• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Oooo bu ay niye öyle ki

Düzeltme : yaaaa şimdi sordum da bir hocaya,bu ay bir yanlışlık olmuş,27.95 mis aslında, önümüzdeki ay bu ayki fazla ödemeyi keseceklermis 😏
Aslında yanlışlık değilde asgari ücrete kadar olan ödemelerde vergi muafiyeti vardı ya onu bu ay ek derste uygulamışlar o yüzden şubat maaşı ocak maaşına göre biraz eksik olacak

Aslında yanlışlık değilde asgari ücrete kadar olan ödemelerde vergi muafiyeti vardı ya onu bu ay ek derste uygulamışlar o yüzden şubat maaşı ocak maaşına göre biraz eksik olacak
Geri alınmayacak yani,ay hadi İnşallah 🤩
Bir ark söyleyip diğeri de aynı şeyi destekleyince canım sıkılmıştı inşallah sizin dediğiniz gibidir 😊

.Bu ayın ek dersi 27.95 yerine 32.96 dan hesaplamışlar,şubat maaşındn keseceklermis evet

Hayırlı sabahlar hanımlar bugün kar tatili sebebiyle evdeyiz

Bu hafta 15 tl süt 72 tl market için harcadım şimdilik

Ekderslerden hala haber yok

Hayırlı sabahlar hanımlar bugün kar tatili sebebiyle evdeyiz

Bu hafta 15 tl süt 72 tl market için harcadım şimdilik

Ekderslerden hala haber yok
Maaşla birleşiyor resmen 😏
Oglusu kreşe başlatacağim ek ders bekliyorum,bişey bozdurmak da istemedim,kotu mü ettim bilmiyorum ha yattı ha yatacak derken.. çocuğun hakkı gidiyor

Maaşla birleşiyor resmen 😏
Oglusu kreşe başlatacağim ek ders bekliyorum,bişey bozdurmak da istemedim,kotu mü ettim bilmiyorum ha yattı ha yatacak derken.. çocuğun hakkı gidiyor
Sabret canım, hakkı gidiyor derken ne demek istedin ?

Ödemeler aylık olacsk ya şubat ayinin ilk haftası gitti pazartesi başlasa bu hafta başlamış olacaktı.Bakalim cumaya kalmaz inşallah
Başlasa ekdersler yatırılınca ödemesini yapabilirim desen olmaz mı?
Bence olur çünkü nasılsa garanti ödeme yapacak bir müşterisin sonuçta
Bence bu teklifi yap onlara eminim kabul edeceklerdir.

Başlasa ekdersler yatırılınca ödemesini yapabilirim desen olmaz mı?
Bence olur çünkü nasılsa garanti ödeme yapacak bir müşterisin sonuçta
Bence bu teklifi yap onlara eminim kabul edeceklerdir.
Mesaj yazdım şimdi,kabul etti 🤩

Mesaj yazdım şimdi,kabul etti 🤩
Ederler canım, hemen kreşe sular seller gibi çocuk mu yazdırıyor millet şu krizde
ışletmeci mantığı yeterki alacak param olsun bugün olmazsa bir gün öder yeterki kişi dolandırıcı kötü niyetli olmasın

Sen de zaten öyle biri değilsin o nedenle sorun yok 😘

Ederler canım, hemen kreşe sular seller gibi çocuk mu yazdırıyor millet şu krizde
ışletmeci mantığı yeterki alacak param olsun bugün olmazsa bir gün öder yeterki kişi dolandırıcı kötü niyetli olmasın

Sen de zaten öyle biri değilsin o nedenle sorun yok 😘
Teşekkürler canımmm 🤗
Bu arada az önce yatırıldı, Allah bereket versin.
Kreşe vereceğim ücreti ve annemin SGK sının 1000 TL sini bu paradan ödeyeceğim.
Allah bereket versin 🤲🤩

Teşekkürler canımmm 🤗
Bu arada az önce yatırıldı, Allah bereket versin.
Kreşe vereceğim ücreti ve annemin SGK sının 1000 TL sini bu paradan ödeyeceğim.
Allah bereket versin 🤲🤩
Allah bereket versin canım hayırlı yerlere nasip olsun kazancın 😊
Rabbim sağlık , huzur ve bol bereketli helal rızık versin bizlere 😘

Merhaba herkese hayırlı huzurlu günler dileğiyle

Bugün ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin 🙂

Bu hafta yemeklerimi evdeki malzemelerden hazırladığım için hiç dışarıdan birşey almadım
Zaten çocuklar buradayken gereken kasap malzemelerini ve de market ürünlerini almıştım
Nasip olursa yarın oğlanlar geliyor ,bu hafta da yine en azından 400 tl versin babanız derim

Back
X