Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aynen ablacım memleketteyiz evde olmanın çok bir anlamı yok ailelerle sürekli görüşülüyor zaten.
Cocuklar buyusun bende yanliz kalmak kafa dinlemek istiyorum biraz. Ruhsal anlamda çok yorgun hissediyorum.
Allah kolaylık versin canım, Allah'a emanet ol

Bugün annemin ihtiyaçlarını almak için dışarı çıktım. Çıkmışken stoklamak için çamaşır yumuşatıcı, sıvı çamaşır deterjanı ,ped ,ketçap, yaş kadayıf ve krema aldım
Yumurta ihtiyaçtı 1 koli de onu aldım toplam 182 tl tuttu. Bu haftaki harcamaları yapıp hafta sonunda toptan parasını ufak oğlan aracılığıyla ödetirim.

Annem çocuklara ve bana 100 er tl para verdi ,olmaz dediysem de dinlemedi. Allah razı olsun kesesine bereket versin

Ben de eve gelince oğlanlara 125 er tl harçlık ayarladım .
50 tl cüzdan kumbarama koydum .
Cüzdandaki bütün bozuk paraları bozuk para kumbarama attım. Allah bereket versin
Malum her çok azdan olur

Kültür turları yapmayı da sevmiyorsun sanırım .
Yerinde olsam , her haftasonu 1 şehri gezerdim . O şehrin altından girip üstünden çıkardım .
O şehirde ne kadar cami kilise sinagog varsa hepsini gezerdim
Tüm müzelerini ören yerlerini gezerdim
Tarihi sokakları varsa onları gezerdim
Bilindik kafe-restoranlarına giderdim
Meşhur yöresel yiyeceklerini tadardım .
Hediyelik ve hatıralık alışveriş yapardım.
Yaylalarını , şelalelerini , kanyonlarını gezerdim ..

1 haftasonu yetmeyen şehirlere birkaç kez giderdim .

Arabam olsun en kısa zamanda inşaAllah ben de yapayım . Amin

Son düzenleme:
Tam tersine gezmeyi ,görmeyi çok severim
24 -40 yaş aralığını fazlasıyla o tip etkinliklere ayırdım .
Okulda öğretmen arkadaşlarla her yıl farklı bir bölgeye tur düzenlemiştik.Gezilere çocukların babası ve çocuklarımı hatta annemi de götürüyordum
En son gezimizi Kıbrıs 'a yapmıştık.

Tabi sadece bu gezilerle sınırlı değildi gezmem sadece ailecek çıktığımız tatiller ve günü birlik gezilerimiz de pek meşhurdu.
Bunların dışında farklı illerdeki arkadaş ziyaretlerim de...
Ama evlilik hayatımdaki bir sürü olumsuzluk beni baya bi yıprattı ruhsal açıdan son 4 yılım kendimi toparlamaya çalışmakla geçti. Zira günlük hayatımı bile çekip çevirmekte zorlandığım bir süreç yaşadım değil ki gezip tozma.

Şu an hamd olsun yaralarım kabuk bağladı daha sakinim,dinginim.Bugünleri görmek de varmış.

Gençler üniversiteyi filan inşaallah kazanırlar ehliyetlerini alırlar biz de kendimize nasipse eğlenceli yollar çizeriz...

Biraz para biriktireyim hayallerimin gerçeğe dönüşmesi için

Tavsiyen için de çok teşekkür ederim canım

Ohh ne güzel en azından evliyken bunları yapabilmişsin
Ben evlenmeden önce yapardım . Evliyken asla yapamadık
Ayrılınca da dediğin süreçlerden ilk başlarda yapamadım , toparlanma süreci . Sonra oğlumla turlara katılıp baya bir yeri gezdik . Ki bu pandemi başladı , yoksa yine devam ederdik . Pandemi olmasa arabasız gezilebiliyor . Bulaş riskinden dolayı 2 yıldır bu tarz hiçbirşey yapamadık maalesef . Arabam olsa gezerdik, nasip inşaAllah en kısa zamanda olur da gönlümüzce gezeriz oğlumla . Amin

Ben bekarken de çok gezerdim gerek ailemle gerekse yalnız

Ben bekarken de çok gezerdim gerek ailemle gerekse yalnız
Gezmek demeyin bana bekarken baba baskısıyla bir yere gidemedim,annem boşver evlenince eşinle gezersin dedi, evlendim malum şahıs gezmek için beni mi bekliyordun paran varsa eve şunu al bunu al derdi,azarlardi.Birikim yapayım bir arabam olsun en azından,sonra kısmet olursa oğlumla birlikte gezeriz görürüz diyorum,yeter ki sağlık, huzur olsun ömür yetsin.

Tüm güzel dileklerinin gerçeğe dönüşmesini diliyorum canım benim

Bugünün menüsü

Tarhana çorbası
Nohutlu Bulgur pilavı
Tavuk haşlama
Karnıbahar yemeği (dünden kalmıştı)
Yoğurt
Komposto
Revani (Bugün 3 aylar başladı komşulara dağıttım 2 parça da oğlanlara ayırdım)

Günaydın kızlar
Regaib kandilimiz mübarek ve de hakkımızda hayırlara vesile olsun inşaallah,Allah feyzinden nurundan azami derecede istifade etmeyi nasip etsin

Haberlerde falan sürekli duyoruz internetten para kazanma haberlerini. Bende çok istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Bu konuda tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…