Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eve giriş 13 bin ortalama. Giderde 7 bin gider ortamlama. Eşimin yeme içme yol masrafı yok .
Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanır
Elindeki birikimin de yanına kalır

Ben de deyim yerindeyse kendimi şu borçları bitirme konusunda limon gibi sıkıyorum

Yani şuan kısa hedef koydum önüme yoksa gene bocalamaktan korkuyorum. Kalan 2 binlik borcu kapatmak. Birikimin üstüne koyup 20 binlik krediyi kapatmak ve elden açık taksitle aldığım fırın borçları falan var onları temmuza kadar kapatmak. Tabi arada KYK ödemesi yapmak . Temmuza kadar bunları gerceklestirirsem yeni program oluşturmak istiyorum.

Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanır
Elindeki birikimin de yanına kalır
İşte o kadarını yapmak mümkün degil. Mutfak başlı başına yüksek harcama benim günlük işe gidiş gelişim 10 lira yol parası yani o yüzden kalaniyla geçinip ayda 1500 kenara atmak hedefim başarabilir sen.

Anladım canım niyetin ödemek olduktan sonra Allah yardım eder ,denk getirir.

Inşaallah hepimiz şu borçlardan kurtuluruz bir an önce

İlk sayfaya 2022 yılı hedefim diye borçlarımı ve ödeme planımı yazdım
İlk önce Euro borcumdan başladım ödemeye her euro aldığımda borcumu güncelliyorum, motive olmak için
Aynen takipteyim. Peki ablam napiyoruz yaptığımız birikimi söylüyor muyuz. Ona göre bende belirteyim

Tamam o zaman ama ben karta olan yüklemeyi de birikim diye hesapliycam ablam çünkü dokunulmayacak ona kapanacak. Mart 1500. Temmuz dahil 9 bin hedef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…