• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ocak ayının ekdersidir o önümüzdeki hafta şubat ayı başlıyor ya
Aslında hepimize ocak ayının ilk haftası ekdersler de yatırılacak
Ocak ek dersi bekliyoruz evet zaten de Aralık ek dersi diyince şaşırdım.

Bugün ilçeye merkezine 5 -6 km uzaklıkta köyümüz var .oradaki bir akrabamı ziyarete gittim
Giderken dün yaptığım tatlıdan ve de pastörize süt götürdüm.
Çok güzel bir gündü, çok güzel çok minnoş bir kedisi var aman Allah'ım nazarlardan korusun onunla da bir güzel oynadım stres attım geldim

Anneme uğradım sonra ,şimdi eve girdim tabiki bugün evde yemek yok 🤣🤣🤣🤣

Kahvaltı sofrası kuracağım oğlanlara...

Bizimkisi belediye aracı değil .
Şehir içi minibüs hattı , minibüsler şahısların ..

Yemin zamlardan sonra sizin su ücretini de merak ettim 🙈😅
Bizim burada belediyeye ait şeylerin fiyatları kolay kolay değişmez, değişse de çok az bir miktar artar

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar dün gece buralara yine güzel mi güzel kar yağdı. Bugün dışarıda işim olmadığı için hiçbir yere çıkmadım

Akşam yemeğimiz

Kuzu kuşbaşı
Nohutlu pilav
kakaolu puding
Komposto
Yoğurt idi .

Allah bereket versin bugün de doyduk .

Küçük oğlan geçen hafta mutfak için harcadığım 500 tl yi babasından alıp getirmiş.

Onu da hemen cüzdan kumbaraya koydum
Cüzdan kumbaramda 2250 tl birikmiş Allah bereket versin
Bozuk para kumbaramda birikenler 80 tl olmuş geçen gün tümlettim.

Henüz maaş farkları vs yatırılmadı ,önümüzdeki hafta ekdersler de yatırılır .

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar dün gece buralara yine güzel mi güzel kar yağdı. Bugün dışarıda işim olmadığı için hiçbir yere çıkmadım

Akşam yemeğimiz

Kuzu kuşbaşı
Nohutlu pilav
kakaolu puding
Komposto
Yoğurt idi .

Allah bereket versin bugün de doyduk .

Küçük oğlan geçen hafta mutfak için harcadığım 500 tl yi babasından alıp getirmiş.

Onu da hemen cüzdan kumbaraya koydum
Cüzdan kumbaramda 2250 tl birikmiş Allah bereket versin
Bozuk para kumbaramda birikenler 80 tl olmuş geçen gün tümlettim.

Henüz maaş farkları vs yatırılmadı ,önümüzdeki hafta ekdersler de yatırılır .
Allah bereket versin.
Bizim ek ders normalde 3-4 u gibi yatıyor.Maas farkları da ek derse kavuşuyor neredeyse

Allah bereket versin.
Bizim ek ders normalde 3-4 u gibi yatıyor.Maas farkları da ek derse kavuşuyor neredeyse
Muhtemelen farklar yarın yatırılır müdür öyle yazmış grupta.
Ekdersler bizim de her ayın ilk haftasının en geç cuma gününe kadar yatırılıyor

Gunaydin hanimlar
Buralar gar gış gıyamet🤣
Gecen hafta izinliydim dolap içlerini düzenledim. Evden hiç çıkmadık.
Iyiki çalışıyorum şükürler olsun. Evde duracak bir insan değilim hiç.
Cocuklar olmasa izne bile ayrılmam herhalde🤣

Gunaydin hanimlar
Buralar gar gış gıyamet🤣
Gecen hafta izinliydim dolap içlerini düzenledim. Evden hiç çıkmadık.
Iyiki çalışıyorum şükürler olsun. Evde duracak bir insan değilim hiç.
Cocuklar olmasa izne bile ayrılmam herhalde🤣
Günaydın canım

Çalışmak insana iyi geliyor insan zaten memleketinde çalışınca evde vakit geçirmenin, tatil talep etmenin çok da bir anlamı yok benim için.

zaten aile düzenim de olmayınca tatili fırsat bilip sağa sola gidecek bir durum da yok...

3 gün yeterli benim için 😊

Çocuklarım da yaş olarak büyük oldukları için akşam yemeğinden akşam yemeğine geliyorlar ve gidiyorlar, çoğunlukla yalnızım

Evde olunca mutfak işleri, yapılacak temizlik ve diğer ev işleri, tv seyretme, kitap okuma ,internette vakit geçirme, anneme gidiyorum, çarşıda işlerim varsa ,ziyaret edilecek arkadaşlarım varsa oralara gidip geliyorum, genellikle çalışan insanlar olunca eskiden annemlerin zamanında olduğu gibi ev gezmeleri pek yok
Eski okulumda hanımlarla altın günü yaparken bile pastane oturup herkes kendi yediğini ödüyor paralarımızı toplayıp dağılıyorduk...

Günaydın canım

Çalışmak insana iyi geliyor insan zaten memleketinde çalışınca evde vakit geçirmenin, tatil talep etmenin çok da bir anlamı yok benim için.

zaten aile düzenim de olmayınca tatili fırsat bilip sağa sola gidecek bir durum da yok...

3 gün yeterli benim için 😊

Çocuklarım da yaş olarak büyük oldukları için akşam yemeğinden akşam yemeğine geliyorlar ve gidiyorlar, çoğunlukla yalnızım

Evde olunca mutfak işleri, yapılacak temizlik ve diğer ev işleri, tv seyretme, kitap okuma ,internette vakit geçirme, anneme gidiyorum, çarşıda işlerim varsa ,ziyaret edilecek arkadaşlarım varsa oralara gidip geliyorum, genellikle çalışan insanlar olunca eskiden annemlerin zamanında olduğu gibi ev gezmeleri pek yok
Eski okulumda hanımlarla altın günü yaparken bile pastane oturup herkes kendi yediğini ödüyor paralarımızı toplayıp dağılıyorduk...
Aynen ablacım memleketteyiz evde olmanın çok bir anlamı yok ailelerle sürekli görüşülüyor zaten.
Cocuklar buyusun bende yanliz kalmak kafa dinlemek istiyorum biraz. Ruhsal anlamda çok yorgun hissediyorum.

Back