• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Haberlerde falan sürekli duyoruz internetten para kazanma haberlerini. Bende çok istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirm.
Şahsen bu konuda bir bilgim yok

Bugün dışarıda birtakım işlerim vardı onları halletmek için çıktım

Gelirken kasaba da uğradım
Belediyeye gidip karta su yüklettim 102 tl lik
102 tl ye 35 ton su yüklemişler
Geçen sene 99 tl ye 47 ton su yükleniyordu.

Bugün oğlanlara akşam yemeği olarak

Dünden kalan tarhana çorbası ve bulgur pilavının yanına köfte, patates kızartması ve sütlaç yaptım

Evim evim güzel evim 🤗
Evin gibisi yok,Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin hepimize.
Bu arada ev demişken bu ay kiraya zam ayı,ev sahibi vekilimi arayayım bakalım yarın kiraya ne diyecek 🙄 dua edin kızlar 🤲

Hayirli kandiller hanimlar
Annemler yine covid olmuslar
1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu

1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu
Aaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin onlara da oğluna da Allah korusun sizleri de bizi de ,🤲

Hayırlı kandiller canım
Allah acil şifalar versin 🤲

Bugün dışarıda birtakım işlerim vardı onları halletmek için çıktım

Gelirken kasaba da uğradım
Belediyeye gidip karta su yüklettim 102 tl lik
102 tl ye 35 ton su yüklemişler
Geçen sene 99 tl ye 47 ton su yükleniyordu.

Bugün oğlanlara akşam yemeği olarak

Dünden kalan tarhana çorbası ve bulgur pilavının yanına köfte, patates kızartması ve sütlaç yaptım

Afiyet olsun

Hâlâ yine çok iyi sizin su ücreti .
Tonu 3 TL bile değil . Bizde 7 TL 😔

Allah şifalar versin

Merhaba hanımlar dün pek uğrayamadım buralara.

25 günkük doğalgaz faturası 827.30 tl ,hemen ödedim
Geçen ay 39 40 günlüktü, geçen ay geç bu ay normal vaktinde okudular

Bizim memlekette yaşanan kış için bu rakamlar bence çok değil kömürün tonunun burada 2500 tl ve mutfak tüpü 250 tl olunca
Burada kömür yanmış olsaydı en az 3 ton kömür yakardık bir de yakıcı ücreti
Yıllık 4 adet mutfak tüpü kullanırdım en az
Bunlar bana neredeyse yıllık 10000 tl ye gelirdi
Ben senelik 2 yıldan beridir daha 4000 tl ödemedim bu yıl ne olur bilemem doğalgazın metreküpü ilk girdigim yıl buraya 1.75 1.80 tl arası idi
Şimdi 2.5 tl civarı

eski faturalara baktım da geçen yıl ve ondan önceki yıl aynı vakitlerde aynı metreküplerde yakmışım

Bugün çocuklara katmer yaptım akşam yemekleri için kahvaltı sofrası hazırladım.

Erkenden kalktım

yıkanmış çamaşırları kaldırdım, beyazları makinaya attım
Buzluğa köfte yapıp koydum (normal ve hamburger köftesi şekli verdim)
Kahvaltımı yaptım
Balkonu yıkadım
Şimdi bulaşıkları yıkayıp, profiterol yapacağım nasipse .

Akşama tavuk tandır ve nohutlu pilav yapma planım var .
Yanına da yoğurt komposto tamamdır Allah bereket versin.

Merhaba hanımlar dün pek uğrayamadım buralara.

25 günkük doğalgaz faturası 827.30 tl ,hemen ödedim
Geçen ay 39 40 günlüktü, geçen ay geç bu ay normal vaktinde okudular

Bizim memlekette yaşanan kış için bu rakamlar bence çok değil kömürün tonunun burada 2500 tl ve mutfak tüpü 250 tl olunca
Burada kömür yanmış olsaydı en az 3 ton kömür yakardık bir de yakıcı ücreti
Yıllık 4 adet mutfak tüpü kullanırdım en az
Bunlar bana neredeyse yıllık 10000 tl ye gelirdi
Ben senelik 2 yıldan beridir daha 4000 tl ödemedim bu yıl ne olur bilemem doğalgazın metreküpü ilk girdigim yıl buraya 1.75 1.80 tl arası idi
Şimdi 2.5 tl civarı

eski faturalara baktım da geçen yıl ve ondan önceki yıl aynı vakitlerde aynı metreküplerde yakmışım

Bugün çocuklara katmer yaptım akşam yemekleri için kahvaltı sofrası hazırladım.
Ben iki yıl önce 8-10 metreküp yakıyordum,geçen yıl ve bu yıl 14-16 arası yakıyorum.Alttakiyle ilgili sanırım bu değişiklik

Bugün bütün gün evdeydim evde yapılacakları bitirdim anca dinlenme moduna geçebildim 😊

Bu hafta 500 tl harcama yaptım küçük oğlan nasipse yarın getirecek ...

Back
X