KK48:
Yahu benim etim ne budum ne nasıl ödeyeyim yüksek faturaları 🤣🤣
Şaka bir yana akşamdan akşama kombiyi yakıyorum
Evde mantaloma var ara kattayım
Evin sıcaklığını 22 derecede tutuyorum benim gayet iyi yaz kış atlet bile giymeyen benim için ideal sıcaklık

Evi sattım
Halen birikime devam
Maşallah maşallah 🧿 ev al araba al sonra projeden ev al eşya al dükkan al iyi yatırım yapmışsın 🧿😊

Mutlu haftasonlari genşler
Sabah pazara gittim buzzzz gibiydi hasta olmam insallah
Balık yeşillik pattis soğan mandalin muz portakal cennet hurması karnabahar pırasa ıspanak domates salatalık brokoli 450tl verdim Geldim.
Aldıkların bereketli olsun
Afiyet şifa olsun canım

Burada güneş var ama hava öyle böyle buz değil
Söz meclisten dışarı buranın tabiriyle "eşek öldüren günü "

Mutlu haftasonlari genşler
Sabah pazara gittim buzzzz gibiydi hasta olmam insallah
Balık yeşillik pattis soğan mandalin muz portakal cennet hurması karnabahar pırasa ıspanak domates salatalık brokoli 450tl verdim Geldim.
Bereketli olsun şifa olsun
Meyve deme bana 😢

X