Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar

Okula gidip geldim

Bugün harcanan paralar

Dünkü tereyağı aldığım yerden 1 kilo köy peyniri aldım 50 tl

Marketten 12 li kağıt havlu 45 tl

Almanya 'dan çocukların babasının yengesi 250 euro gönderdi okuldaki durumu çocuklara ihtiyaçlarını alıvermem için ,250 euroyu annem 4000 tl ye aldı

ben de ilk etapta 25 çocuk belirleyip Flo'dan 25 ayakkabı aldım
Ödeme tek çekim kredi kartımdan olduğu için 4000 tl benim hesaba aktarıldı ve ben 260 euro aldım borcum için
Kalan euro borcum 500
1900 Euro ödenmiş oldu

Bereketli olsun Allah kabul etsin hayirlarinizi. Bugün marketten 60 harcama yapıldı. Çok bişey değil ama sadaka niyetine bir öğrenciye 100 lira attım. Kazadan beladan korusun rabbim.

Bereketli olsun Allah kabul etsin hayirlarinizi. Bugün marketten 60 harcama yapıldı. Çok bişey değil ama sadaka niyetine bir öğrenciye 100 lira attım. Kazadan beladan korusun rabbim.
Allah razı olsun canım
Allah niyetini kabul etsin kesene bereket kazadan beladan korusun

Maşallah ablam. Bu arada kumbaramiz var . İlk hedef çocuğa akülü motor almak kuzum biriktiriyor. Babası 50 lira koydu bugün. Bende maaştan 250 atcam inşallah motorunu alcaz. Sonra tatil için kumbara yapma hedefim var ne kadar birikirse orda . Temmuz zammi maaş farkı sendika paraları yokmuş gibi oraya atılacak bereket versin tatil parası çıkar

Bereketli olsun canım şimdiden
Bazı ekstra gelen paraları yokmuş gibi davranmak en güzeli

Haftalık bütçeyi ne kadar ayiriyorsunuz bayanlar. İki haftadır 250. Yapıyorum mümkün değil yetmiyor.350.400 sınırında kapanıyor hep
Bazı hafta 200 300 yetiyor bazı hafta 600 700 yetmiyor duruma göre değişiyor
Ama ortalama aylık mutfağa 2000 3000 tl arası rahat gider

Haftalık bütçeyi ne kadar ayiriyorsunuz bayanlar. İki haftadır 250. Yapıyorum mümkün değil yetmiyor.350.400 sınırında kapanıyor hep
Haftalık 250 mümkün değil canım bir market o kadar tutuyor haftada bir kac kez giriliyor.Bizim aylık market alışverişi 3 bin civarı diye düşünüyorum.
Ben de bir yemek planı yapacagm.bir süre buzluktan giderek kartın birini komple kapatma niyetindeyim bu ayın 15 inde bakalım kısmet olursa.

Aynen öyle mümkün olmuyor ya. Ozrengi ablaya özendim ama onunki bütün kalemler hesaplı olduğu için için denk geliyor. Bende kasap ve pazar hariç 300 hedefliycem ins tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…