- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ablacim.Ve aleyküm selam canım
Allah orucunu kabul etsin
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Yeni görev yerin de hayırlı olsun inşaallah çok güzel bir çalışma ortamı seni bekliyordur kuzucum
Allah kabul etsin ablacimBugün de niyetliydim 5 günün ardından mola vermek istiyorum salı çarşamba günlerinde hayırlısı
Bugün dünden kalan makarna alacetene yanına buzluktan lahana sarması çıkarıp pişirdim
Yoğurt turşu komposto helva
Allah bereket versin bugün de böyle geçti
Hayırlı ugurlu olsun cano Rabbim ‘çok şükür’lerinin sayısını artırsınSelaaam
Niyetliydim bugun
Yemeğe patates oturtma bulgur pilavı salata yaptım
Sanırım istediğim yere görevlendirme yapılacak. Telefon geldi onay bekleniyormuş
Bu hafta buradaki işlerimi halledip teslim edeyim diyorum
Çok mutlu oldum kursağımda kalmaz insallah
Allah razı olsun canimcimHayırlı ugurlu olsun cano Rabbim ‘çok şükür’lerinin sayısını artırsın
Ayyy hayırlı olsun bal ablamBu akşam sertifikam da sisteme yüklendi, darısı bütün meslektaşlarımın başına olsun diyorum
Allah razı olsun kuzucummmmmmAyyy hayırlı olsun bal ablam
Hayırlı uğurlu olsun abammmmmBu akşam sertifikam da sisteme yüklendi, darısı bütün meslektaşlarımın başına olsun diyorum
Okul çıkışı annemi de alıp pazara çıktım hoşuma giden taze levrek bulamadım
Pazardan aldıklarım ; portakal, pırasa, karnıbahar, soğan ve peynir hepsine 270 tl ödedim.
Annemi evine bırakınca benzin aldım 700 tl de ona verdim
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Allah razı olsun balımmmm darısı başına olsunHayırlı uğurlu olsun abammmmm
Bereketli olsun aldiklarin ablacimOkul çıkışı annemi de alıp pazara çıktım hoşuma giden taze levrek bulamadım
Pazardan aldıklarım ; portakal, pırasa, karnıbahar, soğan ve peynir hepsine 270 tl ödedim.
Annemi evine bırakınca benzin aldım 700 tl de ona verdim
Allah kazançlarımıza bol bereket versin