- 6 Ağustos 2010
- 39.633
- 70.586
- 798
Ocak ayının ekdersidir o önümüzdeki hafta şubat ayı başlıyor yaOyyy bu zamana Aralık ek dersi mi kalır niye öyle olmuş ki
Aslında hepimize ocak ayının ilk haftası ekdersler de yatırılacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocak ayının ekdersidir o önümüzdeki hafta şubat ayı başlıyor yaOyyy bu zamana Aralık ek dersi mi kalır niye öyle olmuş ki
Ocak ek dersi bekliyoruz evet zaten de Aralık ek dersi diyince şaşırdım.Ocak ayının ekdersidir o önümüzdeki hafta şubat ayı başlıyor ya
Aslında hepimize ocak ayının ilk haftası ekdersler de yatırılacak
Aaaa Aralık ayı ek dersi demiş ben de şaşırdım şimdi bakOcak ek dersi bekliyoruz evet zaten de Aralık ek dersi diyince şaşırdım.
Merhaba canım ilçe içindeki belediye minibüsleri öğrenci 1.5 tl ,normal kişi 2 tl imiş.O zaman sizin fiyat yine iyi
İlçe içinde minibüs var mı ?
Merhaba canım ilçe içindeki belediye minibüsleri öğrenci 1.5 tl ,normal kişi 2 tl imiş.
Bizim belediyenin amacı para kazanmak değil halka hizmet vermekÇok iyiymiş ya.
Bizde ilk durakla son durak arası 10 dk. Tam 5 TL , öğrenci 4 TL .
Bizim belediyenin amacı para kazanmak değil halka hizmet vermek![]()
Bizim burada belediyeye ait şeylerin fiyatları kolay kolay değişmez, değişse de çok az bir miktar artarBizimkisi belediye aracı değil .
Şehir içi minibüs hattı , minibüsler şahısların ..
Yemin zamlardan sonra sizin su ücretini de merak ettim![]()
Bizim burada belediyeye ait şeylerin fiyatları kolay kolay değişmez, değişse de çok az bir miktar artar
Allah bereket versin.Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar dün gece buralara yine güzel mi güzel kar yağdı. Bugün dışarıda işim olmadığı için hiçbir yere çıkmadım
Akşam yemeğimiz
Kuzu kuşbaşı
Nohutlu pilav
kakaolu puding
Komposto
Yoğurt idi .
Allah bereket versin bugün de doyduk .
Küçük oğlan geçen hafta mutfak için harcadığım 500 tl yi babasından alıp getirmiş.
Onu da hemen cüzdan kumbaraya koydum
Cüzdan kumbaramda 2250 tl birikmiş Allah bereket versin
Bozuk para kumbaramda birikenler 80 tl olmuş geçen gün tümlettim.
Henüz maaş farkları vs yatırılmadı ,önümüzdeki hafta ekdersler de yatırılır .
Muhtemelen farklar yarın yatırılır müdür öyle yazmış grupta.Allah bereket versin.
Bizim ek ders normalde 3-4 u gibi yatıyor.Maas farkları da ek derse kavuşuyor neredeyse
Bu hafta yatar hepsi de yani Allah'ın izniyleMuhtemelen farklar yarın yatırılır müdür öyle yazmış grupta.
Ekdersler bizim de her ayın ilk haftasının en geç cuma gününe kadar yatırılıyor
Inşaallah canımBu hafta yatar hepsi de yani Allah'ın izniyle
Günaydın canımGunaydin hanimlar
Buralar gar gış gıyamet
Gecen hafta izinliydim dolap içlerini düzenledim. Evden hiç çıkmadık.
Iyiki çalışıyorum şükürler olsun. Evde duracak bir insan değilim hiç.
Cocuklar olmasa izne bile ayrılmam herhalde![]()
Aynen ablacım memleketteyiz evde olmanın çok bir anlamı yok ailelerle sürekli görüşülüyor zaten.Günaydın canım
Çalışmak insana iyi geliyor insan zaten memleketinde çalışınca evde vakit geçirmenin, tatil talep etmenin çok da bir anlamı yok benim için.
zaten aile düzenim de olmayınca tatili fırsat bilip sağa sola gidecek bir durum da yok...
3 gün yeterli benim için
Çocuklarım da yaş olarak büyük oldukları için akşam yemeğinden akşam yemeğine geliyorlar ve gidiyorlar, çoğunlukla yalnızım
Evde olunca mutfak işleri, yapılacak temizlik ve diğer ev işleri, tv seyretme, kitap okuma ,internette vakit geçirme, anneme gidiyorum, çarşıda işlerim varsa ,ziyaret edilecek arkadaşlarım varsa oralara gidip geliyorum, genellikle çalışan insanlar olunca eskiden annemlerin zamanında olduğu gibi ev gezmeleri pek yok
Eski okulumda hanımlarla altın günü yaparken bile pastane oturup herkes kendi yediğini ödüyor paralarımızı toplayıp dağılıyorduk...