- 15 Nisan 2017
- 13.471
- 15.901
- 298
Oooo bu ay niye öyle kiBu aya has bir şey
Düzeltme : yaaaa şimdi sordum da bir hocaya,bu ay bir yanlışlık olmuş,27.95 mis aslında, önümüzdeki ay bu ayki fazla ödemeyi keseceklermis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo bu ay niye öyle kiBu aya has bir şey
Aslında yanlışlık değilde asgari ücrete kadar olan ödemelerde vergi muafiyeti vardı ya onu bu ay ek derste uygulamışlar o yüzden şubat maaşı ocak maaşına göre biraz eksik olacakOooo bu ay niye öyle ki
Düzeltme : yaaaa şimdi sordum da bir hocaya,bu ay bir yanlışlık olmuş,27.95 mis aslında, önümüzdeki ay bu ayki fazla ödemeyi keseceklermis![]()
Geri alınmayacak yani,ay hadi İnşallahAslında yanlışlık değilde asgari ücrete kadar olan ödemelerde vergi muafiyeti vardı ya onu bu ay ek derste uygulamışlar o yüzden şubat maaşı ocak maaşına göre biraz eksik olacak
.Bu ayın ek dersi 27.95 yerine 32.96 dan hesaplamışlar,şubat maaşındn keseceklermis evetAslında yanlışlık değilde asgari ücrete kadar olan ödemelerde vergi muafiyeti vardı ya onu bu ay ek derste uygulamışlar o yüzden şubat maaşı ocak maaşına göre biraz eksik olacak
Geri alma değil Ama az kesinti olacakAma pardon ben ek dersi diyorum.Bu ayın ek dersi 27.95 yerine 32.96 dan hesaplanmış.Bu fazlalığı Şubat maaşından kesecekler dediler
Maaşla birleşiyor resmenHayırlı sabahlar hanımlar bugün kar tatili sebebiyle evdeyiz
Bu hafta 15 tl süt 72 tl market için harcadım şimdilik
Ekderslerden hala haber yok
Sabret canım, hakkı gidiyor derken ne demek istedin ?Maaşla birleşiyor resmen
Oglusu kreşe başlatacağim ek ders bekliyorum,bişey bozdurmak da istemedim,kotu mü ettim bilmiyorum ha yattı ha yatacak derken.. çocuğun hakkı gidiyor
Ödemeler aylık olacsk ya şubat ayinin ilk haftası gitti pazartesi başlasa bu hafta başlamış olacaktı.Bakalim cumaya kalmaz inşallahSabret canım, hakkı gidiyor derken ne demek istedin ?
Başlasa ekdersler yatırılınca ödemesini yapabilirim desen olmaz mı?Ödemeler aylık olacsk ya şubat ayinin ilk haftası gitti pazartesi başlasa bu hafta başlamış olacaktı.Bakalim cumaya kalmaz inşallah
Mesaj yazdım şimdi,kabul ettiBaşlasa ekdersler yatırılınca ödemesini yapabilirim desen olmaz mı?
Bence olur çünkü nasılsa garanti ödeme yapacak bir müşterisin sonuçta
Bence bu teklifi yap onlara eminim kabul edeceklerdir.
Ederler canım, hemen kreşe sular seller gibi çocuk mu yazdırıyor millet şu krizdeMesaj yazdım şimdi,kabul etti![]()
Teşekkürler canımmmEderler canım, hemen kreşe sular seller gibi çocuk mu yazdırıyor millet şu krizde
ışletmeci mantığı yeterki alacak param olsun bugün olmazsa bir gün öder yeterki kişi dolandırıcı kötü niyetli olmasın
Sen de zaten öyle biri değilsin o nedenle sorun yok![]()
Allah bereket versin canım hayırlı yerlere nasip olsun kazancınTeşekkürler canımmm
Bu arada az önce yatırıldı, Allah bereket versin.
Kreşe vereceğim ücreti ve annemin SGK sının 1000 TL sini bu paradan ödeyeceğim.
Allah bereket versin![]()
Sağol canım amin inşallahAllah bereket versin canım hayırlı yerlere nasip olsun kazancın
Rabbim sağlık , huzur ve bol bereketli helal rızık versin bizlere![]()
Merhaba herkese hayırlı huzurlu günler dileğiyle
Bugün ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin![]()
Canım Allah bereket versinDükkândaki kiracı 2 aylık kira borcunun 1 ayını hesaba yatırdı