- 6 Ağustos 2010
- 39.638
- 70.602
- 798
Şahsen bu konuda bir bilgim yokHaberlerde falan sürekli duyoruz internetten para kazanma haberlerini. Bende çok istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsen bu konuda bir bilgim yokHaberlerde falan sürekli duyoruz internetten para kazanma haberlerini. Bende çok istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirm.
Aaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin onlara da oğluna da Allah korusun sizleri de bizi de ,Hayirli kandiller hanimlar
Annemler yine covid olmuslar
1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu
Şu an kiran ne kadar ?Evim evim güzel evim
Evin gibisi yok,Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin hepimize.
Bu arada ev demişken bu ay kiraya zam ayı,ev sahibi vekilimi arayayım bakalım yarın kiraya ne diyecekdua edin kızlar
![]()
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller hanimlar
1.sinde ölümden dönmüştü umarım bu sefer hafif atlatır. Dünde görüştük ins. bize de bulasmamistir
Oglus da hasta boğaz ağrısı ve ateş. Yarin sabah doktora gideceğiz. Dualarınıza bizi de ekleyin olur mu
1000 TLŞu an kiran ne kadar ?
Çok makul bir fiyatta anlaşırsınız inşaallah canım1000 TL
850-930-1000 diye gittik, bakalim şimdi ne der
Aaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin onlara da oğluna da Allah korusun sizleri de bizi de ,![]()
Cok tesekkur ederim canlarHayırlı kandiller canım
Allah acil şifalar versin![]()
Tüm güzel dileklerinin gerçeğe dönüşmesini diliyorum canım benim![]()
Bugün dışarıda birtakım işlerim vardı onları halletmek için çıktım
Gelirken kasaba da uğradım
Belediyeye gidip karta su yüklettim 102 tl lik
102 tl ye 35 ton su yüklemişler
Geçen sene 99 tl ye 47 ton su yükleniyordu.
Bugün oğlanlara akşam yemeği olarak
Dünden kalan tarhana çorbası ve bulgur pilavının yanına köfte, patates kızartması ve sütlaç yaptım
Allah şifalar versinHayirli kandiller hanimlar
Amin teşekkür ederimAllah şifalar versin
Aynı dua senin için de ve herkes için geçerli canımAynı duadan ben de istiyorum![]()
Bizim burada su fiyatları çok şükür çok iyi sanırım bir 3 yıl değişmez fiyatı artıkAfiyet olsun
Hâlâ yine çok iyi sizin su ücreti .
Tonu 3 TL bile değil . Bizde 7 TL![]()
Ben iki yıl önce 8-10 metreküp yakıyordum,geçen yıl ve bu yıl 14-16 arası yakıyorum.Alttakiyle ilgili sanırım bu değişiklikMerhaba hanımlar dün pek uğrayamadım buralara.
25 günkük doğalgaz faturası 827.30 tl ,hemen ödedim
Geçen ay 39 40 günlüktü, geçen ay geç bu ay normal vaktinde okudular
Bizim memlekette yaşanan kış için bu rakamlar bence çok değil kömürün tonunun burada 2500 tl ve mutfak tüpü 250 tl olunca
Burada kömür yanmış olsaydı en az 3 ton kömür yakardık bir de yakıcı ücreti
Yıllık 4 adet mutfak tüpü kullanırdım en az
Bunlar bana neredeyse yıllık 10000 tl ye gelirdi
Ben senelik 2 yıldan beridir daha 4000 tl ödemedim bu yıl ne olur bilemem doğalgazın metreküpü ilk girdigim yıl buraya 1.75 1.80 tl arası idi
Şimdi 2.5 tl civarı
eski faturalara baktım da geçen yıl ve ondan önceki yıl aynı vakitlerde aynı metreküplerde yakmışım
Bugün çocuklara katmer yaptım akşam yemekleri için kahvaltı sofrası hazırladım.